cura cu oua de prepelita
Raspunsuri
afibebe spune:
mi-am cumparat si eu.
de maine incep.
sa vad daca pot sa le iau.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
copilutzu spune:
Bunaaaaa!!
Ma intereseaza si pe mine aceasta cura!!!
Daca o stii scri-o te rog frumos!!!!
Vreau si eu sa incerc....
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
afibebe spune:
se face o cura de 240 de oua.
prima si adoua zi se iau cate 3 oua crude dimineata pe nemancate.
a treia si a patra zi 4 oua si din a cincea zi pana la sfarsit cate cinci oua odata.
eu am luat astazi prima oara.
bafta.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
eu am renuntat.
au un gust.........
cristi
sunt mare
Lemoni spune:
quote:
Originally posted by afibebe
eu am renuntat.
au un gust.........
Ce simpatica esti chiar la asta ma gandeam cand citeam!
cristi
sunt mare
denisabia spune:
Ma indoiesc ca oualele de prepelita sunt recomandate in cure de slabire pentru ca oualele au foarte multe vitamine.Mai degraba in anemii, decat la dieta.Am facut o cura cand eram mai mica pentru ca raceam des, tot asa pe nemancate si mi-au facut bine, mai ales ca nu prea imi placea mancarea.La gust sunt rele, la inceput le luam cu ceva, dupa ma obisnuisem sa le inghit singure pe nerasuflate.M-am mirat sa aud ca se slabeste cu ele.
cipcirip spune:
Eu am luat acum un an si ceva cateva oua si mi-au placut la gust. As vrea sa fac ac cura pt ca ma pregatesc sa fiu mamica si vreau sa ma vitaminizez/mineralizez. O sa va spun rezultatul dupa 250 de oua.
Cip
briza_marii spune:
si eu mi-am cumparat. de maine incep si eu cura. Eu le-am luat direct de la cineva de la bunica din sat, care le vinde la bucuresti, si ei mi-au spus ca dc nu le pot lua goale, s ale amestec cu iaurt. Va spun maine cum "merg" cu iaurt
briza_marii
Siminaf spune:
Si chiar le luati crude?? Si sinteti sigure ca nu au nici un germene, parazit, ceva? Daca ar fi cu ele fierte, coapte, oricum altfel, as incerca si eu.
maria_bunica spune:
Eu am o prietena care a facut cateva cure de-astea cu oua de prepelita dar ca sa se ingrase....ca era foarte slaba!!Intr-adevar dupa s-a ingrasat vreo 6 kg...exact cat ii trebuia ca sa arate si ea mai bine!!!Nu imi mai amintesc exact cum era...dar stiu ca a incercat si sotul sa o ia dar mai mult de 12 zile nu a mai putut suporta gustul!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/