cura cu oua de prepelita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am reusit sa inghit 3 oua amestecate cu 2 lingurite de iaurt. Hm..nu prea ma vad 25 de zile inghitind asa ceva in fiecare dimineata. Eu mi-am cump acum 30 de oua. Probabil ca pe astea o s ale halesc, dar nu cred ca mai cump

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichisor spune:

si eu vreau sa slabesc. as incerca si ouale de prepelita dar nu crude, fierte sau prajite (sper sa se poata). eu vreau sa fac si un bebe si nu as vrea sa iau vreo boala de la ouale crude. deci, merge si cu ele fierte sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Nu merge decat crude. Si eu vreau un bebe si am sa le iau crude. Dc le speli bine inainte nu cred ca faci vre-o boala. Le pui in apa cu deterg de vase si le lasi la muiat mai mult apoi le limpezesti f bine. O strecuratoare de legume cred ca e f buna.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichisor spune:

cipcirip, uite ce am citit legat de alimentatie pt. a nu avea probleme ulterioare.
Orice ai consuma trebuie insa sa fii atenta la alimentele care ar putea sa contina agenti patogeni periculosi pentru categoriile sensibile din care fac parte de altfel si femeile gravide. Cele mai des intalnite infectii pe perioada sarcinii sunt provocate de listeria, toxoplasmoza si salmonela. Infectia cu bacteria listeria este foarte periculoasa deoarece poate duce chiar la avort sau moartea fatului. Toxoplasmoza este generata de igiena insuficienta. De aceea, spalatul pe maini, inainte de masa ar trebui sa devina o regula, mai ales dupa contactul cu animale de casa. La randul sau, salmonela este o infectie bacteriana ce se gaseste in mod special in oua. Ea provoaca febra, dureri abdominale si diaree. Se distruge prin fierbere.
eu nu cred ca o sa le testez.

Mergi la inceput