Gravidute si mamici de Cluj- 79

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, aseara asa era planul, sa ma apuc azi de curatenie generala, da' m-a izbit o lene de dimineata!!!! ma tot mut de pe canapea pe fotoliu si de pe fotoliu la calculator. trebuie sa ma mobilizez cumva, ca nici nu am multe de facut: doar de maturat si spalat pe jos si de bagat niste haine la spalat. mincare am facut ieri, am calcat si hainele lui bebe...

Adriana, pai atunci neaparat trebuie sa ne lase vremea sa iesim un pic. pacat de jucarii sa stea asa, nefolosite!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Anca81 difera conditiile la saloanele unde se interneaza inanite de a naste si saloanele de lauze. Iti doresc sa nu stai prea mult iniante de nastere in spital

Alex pare delicioasa budinca ta! O maninca pe toata Tiadris, sau si voi pe linga?

Ioana poate nu ii place SArei orezul sau consistenta lui. P nu maninca nici el felu 2 cind e orez... il scuipa precum Margelatu' semintele.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

O inscriu si pe Alexia la scuipat orez.Il mananca daca chiar e musai, daca ii e foame de lup.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

buna dimineata

noi tot cu munca...nu reusesc nici macar sa citesc din urma
fetelor, ajutati-ma va rog, stiti unde se poate face calarie in zona clujului??? era ceva in Floresti, dar s-a desfiintat

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

vai tu fetelor, multumim de complimente . sigur ca nu e ea asa precoce sa se ridice de pe spate in fund... dar nu ma mai satur sa ma uit la ea. toata-i o baterie, nu sta locului o clipa. chiar daca nu merge in 4 labe, se invarte pe paturica, se ridica in fund, face ce face si tot ajunge unde vrea.

anca81 daraca, baimareanca. pana m-am mutat la cluj
am scris io o poveste despre doctori dar m-am razgandit, am sters si iti spun numa asa despre oricare o sa gasesti si povesti de bine si povesti de rau. ca nu este unu' fara pata.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..anca..si pe mine m-a plesnit lenea...mancare nu fac..o ciorba rapida de fasole verde din borcan am facut de ieri..felul 2-mancam orez de la "chineji"..diseara crenwursti..

noroc ca macar la bb in camera am facut ieri curat...
vaaaaaaaiiii.. lenea mea...:):)

adica stai sa ma si laud..ca am calcat ceva rufe de dimineata..si am spalat si din vase- astea niciodata nu reusesc sa le termin, nu stiu cum Dumnezeu..spal cate 2 chiuvete pliiiiiiiine pe zi, si tot mai sunt...

revenind la BB..al meu a inceput faza cu aruncatul la nesfarsit a jucariei jos..cred ca de cel putin de 20 de ori mi-a facut asta dimineata

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neta turturor

Dragos foarme si profit de cateva minute sa mai citesc mesajele, daca nu seara tarziu mai pot.

am aspirat si eu la 7 jumate dimineata panaa a plekat sotul la munca, iar dupa ce se trezeste D sa pun o tura de haine si afara daca tine timpul cu noi, apoi sa vin sa ma pregatesc k avem musafiri diseara.Party

A MAI TRECUT UN AN DIN VIATA, sunt batrana tu fete dar si fericita, implinita din toate punctele de vedere.

va pupik si va doresc o zi frumoasa, spor la treaba

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hai, mai Victo, ca m-am mobilizat un pic. am maturat+spalat apartamentul (si nu e mic, sint 4 camere). acuma bag niste haine la spalat si ma apuc de sterilizat biberoane....da' lene tot imi e!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Elena, La multi ani! sa fii fericita alaturi de familia ta si sa iti implinesti visul de a o face si mai mare:)

si da...intr-adevar esti o baba...la 26 de ani!!!ce sa mai zicem noi atunci, cele trecute de 30?:((

Diana, un Irinucai albinuta harnicuta, nazdravana!!!!

mamaici si bebelusi!!!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata!

Si noi ne pregatim de curatenie, ca maine mai iesim cu tati sa fim toti 3, ca o familie adevarata (desi lucreaza si maine ).

Daria mea e o scumpica, tot pe jos ar vrea sa mearga si cel mai mult o tenteaza traseul pana la oglinda (e fascinata sa se apropie de ea).

ELENA - Ieri am fost intr-o vizita la o fetita care-i mai mica cu 2 saptamani decat Daria.S-au distrat fetele, nu gluma..., pe urma am stat o ora in parc, eram frante de oboseala dupa atata joaca.

Mergi la inceput