Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 22
sinzi_ana spune:
Kissy, te pupam si noi cu drag si ne gandim mereu la tine!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
monica-elizabet spune:
ce mai stiti de fete? nu am mai vazut-o pe aida nici pe ym...sper ca sunt bine...Doamne ajuta!
si numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
principe spune:
Eu am vorbit la telefon cu Aida sambata,asteptau rezultataul din Austria.MATA era in tratament cu picaturile de la Constanta,umflaturile erau la fel.
maine sper sa am timp sa o sun iar.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Mariaa spune:
fetele stau mult la biorezonanta si cere multa pregatire o iesire la sedinta, de asta nu o vedeti nicaieri.
tipa de la bio nu poate da un termen, un ceva, cred ca stiti. totul e cum raspunde organismul.
la vedere piciorusul parca a dat inapoi, Aida spune ca se vede cu ochiul liber.
Kissy e fel de tipatoare si zburdalnica cum o stiti toate
va pupa pe toate
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
monica-elizabet spune:
ma bucur ca s-a mai desumflat piciorushul
Doamne ajuta
multumesc pentru vesti fetelor si pe voi si pe aida si pisicuta mica
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Anina_n spune:
Au mai trecut cateva zile, va asteptam cu vesti imbucuratoare, fetelor ! Doamne ajuta !
si , Kissy si Aida.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
tamyra spune:
Doamne ajuta....si noi ne rugam pentru Kissy si Aida.
Putere multa si incredere.Doamne ajuta
aidaciolac spune:
Ciao dragelor! Ma bucur sa va citesc si la toate!
In primul rand imi cer mii si mii de scuze ca nu am mai intrat , dar pur si simplu nu pot. Este foarte greu de explicat ... oricum Kissy e mai toata ziua la calculator si nu vreau sa o deranjez ca sa o tin cat mai mult in repaus.
................
Partea cea mai proasta este ca nu am vesti bune . Din pacate piciorul continua sa se umfle si acum chiar parca a luat-o razna. Au fost momente in ultimele saptamani cand era umflat seara , iar pana dimineata se desumfla ... dar de vineri parca tot in ciuda ne face ... iar tumorile sunt tot mai mari.
Kissy nu se plange de nimic , doar ca ar vrea sa se plimbe sa umble ... dar eu trebuie sa o tin cat mai mult in repaos
Azi dr de la Biorezonanta m-a scos afara din cabinet si mi-a spus mai pe ocolite ca nu prea are rost sa mai fac pt ca in atatea saptamani trebuia clar macar sa se stopeze ... si ma tot intreba ce optiuni mai am.
Raspunsul de la Viena a sosit dar sunt pur si simplu aberatii. Ori eu am luat-o razna ori ... Cei de acolo spun ca e bine ca nu am mai facut chimio ca este f clar ca nu mergea si ca ar trebui operat si facuta radioterapie , dar eu sincer ma intreb cine se baga sa o macelareasca in atatea locuri si mai ales ce radioterapie mai poate face ea cand acum 2 ani a facut deja doza maxima admisa , iar acum ar trebui sa iradieze 3 zone mari din care 2 cu probleme ... clar in Romania nimeni nu imi face , iar in strainatate o baga in aplazie medulara ... si iar nu se rezolva nimic ... oricum nu stiu ce ar rezolva mai ales ca am mai facut asta cand in organism mai erau doar cateva celule iar boala era tinuta bine sub control ...
Singura optiune ar mai fi Serghei care a zis ca dupa 15 sa merg la el ca sa inceapa tratamentul cu spanz ... este un om care vede multe si departe ... testat de multe ori deja
Oare ce as mai putea sa va mai zic ... eu dinainte sa ma intorc de la Constanta sufar de insomnii groaznice si nu prea dorm (de obicei macar la 3a.m. opresc calculatorul ... dar ajung in pat pe la 4 jum ... la 5 deja sunt nervoasa ca Ene e si el in vacanta si sting tv-u ... restul cu ochii pe pereti
Kissy incepe deja sa semnaleze , organismul ei transmite deja semnale iar eu le cunosc foarte bine ochii ei sunt obositi ... se vede clar ca nu ii este bine ...
Va pup dragelor , aveti grija de voi si mii de multumiri ca va ganditi la noi
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
principe spune:
Multumim de vesti,eram mai fericite daca erau mai bune dar,mai este timp si de mai bine.
asteptam sa mergeti la constanta si serghei sa fie ingrul vostru bun.
va iubesc si va pup.
maine va dau tel..fugi si dormi un pic
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i