gradinita Curcubeul Veseliei

gradinita Curcubeul Veseliei | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Va rog, daca aveti informatii despre aceasta gradinita, ma intereseaza. Este in sectorul 6 Militari (de fapt, la Gorjului). Multumiri anticipate.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Chiar nu a auzit nimeni de ea? O fi noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_rares spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Chiar nu a auzit nimeni de ea? O fi noua?

Ai dreptate, e noua. Si eu am ales tot gradinita asta. Saptamana asta am fost sa o vad si nu am mai stat pe ganduri.E ce voiam eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Ai fost la Gorjului? Caci am fost si noi dar nu era nimeni, am inteles ca deocamdata sunt in Pantelimon si abia de la sf lui iunie deschid sediul din Gorjului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_d spune:

Buna mamici!
Referitor la aceasta gradinita,am cautat si eu mai multe opinii dar nu prea am gasit pina sa-l duc pe Luca la ei. Noi am inceput din 15 sept. la grupa baby. Mi s-a parut ok in interior, curtea nu e prea mare, educatoarele si ingrijitoarele sunt calde cu cei mici desi uneori cam imprastiate(i-au ratacit pantalonii de plecat acasa). Mincarea este pregatita acolo si cred ca este buna de vreme ce a mincat si baiatul meu cel mofturos. Copii primesc fructe in fiecare zi, sunt schimbati de pampers, iar eu nu l-am gasit murdar in nicio zi. Din pacate, Luca a facut o laringita urita (de la vremea asta ploioasa sau/si de la ceilalti copii bolnavi) care s-a prelungit si saptamina asta, asa ca experienta noastra la gradi a durat doar 3 zile. Nu stiu ce sa fac dupa ce se pune pe picioare . Sa-l mai duc sau nu? Grea decizie dupa ce am vazut cit s-a chinuit mititelul zilele astea. Medicul chiar mi-a spus sa-l mai tin acasa un an pt ca nu are imunitate deloc. Stiu ca si la anul va raci dar parca acum e prea mic(1 an si 10 luni) pt gradi. Mamicile care au trecut prin aceasta experienta poate ma ajuta cu un sfat.
Va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Stiti cumva daca asigura si transport?

Mergi la inceput