inchiriere clown serbare gradinitia

inchiriere clown serbare gradinitia | Autor: lenca

Link direct la acest mesaj

buna fetelor, am fost vineri la sedinta la fiimea la gradi si dna educatoare ne-a zis ca vor sa faca o serbare de sf de an care sa coincida si cu ziua de 1 iunie.dar ar fi super sa inchiriem si un clown care sa ii distreze pe micuti de 3-4 ani.
intrebarea mea este dc ati inchiriat la vreo serbare un clown, de unde l-ati luat, si cam ce preturi au?
clownul poate sa le umfle baloane, sa ii picteze pe fata si sa fac diverse concursuri-joculete cu ei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

iti recomand www.acuarelle.ro
sotul meu a facut poze la o astfel de petrecere,cu baloane,picturi pe fata etc
nu stiu ce preturi au insa...

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

De ziua fetitei mele am inchiriat un clown e 2 ori si de ziua ei si de turta. Am dat cautare pe google si am luat de acolo. Pe ora m-au taxat cu 1 mil. I-a pictat, le-a facut baloane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

.Daca serbarea e si cu participarea copiilor, adica o poezie-doua de fiecare, o sceneta, trei cantecele, mai vrea si doamna de engleza sa spuna fiecare cate ceva, vine si doamna de germana sa arate ce-au invatat copiii, mai dansam un pic...si iaca se face o serbare de 2-3 ore, dupa care copiii nu mai sunt buni de nimic. Poate doar de nani .

La noi, anul trecut, s-au facut 2 serbari distincte. Una de 1 iunie cu carnaval, mici cadouase, tort, coifuri...doar intre copii (aici ar merge eventual un clown) si una pt parinti - pana in 15 iunie- unde se lasa cu poezele si cantecele.

Cat despre inchiriere clown, google-este putin si gasesti gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

am cautat si eu pe google si am gasit destule oferte , le-am adus joi la gradi la doamne dar vroiam ceva care mai fusese testat si de altcineva,
da chiar dupa o serbare cu parinti-bunici si ceva poezii si cantecele si dansuri nu prea cred si eu ca mai sunt in stare de ceva mai ales ca se va tine si vineri dupa-masa ,
dar ramane sa vedem ce hotaraste doamna educatoare .
va multumesc mult pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

http://www.vitaminavesela.ro/despre.php
Aici sunt trei animatori: Servetel, Bombonica si Dodo.
Personal, i-am vazut in actiune pe Servetel si Bombonica la petrecerile colegilor fiului meu.
Au fost ff misto amandoi.
E bine sa mergi pe recomnadare.
Noi am avut anul trecut o printesa...mai mult decat lesinata .Dar nu mai stiu exact de la ce agentie am luat-o.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput