Gravidute si mamici de Cluj- 79

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

salut fetelor....sara intr-adevra e mai bine,ii mai curge putin nasul ,dar inca tuseste urta...se aude ca si cum se rupe flecma,efectul aerosolului probbail.dar e vesela...energica...eu zic ca-i destul de bine.

azi a papat cereale de dim...la amiaza supica crema de cartofi cu smantana,destul de multa supa a papat,apoi titi si somn,cand s-a trezit n-a vrut felul doi deloc.numa prostii a papat ,un biscuite dulce..o banana,2 felii de mar,putin suc de graf...apoi seara a papat un iaurt cu un piscot,is i-am ascuns cateva firimituri iarasi de carne de pui cu cateva de orez pe langa iaurt,dar asa le simtea,ca tot sa scuipe vroianu stiu de ce e suparata pe felul doi...numia vcrea deloc,numai spuica

ii fain sa scriem cat de cat cam ce papa copilasii nostri,asa ne mai inspiram una de la alta,nu?

alex multumim de reteta,o sa o incercam si noi

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

anca81 si eu am fost la kruciat...bun venit.dar n-am nascut la el,pt ca eu ma nascut in italia,dar daca eram aiic sigur nasteam cu el.mie mi-a placut de el,era intoatdeauna vesel,simpatic,glumet..si pe mine m-a chemat la el la cabinet si mergeam acolo de fiec data cand ma chema.alta spaga nu i-ma dat,inafara de banii consultatie si o cafea odata.m-i se pare un medic bun,si da,cum zicea elenuta ca ii plac banii.asta s-a vazut cand m-a internat la gine1 pt niste analize,ca daca nu i-am dat banii nu s-a ocupta mai deloc de mine.m-a chemat numai in prima zi la un eco si m-a intrebta dac am-am instalat...m-au instalat asistentele in cam de 8 plus racite...plus tiganci.el trebuia izc eu sa imi rezolve undeva mai bine,ca aveau cam de 2 paturi is era mult mai bine is mai liniste.eu de fapt ma mers sanatoasa si mi-a fost tare frica sa nu vin de-acolo bolnava.

eu zic ca-i ok....acum ae alegerea fiecareia.si da,si meli afost la el.v-a scrie ea cand se v-a intoarce.numa din cate-mi amintesc eu,ea s-a schimbat la alt medic numa sa nu nasca la gine1,sa nasca la stanca deoarece sunt mai bune conditii decat la gine,si mai stiu care-u facut asa.

geany imi pare rau pt alvaro cu febra.si eu ziceam de danonino ca nu ma prea incanta,sara probabil a varsat de la el,acum anu stiu f sigur.

va dorim noapte buna si vise frumoase..

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Stefana ,LA MUTLE LUNITE!!!!

la ora asta ma pun sa dorm, acuma am terminat de strans prin casa , gatit iar acum la baitza si somn.

noapte buna tuturor

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Poate ati observat ca s-a format o rutina, seara scriuElena si Ioana(mami de Sara), ele sunt mai nocturne!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! nu-i nimeni la ?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Eu sunt aici, Anca, doar ca nu beau cafea..si as avea nevoie de ceaiuri cu lamaie ca am racit...

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut Adriana, nici eu nu sint cu cafeaua. mai bine o cana de lapte...
ce vreme naspa se arata! cred ca o sa umnplem paginile de forum azi, ca n-o sa putem iesi afara.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

umpleti, sa am ce citi diseara, ca noi iesim, oricum.
anca..o curatenie, ceva?eu urasc sa fac in week-end, asa ca azi am program adiministrativ

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Anca, poate totusi nu ploua si tragem o fuga pana afara..nu de alta, dar trebuie sa testam jucariile pt nisip pe care le-am achizitionat(ca sa nu ne mai jucam cu ale altor copii)

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Va multumesc mult pentru raspunsuri, m-am mai linistit. Nu cunosc nici un medic la Stanca si nu am cum sa ajung acolo, insa daca dr. Cruciat e un medic bun am sa suport cumva conditiile de la Gine I . Intr-adevar, saloanele cu 8 paturi sunt horror, eu am nimerit intr-unul cu 4 si tot nasol a fost. Astea sunt conditiile din RO

Dpop deci esti baimareanca de-a mea?

Va doresc o zi minunata

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput