Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Atb aici sunt la moda culorile mai inchise la carucioare/landouri...Nu prea am vazut culori vii nici macar la Stockholm...Eu am luat bluemarin si i-am pus niste jucarioare colorate...

Bujo, Sun mi-a placut intrebarea! Da,sotul meu se numeste tot cu "M".El este Mikael. Defapt din intimplarea ca amindoi aveam prenume cu initiala "M", a pornit si "ideea" de a le pune tuturor copiilor prenume tot cu "M".

Tururica pentru iesirea din spital eu nu-i iau decit un body cu mineca lunga (aici nu sunt mereu 25 de grade vara), o salopeta cu piciorus de bumbac, manusi de bumbac (sa nu se zgirie ca unghiile nu se taie in primele saptamini si unii bebei se nasc cu ele lungutze..) si o caciulita subtire.Il bag intr-un sac de dormit subtire daca temperaturile sunt sub 20 C...A, bineinteles iau si pampersi cu mine si scoica de masina...

Rucsacul de purtat bebe arata ca www.nextag.com/baby-backpack-carrier/search-html" target="_blank">astea.

Numele Melida este ultima mea "inventie" dupa ce m-am jucat un pic cu diversele combinatii de litere!

Boti inca o data multumiri pentru explicatie.Aici se spune ca operatia facuta pe verticala are mai putine sanse sa se infecteze in zona exterioara, si tot cezariana se recomanda daca mai exista in zona alta interventie abdominala...

Alina ba mie-mi place sa fiu gravi! (as tine fiecare bebe pina ar face 3 ani, ca sa iasa DIRECT bilingvi, bipezi si sa nu mai trebuiasaca diappers sau formula!)LOL
Acum pe bune, eu ma simt cel mai bine cind sunt gravida, dupa ce dispare burtikul tare regret ca nu-l mai am....

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Buna seara gravidutelor,

Am reaparut si eu dupa cateva zile de absenta. Noi suntem in febra mutatului, impachetam cutii de zori. Suntem pe ultima suta de metri!

In weekend am facut si eu ciocolata de casa dupa reteta lui Mada. A iesit f buna. Eu sunt o fana inraita a ciocolatei de casa!

Mada, am vazut si eu rochita... e tare frumusica si tu esti si mai frumusica cu ea! Ca de obicei albinuta harnicuta!

Azi sunt tare fericita ca mami a primit viza pentru Statele Unite. Am avut mari emotii. Yupiiii, va fi alaturi de noi la marele eveniment si va sta cu noi cred ca vreo 2-3 luni.

Biri, sa dea Domnul sa fie totul bine cu bebe!

Va doresc la toate o sarcina usoara in continuare!

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele cu burtici,

azi se pare ca sunt cea mai matinala...
M-a trezit sotul sa beau cu el cafeaua...acum merg sa fac un dus...si la servici cu mine....cred c a voi merge pe jos ca sa-mi cumpar ceva fructe....

Fetelor, ce se poate intampla daca car ceva???...ca eu acum parca tot de astea am parte...nu scap deloc de efort fizic......
I se poate intampla ceva fetitei mele????...pls...nu ignorati intrebarea mea...Sunt cam nelinistita din cauza asta, pt ca eu de dimineata pana pe la 18:00 sunt la servici, iar cum ajung acasa ma apuca caratul, mutatul...de-astea...si parca nu mai simt fetita asa tare si asa des (nu ca as fi simtit-o vreodata foarte tare)...o simt zilnic, dar cu miscari foarte line...

Revin mai tarziu...de la scarbici!!!

Cami 31s+, cu Timeea Cristina


pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor
Am aparut si ei abia azi,ca in weekend nu m-am simtit prea bine ,am colindat prea mult sambata si normal ca am fost foarte obosita si mi-a fost rau sambata noaptea si duminica nu am stata decat in pat.
Ieri am fost sa imi ia sange sa imi faca dozarea de anticorpi la institutulde hematologie pentru incompatibilitatea de grupa intre mine si sot, adica 0 si A2 cu rh pozitiv amandoi.Vineri vom lua rezultatele dar nu cred ca vor fi prezenti anticorpi ca nici pana acum de 2 ori nu au aparut.
Imi e greu sa mai vin la birou ,ma simt mai greoaie,si sunt de fapt .sper sa resusesc ca eu mai am de venit si in luna iunie ,asa ca trebuie sa ma mobilizez.
De dormit parca nu mai am asa somn noaptea,amortesc,ca dorm pe dreapta ca numai asa pot.

Camy eu zic sa nu mai ridici atata ca nu e bine,asa cred depinde ce greutate are dar cred ca nu iti face bine ,mai bine stai tu linistita,ce zici?? Pupici Eu una nici nu prea pot ridica mai mult de cateva kg ,asa de la piata la masina.
Pupici pentru Mada ,Sun,Cristina26, Bujo,Boticelina,Tecky,Atb,Alina maria,Mcoca,Mariana,Anaxena si toate celelalte ca nu mai stiu numele ,nu ma ajuta neuronul.

Fetelor ce mai stiti de Irda si fetita ei ????????
Dar de Mona mai stie cineva ceva????


32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata si de la noi.
Tare dragi imi mai sunetti fetelor, nu pierd nici un cuvintel dinc e scrieti, desi eu ma indur mai greu sa scriu...o sa va spun intr-o buna zi de ce mi-e mie teama sa ma mai implic f mult pe forum(sper sa prind curaj).
Cami, miscarile nu le mai simti atat de puternice deoarece Timeea este mai mare acum si nu mai prea are loc de tumbe. in ceea ce priveste caratul, incearca sa te menajezi un pic deoarece se poate declansa travaliul/rupe mebranele.
Sa raspund la poll-ul cu termometrele pentru ca m-am confruntat cu febre nebune nebune cu strumfa. Am luat la un moment dat si de ureche si tip suzeta (sa nu mai dezbrac fata noaptea cand simteam eu ca arde), pe care am dat o caruta de bani, fiind cele mai bune din farmacii, dar nu am facut nici o afacere. Cel de ureche da erori si de la o pozitioare la alta...trebuie sa il pui de vreo trei, patru ori intr-o ureche si sa iei temperatura cea mai mare ca reper cat de cat, iar cel tip suzeta nu il tine suficient strumfa (ea fiind fan suzi si acum. Pana la urma am ramas tot la clasicul digital, cu temperatura luata rectal pentru ca este cel mai corect.
Cat despre camera bebelului, nici noi nu am pregatit inca nimic deoarece suntem in renovari in casuta din centru unde intentionam sa ne mutam pana nasc. dar merg foarte incet lucarile, asa ca o sa ma vedeti cu bebe agatat de gat + speedy de Anastasia misunand prin moloz, amenajand si aranjand una alta...asta e... cine o sa abia spatiu muuuuuuuuuult sa se joace copiii?
Va pupam cu drag,

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza!Ce fac burticutele?
Ruxandra,ms de explicatii.
Turtu,felicitari pt marire.La mine a fost jenant,pt ca s-au facut evaluarile si maririle anuale,dar stiind ca eu plec pt un an s-au gandit de ce sa nu-mi dea mie mai putin decat la restul si asa celorlalti le-a dat 10-15% iar mie pana in 5% Au fost magari la faza asta,pt ca eu sigur nu mai prind marire 2 ani de acum.Dar asta e!
Mada,eu te admir pt cate poti sa faci,pe tine si pe celelalte fete care trebaluiesc toata ziua.Nu am zis-o cu rautate.Doar ca eu sunt mai neindemanatica de obicei si sincer nu stiu sa fac curatenie,decat daca le arunc pe toate.Si nu prea am rabdare,daca nu imi iese ceva,ma enervez si nu mai fac nimic.Si pt asta ma simt vinovata fata de Luci si Theo,ca ei fac luna-luna cand au chef(sunt Fecioare si sunt f meticulosi si critici).Asta e si asta sunt!.Un mare pt tine si pt printesa ta.
Am vazut ca vb de landou si scoica.Si eu am o problema legata de asta,eu am de facut un drum de 300 km cand bb va avea 5-7 zile.Oare in ce e mai bine sa il transport?In scoica mi se pare incomod pt el iar cu landou nu stiu cum incapem 3 pers in spate in masina.Poate aveti ceva idei/pareri.

Andreea 35+ si Theona (27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Turturel, ai asteptat tu pana sa faci cumparaturi pentru bebe, dar si cand ai inceput!!!...Felicitari oentru achizitii!!! Sa le stapaneasca bebelina sanatoasa.
Atb, da, nu mi-am mai facut de mult timp poze!!! NU stiu ce am patit, ca mereu zic ca o sa fac , dar de fiecare data cand zic , uit!!! Saptamana asta sper sa reusesc...NU stiu ce sa zic despre landou, eu am inteles ca este o politica, ca sa nu cumperi de la mai multe firme, fiecare firma pune un anumit sistem de prindere la carucioare. Cel putin mie asa mi-a explicat o tanti vanzatoare. Eu zic ca daca ii pui jucarii lui bebe colorate si o paturica colorata o sa mai diminueze si nu o sa ti se mai para asa negru landoul. Si caruciorul pe care l-am cumparat pentru bebe e gri cu negru, asa am vurt eu!!!
Am vorbit ieri cu Mona!!! NU am inteles eu foarte bine ca la un moment dat mi-a zis ca doctora ei ar fi chemat-o la o clinica privata sa faca acolo o ecografie, fiindca aparatul de la spital s-a defectat...Saptamana viitoare se pare ca vom avea si primul bebe al odiseei, fiindca atunci i-a propus doctora Monei sa il scoata pe bebe Codrin.
Diarux, .
Tecky, felicitari pentru achizitii!!! Deci , gata, ai terminat de facut cumparaturile..ce harnicutza esti!! Asta cu alunecatul copilului mai bine dupa uleiul de ricin nu am auzit-o pan acum
Dara, ai grija, nu te mai suprasolicita.
Ma duc sa imi beau ciocolata calda ...





Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Turturel, ai asteptat tu pana sa faci cumparaturi pentru bebe, dar si cand ai inceput!!!...Felicitari oentru achizitii!!! Sa le stapaneasca bebelina sanatoasa.
Atb, da, nu mi-am mai facut de mult timp poze!!! NU stiu ce am patit, ca mereu zic ca o sa fac , dar de fiecare data cand zic , uit!!! Saptamana asta sper sa reusesc...NU stiu ce sa zic despre landou, eu am inteles ca este o politica, ca sa nu cumperi de la mai multe firme, fiecare firma pune un anumit sistem de prindere la carucioare. Cel putin mie asa mi-a explicat o tanti vanzatoare. Eu zic ca daca ii pui jucarii lui bebe colorate si o paturica colorata o sa mai diminueze si nu o sa ti se mai para asa negru landoul. Si caruciorul pe care l-am cumparat pentru bebe e gri cu negru, asa am vurt eu!!!
Am vorbit ieri cu Mona!!! NU am inteles eu foarte bine ca la un moment dat mi-a zis ca doctora ei ar fi chemat-o la o clinica privata sa faca acolo o ecografie, fiindca aparatul de la spital s-a defectat...Saptamana viitoare se pare ca vom avea si primul bebe al odiseei, fiindca atunci i-a propus doctora Monei sa il scoata pe bebe Codrin.
Diarux, .
Tecky, felicitari pentru achizitii!!! Deci , gata, ai terminat de facut cumparaturile..ce harnicutza esti!! Asta cu alunecatul copilului mai bine dupa uleiul de ricin nu am auzit-o pan acum
Dara, ai grija, nu te mai suprasolicita.


Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Cami,incearca sa te linistesti si tu,mai scapa de ganduri negre.THINK PINK!Si stai acasa.Si eu tot din cauza banilor vroiam sa merg cat mai mult la servici,dar am cedat sapt trecuta si m-am gandit ca totusi nu merita sa ma chinui.Banii oricum vin si pleaca,si cu c at te gandesti mai mult la asta cu atat uiti sa te mai bucuri de altele.Cat despre casuta,bine ca o aveti,ca de facut se face in timp,incet-incet.Sa nu zici ca sunt ipocrita,ca si eu am stari din astea,dar in felul asta ma incurajez si pe mine.Doar ca pe mine ma mai scoate din starea asta gaza mea cu ochii mari albastri si zambareata.Ca daca nu ar fi fost ea demult eram internata la psihiatrie.Sper ca nu te superi pt ceea ce am spus.
mare pt tine.

Andreea 35+ si Theona (27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..scuze ca am trimis de 2 ori mesajul, dar prima oara mi-a dat eroare si imi aparea ca mesajul nu a fost trimis!!!...

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput