Buna ziua,
Trebuie sa merg in Bucuresti la "Liceul International de Informatica" str. Mihai Bravu nr. 428 Sector 3.
Ma poate indruma cineva, ce metrou (sau alt mijloc de transport) sa iau din Gara de Nord.
Multumesc mult.
Adriana
Buna!
vad ca nu ai primit inca niciun raspuns. Eu nu stiu unde este Liceul International de Informatica, dar o sa incerc sa te ajut cat pot. Sos. Mihai Bravu este foarte mare si nu-mi dau seama care dintre statiile Dristor si Piata Muncii este mai apropiata de liceu. De la Gara de Nord este metrou direct de Dristor 2. Statia de metrou Piata Muncii este chiar inainte de Dristor 2. Sunt 6-7 statii de metrou. Poate te ajuta mai bine cineva care stie exact unde este Liceul de informatica. O solutie ar mai fi sa suni la secretariatul liceului si sa intrebi acolo cu ce se poate ajunge si ce statie de metrou e in zona.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Buna ziua,
Acum am vazut anuntul si nu stiu daca mai e nevoie de ajutor.De la gara de Nord se merge cu metroul pana la statia Dristor. Liceul este vis a vis de McDonald's Dristor.
Daca venoti la INFOMATRIX, va doresc succes.
Numai bine,
Geta