nelemurire

nelemurire | Autor: symona_cl

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Am consultat si eu tabelul si normal ar trebui sa nasc pe 11 oct deoarece prima zia ultimei menstruatii a fost 4 ian ... bun... toate bune si frumoase... decand ma stiu am avut menstruatia regulata cu doar max 2 zile de decalaj ... este posibil ca ultima menstruatie sa nu fie totusi ultima?.De ce intreb asta... pt ca mi-a miscat pe 1 mai adik la aproximativ 3 luni si 3 saptamani... la consult doctorul a spus ca e foarte putin probabil insa la ecografie s-a convins ca exista activitate fetala si atunci mi-a dat dreptate... deci... este posibil ca sarcina sa fie mai mare decat calculele noastre ( am uitat sa va spun ca sunt la prima sarcina) si totusi ultima menstruatie sa nu fie defapt ultima?
VA MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE BINEVOIESC A-MI RASPUNDE PE ADRESA symy_csn@yahoo.com !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Nu inteleg dilema : ce legatura are data cand simti tu ca misca copilul cu data nasterii?! ( poate babeste). Normal ca fatul are activitate, chiar si la 9 saptamani se vede asta la ecografie, numai ca mama simte mai tarziu, cand fatul este mai mare si miscarile mai energice.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

Simona, uite aici un subiect despre cand a miscat copilul la alte fete:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55557
Poate gasesti acolo ceva clarificari la nelamurirea ta. Cat despre intrebarea ta cu "ultima menstruatie sa nu fi fost de fapt ultima", pai eu zic asa: daca aia din 4 ianuarie nu a fost ultima, atunci pe aia din februarie aveai sa o observi, nu? (Sau poate nu am inteles eu corect ce ai zis tu, caz in care imi cer scuze.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aici se ia in consideratie virsta sarcinii pe care o arata o ecografie facuta inainte de 12 saptamini.
Daca cumva ultima menstruatie a fost mai scurta ca de obicei si mai putin cantitativ decit normal, s-ar putea suspecta la ce te gindesti.Insa,repet, ecograful este cel care stabileste.

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput