Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Androix, bafta multa astazi!!! Sa iasa cum vrei tu.
Aurasa pupam toate bubitele lui Catalin si Alexandru sa se faca bine!
Flori, ma bucur mult ca ai mai trecut pe aici!
La multi ani sarbatoritilor de Constantin si Elena!
Si nu in ultimul rand, La multi ani, Matei! Sa cresti mare, puiule drag, sa fii sanatos, fericit si ocrotit de cei dragi!
Monu, ce fac fetele? Acum am vazut mesajul de pe mess.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI MATEI! SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA FII CUMINTE SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII LU' MAMI SI TATI!
LA MULTI ANI FLORI!. Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.
LA MULTI ANI si micilor noastre Elene, ALEXANDRA SI EMA, si tuturor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Lili 18+, www.dropshots.com/Ada_74" target="_blank"> Sergiu (11.05.2005) si Iulia
gusta spune:
La multi ani Matei sa cresti mare si sa ii aduci bucuri lui mami si tati.
La multi ani Flori ,sa ai parte numai de bucuri si tot ce iti doresti.
La multi ani la toti constantini si Elenele.
Marilena si Mara Augusta
Danelutza spune:
La multi ani, Matei !
Sa cresti mare, sanatos si norocos !
La multi ani, Florentina !
Sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi !
La multi ani, Alexandra-Elena !
Mygirl, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa !
La multi ani, Ema-Elena !
Adina, sa va traiasca scumpetea cea mica !
La multi ani, Ana-Ileana !
Ioana, sa va traiasca ingerasul si sa fie sanatoasa !
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI MATEI! Sa ai parte numai de noroc si bucurii
LA MULTI ANI FLORENTINA! Multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti
LA MULTI tuturor celor care poarta numele de CONSTANTIN SI ELENA
Androix sa ai noroc si sa fie asa cum iti doresti tu
Nu ma pot abtine sa nu va dau o veste bunaaaaaaaa.......de vreo saptamana am scapat de pampersul de noapte..
Si am si eu o intrebare...as vrea sa fac pentru ziua lui Dragos o "ghirlanda" cu " la multi ani...."pe care sa o agat undeva.Stiu ca acum doi ani mi-a spus cineva cum sa fac si cu ce caractere dar am bagat pe o ureche si mi-a iesit pe altaMa poate ajuta cineva? Pls
Ma duc sa ma scufund
Va dorim o zi placuta si racoroasa dar fara ploi
ioanailincam spune:
Salutare si La Multi Ani cu mare intarziere sarbatoritilor din ultimele zile.
La noi nebunia e cat capra, vacanta noastra de 3 saptamani fara Mogo a fost super (in fiecare seara am iesit ca de-aia n-am mai avut timp nici sa citesc), dar s-a terminat brusc sambata dimineata la 6.40 dimineata (dupa ce vineri ne culcasem la 2 noaptea) cand ne-a sunat soacra-mea sa ne zica ca Ana a avut febra toata noaptea. Cu toata oboseala si mahmureala barbatului, care trasese niste beri la masea in seara precedenta, am plecat dupa copil si ne-am intors in aceeasi zi pentru ca barbatul avea examen duminica. 600 km cu masina intr-o zi - exact ce ne lipsea. Am fost cu Mogo la spital la Bacau si din fericire nu era decat un rosu in gat, dat soacra-mea oricum a plans si cred ca inca mai plange si acum ca s-a imbolnavit copilul.
Am luat-o de la soacra-mea dupa 2 saptmanani de gradinita cu vizibile progrese de vorbire: pune intrebari mereu (Esti la baie? Tati e acasa?), vorbeste cu prepozitii si conjunctii, pronunta mult mai bine sau chiar perfect cuvinte pe care inainte le stalcea rau. Una peste alta experienta a fost pozitiva de ambele parti si abia astept sa vina vara sa o mai trimit o tura (desi atunci fara gradinita).
Cu gradinita din Bucuresti, cred ca suntem batuti in cap: nu ne-am invrednicit sa o vizitam pe cea care este aproape de noi (ca m-am convins intre timp ca visul meu de a o da la gradi aia din Berceni, de langa bona e nepractic - am facut ieri dimineata 1.30 ore de la mine de-acasa pana la bona si apoi la birou, iar in conditiile in care ea ar trebui sa fie acolo la 8 ar fi prea complicat), iar acum cand am citit la ANdroix ca a facut dosarul si mi-a sarit inima: nu am facut analiza la copil, nu stiu cat ar dura si nici nu mai stiu care sunt analizele. Probabil va ajunge la particulara ca nu stiu cum mai putem rezolva totul pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
OlgaM - si Ana inca se mai refera la ea ca Ana in loc de eu si asta tot din greseala noastra ca zicem Ana face, mama pregateste etc. Dar oricum a priceput notiunea de eu, tu etc. si le foloseste mult mai des. Nu cred ca e chiar anormal din cate au scris fetele, eu zic ca in maxim 6 luni se rezolva.
Nici eu nu stiu ce e ala curentul emo si nici timp nu am sa caut.
Ar mai fi multe de scris, din pacate am o gramada de treaba; sper cel putin sa nu mai dispar ca imi e dor sa stau cu voi. O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Fetelor, sunt in mare dilema!...am cazut din lac in putz, vorba aia...de unde la inceputul anului n-aveam nici o gradinitza pentru pitika, acu' avem 2!...si trebuie sa ma hotarasc AZI la care ramanem!
Deci va dati seama, EU care sunt mama nehotaratilor, vorba aia umblu cu papucii ruptzi ca nu-s in stare sa ma decid la alta pereche, trebuie sa hotarasc instant la care dintre gradinite sa-mi dau kupilu'! (hm, bine ca n-am inscris-o decat in 2 locuri!)
Offff, deja ma doare stomacul de cat m-am stresat!
Androix, succes la test!!!
Sanatate multa la toti copilutii!
Va pupam!