Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
Buna mamici si burtici de Cluj
Numele meu este Anca, sunt din Baia Mare si din cauza unor probleme mi-a fost mutat "domiciliul" sarcinii la voi in Cluj, mai exact la Gine I. As dori sa aflu niste informatii despre dr. Cruciat, daca stiti cumva detalii despre el, pls help. Problema mea este uterul hipercontractil, contractii dureroase si extrem de intense. Tocmai m-am intors acasa dupa o internare de 6 zile si e putin mai bine. Se pare insa ca voi merge in continuare la Cluj pentru monitorizare periodica si m-ar ajuta mult sfaturile voastre.
si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi.
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
kitzy spune:
Ciao fete!
Azi n-am putut iesi cu Diana ca e vreme naspa la noi.
Dar am pus povestea nasterii daca tot am fost acasa si doarme fata ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana ( 24.04.2008 )
velenamaria spune:
buna mamici
multumim de uararile facute cu ocazia sarbatorii de Sf. Elena si Constantin.
ce parere aveti despre brnazica cu calciu lactic? as vrea sa-i dau lui edi dar nu stiu cum sa o prepar. cat lapte..de care?
pupici.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
velenamaria spune:
am uitat..credeti ca pot amesteca galbenusul fiert cu fructe....lui edi nu-i place galbenusul nici cu cartof, nici cu dovlecel, nici cu conopida.
mamai si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
dariandra spune:
Buna, dragi mamici!
Din pacate nu prea reusesc sa comunic cu voi, ca suntem tare ocupate.De cate ori am o clipa libera, incerc sa va citesc mesajele.
VELENAMARIA - La o cantitate de 250 ml lapte, adaugi 2 tablete de calciu lactic si lasi sa fiarba pana se incheaga.Strecori branzica intr-un tifon si gata.Din cantitatea asta, ii dau Dariei de 2 ori - acuma vezi si tu cum procedezi.
redai spune:
Salutare si de la noi.Se pare ca vremea rea ne tine azi in casa pe toate ![]()
Elena eu zoc ca poti sa amesteci galbenusul cu banana.Ai incercat sa il faci amestecat cu laptic sau cu cartof?in piure.
Anca81 eu despre Dr Cruciat nu am auzit prea multe,stiu ca este un dr bun, Eu nu l-am ales pentru ca am auzit ca este mai direct si vorbeste mai urat cu pacientele.Desi am fost la el la 3D si mi-a placut.Acuma depinde daca iti place cum se comporta cu tine.
Geany eu ziceam de danonino.Nu stiu ce sa fac....oare sa ii mai dau?dav de 2 zile a facut numai 10 luni,alt iaurt parca nu as incerca, imi este si frica.Sa nu faca ceva reactie urata.
Elena, cat a mancat Dragos ieri, Dav mananca intr-o saptamana.Mi se pare foarte mult.
Eu pe acasa cu copilul.Mi-a venit soacra in vizita
, se pare ca sta pana deseara si vine si maine.Am inceput sa punem gresie pe unul din balcoane si a inceput ploaia si nu se mai poate face nimik.
.Sper sa se opreasca repede sa ne putem termina treaba.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
anca81 spune:
Redai, multumesc mult pentru raspuns. Mie mi-a placut cum mi-a vorbit, vreau insa sa aflu mai multe despre competentele profesionale...
dulce 
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
anca.b spune:
Anca81, bine ai venit. eu am fost in observatie cu sarcina la dr Cruciat. l-am ales pt ca stiu ca "taie" f bine si m-am gindit ca in caz de ceva rau sa fiu la un dr ca mi-ar face o cezariana ok. nu a fost cazul, s-a intimplat sa nici nu nasc cu el, insa eu am fost multumita de cum m-a urmarit. mai am o colega care a nascut cu el (mama ei lucreaza la gine1, asistenta la sala de nasteri) si o alta care s-a operat pt ceva probleme. ambele au fost multumite.
, succes.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan