Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Adi...suna a viroza ce descrii tu acolo
Sanatate dulceticii, n-ai ce face decat s-astepti sa-i treaca , sa o hidratezi cu tzitzi si apa si sa-i dai antitermicul.
Sabinusule, adica ii dau doar Panadol si astept sa treaca???
Oricum, febra nu a crescut peste 37.5 la subrat, in conditiile in care ea are normal 36.4. A dormit bine, desi febra a avut toata noaptea. Azi a trebuit sa imi aman rezervarea de la dentist si de la cancer clinic (nu va alarmati, aici e obisnuit sa mergi in fiecare an la control pt melanoame etc si mie imi venise card de la ei cum ca e vremea sa merg la control). De dimineata a papat 1/2 de bol de iaurt cu mar aburit. Apoi a dormit si acum se joaca langa mine in patutul de jos.
Ma duc sa ma mai informez cum e cu febra asta...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
salve.
am venit de la dr, e ok, putem iesi dar cu caciulitza cu urechi.
adi - sa nu fie de la urechiuse, asa a facut si eliza sapt trecuta!si sanatate.
Gabitz, la voi ce simptome au fost la urechiuse? Ca ma gandeam si eu la asta, mai ales ca a inceput sa misune pe jos si la noi alterneaza vremea buna cu cea destul de rece. Insa ieri am apasat-o pe urechi si in jurul lor si nu a dat nici un semn ca ar deranja-o ceva din ce am facut. SI am urmarit daca ea nu se trage de urechi, dar, nu, e ok...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
devylla spune:
Imi pare asa multa vreme de cand n-am mai intrat linistita sa citesc si sa vad in parte ce faceti.Totul fac pe fuga...
Betty este greu la inceput,insa ai sa te obisnuiesti si cu bona si odata ce incepi serviciul,energia se reduce vizibil...o sa fi foarte bucuroasa ca bona ti-a preluat din treburi.
Eu una am refuzat orice ajutor...insa de cand a inceput sa umble nu mai rezistam emotional si am apelat pana la urma la soacra-mea.Acum vedem in paralel de ea,imi este mult mai usor si cu toate astea tot sunt clipe cand ma pufnesc lacrimile.
Afibebe bine ca n-ai ramas fara permis.Offf,ce te chinuie astia de la politie...nasol moment.
Am vazut atatia bebelusi frumosi.Si ce mari au crescut.
Zambaretul Gabriel,Frumoasa Rebeca.Eliza pe care o vad pentru prima data si m-a fascinat de ce ochi superbi are.
Dupa pranz sper sa imi fac timp sa citesc din urma,imi este tare dor de voi.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Adimercedes, poate fi o viroza usoara, multa multa sanatate Lisei.
Rox, multumesc. Sa vedem. A papat undeva catre 100g de vita cu legume, a baut putina apa si acum doarme. Inca e calda tare. O tin sub observatie...
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Adimercedes sanatate piticei.
Roxali,
![](pupic.gif)
Lisa
sim_stoian spune:
Neatza! pentru toata lumea
Adi, sanatate Lisei.
Ali, ce mai face dulceatza ta?
Stefan e f matinal in ultima vreme, s-au dus timpurile alea cand dormea pana la 11 .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Sabina Y, tie si Erikai. Te cred ca nu mai ai timp, si mie mi se pare ca ziua e scurta rau de cand e asa mishunator musiu, nu mai am timp aproape deloc. De multe ori vine seara si imi dau seama ca nu am apucat sa mananc mai nimic.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
sim_stoian spune:
Mamaaaa, ce enervanta e reclama
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
devylla spune:
Cecilia sunt tare scumpi baietii tai.
Gabi sanatate Elizei.Speram sa se faca repede bine.
Rox bb Andrei a crescut tare frumos si a inceput sa semene leit cu Alex.Si e asa de pletos....vreau si euuuu.:)
Despre premergator ce pot spune...eu am icnercat s-o pun de pe la 6 luni,a fost la inceput curioasa...ca apoi sa il refuze total.Acum daca indrazniesc s-o o pun in el...urla de zici ca cine stie ce i-am facut.Nu vreau si nici nu o oblig.Prefera sa se descurce singura.Acum de cand a luat-o de-a buselea.
stai linistita ca Andrei cu siguranta va incepe singurel sa se rdice.Sti la ce ma gandeam.Tu ai foste mult spatiu in casa si cu mobila putina...poate si asta este un motiv.Erika pentru ca a avut mereu ceva la indemana de care sa se tina...s-a ridicat devreme in picioare.Incearca sa il pui langa obiecte joase,eu de ex...am o masa japoneza care ii ajunge Erikai pana la burta cand sta in picioare...este mai usor sa se ridice.
Gabitz La multi ani fericiti! cu multe impliniri si multa fericire.
Rodica nasol cu unghia.Stiu ce dureroase sunt.Eu facusem odata ceva de genul asta puroi...si am ajuns la urgente.Mi-au facut anestezie,insa n-a tinut din cauza infectiei...si mi-au scos unghia pe viu.Ceva asa horror.Sper sa nu fie grav la tine.
Felicitari pentru iepurash.:)
Daniela m-a dat pe spate micuta ta.s-a facut o frumaosa.Sa-ti traiasca minunea.E dulce foc foc.
Erina ce scumpa cu ochi albastri si blonduta am vazut.E tare dyulce in rochita.
Roxana acum am vazut pozele.Andrei se ridica foarte bine.Iti faci probleme degeaba,lasa copilu'
Acuma vad discutiile legate de capuse.Ma scuzati mai mamici...insa nici prin cap nu mi-a trecut de astfel de probleme.De capuse si eu mai stiu ce ganganii.Aici n-am auzit sa fie muscati copii de capuse...de cand sunt aici rar am auzit sa faca cainii capuse.Insa paza buna trece primejdia rea,asa-i.
Insa ma gandesc...cand eram copil...am umblat prin toate coclaurile si baltile oare cum de n-am patit nimic?Acum cand ma gandesc ma apuca groaza cate tampenii am facut.
ptiuuuuu Sabinutzo ce seamana copilasii.Am ramas fara glas.Frumos frumos.
Referitor la poze...n-am plecat de la nimic,de la un fundal alb.E doar lucru in photoshop.
Revin,sa adorm bebelina
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
afibebe spune:
Buna dimineata
eu va astept la o
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare