Buna tuturor! Am consultat si eu tabelul si normal ar trebui sa nasc pe 11 oct deoarece prima zia ultimei menstruatii a fost 4 ian ... bun... toate bune si frumoase... decand ma stiu am avut menstruatia regulata cu doar max 2 zile de decalaj ... este posibil ca ultima menstruatie sa nu fie totusi ultima?.De ce intreb asta... pt ca mi-a miscat pe 1 mai adik la aproximativ 3 luni si 3 saptamani... la consult doctorul a spus ca e foarte putin probabil insa la ecografie s-a convins ca exista activitate fetala si atunci mi-a dat dreptate... deci... este posibil ca sarcina sa fie mai mare decat calculele noastre ( am uitat sa va spun ca sunt la prima sarcina) si totusi ultima menstruatie sa nu fie defapt ultima?
VA MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE BINEVOIESC A-MI RASPUNDE PE ADRESA symy_csn@yahoo.com !
Nu inteleg dilema : ce legatura are data cand simti tu ca misca copilul cu data nasterii?! ( poate babeste). Normal ca fatul are activitate, chiar si la 9 saptamani se vede asta la ecografie, numai ca mama simte mai tarziu, cand fatul este mai mare si miscarile mai energice.
my baby

Simona, uite aici un subiect despre cand a miscat copilul la alte fete:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55557
Poate gasesti acolo ceva clarificari la nelamurirea ta. Cat despre intrebarea ta cu "ultima menstruatie sa nu fi fost de fapt ultima", pai eu zic asa: daca aia din 4 ianuarie nu a fost ultima, atunci pe aia din februarie aveai sa o observi, nu? (Sau poate nu am inteles eu corect ce ai zis tu, caz in care imi cer scuze.)
Aici se ia in consideratie virsta sarcinii pe care o arata o ecografie facuta inainte de 12 saptamini.
Daca cumva ultima menstruatie a fost mai scurta ca de obicei si mai putin cantitativ decit normal, s-ar putea suspecta la ce te gindesti.Insa,repet, ecograful este cel care stabileste.
Mariana
33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda