Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 2
simona_filipas spune:
Neatzaaaa
E gata cafeaua .Va rog sa va serviti
Tdi sa-l stapanesti sanatoasa si sa-ti fie de folos.
Cuscra deci numai ai nostrii copii nu prea asculta din cand in cand. Vezi ca cine se aseamana se adunaCum e tatal tau?
Eli iarasi ai disparut.......si Laura.....macar din cand in cand un semn
Andra voi cum mai sunteti?
Va dorim o zi frumoasa si fara ploi
mygirl spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 3 ANISORI!!!
Multumesc mult pentru urari si mii de scuze ca n-am felicitat fiecare sarbatorit in parte, mi-am dorit sa fac asta dar pur si simplu nu am mai apucat sa intru pe net. La serviciu nebunie, acasa alergatura, cad seara la datorie, dar stiti toate cum e. Va admir ca reusiti sa le faceti pe toate si pe deasupra sa si mentineti legatura pe forum. Sper sa reusesc si eu macar din cand in cand.
Eu sunt foarte fericita ca am reusit sa fac din visele Alexandrei realitate. Si-a dorit foarte tare sa aiba petrecere la Clubul Nemo(un loc de joaca de langa blocul nostru) si pentru ca filmul ei favorit e "Veronica", era convinsa ca la ziua ei va veni "zana magica" si ii va aduce o rochita mov luuunga de printzesa. asa ca ne-am executat, am rezervat clubul, am inchiriat zana si pentru ca nu am gasit nicaieri rochita de printzesa mov am luat materiale si m-am apucat de cusut. Norocul meu a fost o colega de birou care se mai pricepe la croit, eu am venit cu ideile, ea a desenat, am taiat, am cusut si a iesit o frumusete de rochita, facuta pe neprobate care culmea i-a venit sarbatoritei. Sincer am avut emotii daca o sa-i vina sau daca o sa-i placa. Am muncit mult, am avut si ambitia personala sa fac aproapte tot meniul de petrecere singura, dar a meritat munca mea. Era o reclama cu momente de nepretuit, asa a fost cand s-a trezit Alex si si-a vazut rochita, cadourile, petrecerea, zana, prietenii invitati. A fost o zi de neuitat pentru printzesa noastra.
Dupa cum am vazut ca v-a povestit Lili, am fost la ziua lui Sergiu, a fost super, abia astept sa mergem la jumulit ciresul. Soare, verdeata multa, jucarii gramada, baloane, mancare buna si multa veselie. Toti ne-am simtit tare bine, copiii s-au distrat de minune, mai ales la adunatul oualelor direct din cotet de la gaini. Abia astept sa fac o omleta din oua bio, cu mamaligutza si branza...
Am pus si poze de la petreceri
http://www.dropshots.com/oanarules1
http://www.dropshots.com/oanarules2 aici sunt mai multe poze de la ziua lui Sergiu
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
lucas spune:
Oana foarte frumoasa petrecere si o mindretze de fata.
sunt din ce in ce mai convinsa ca povestea cu maturitatea fetelor in comparatie cu baietii este valida. felicitari si pentru masa, sunt aratoase si mie mi-e foame!!!
Laura mama draga ce tare ai slabit si ce bine arati.
Ada ce burtica frumoasaaaaaaaaa!!!
TDI frumos aparat, ma tin de capul tau sa nu devina cuier!!!
danelutza shoppingul sa traiasca, imi place abordarea ta!!
monu cum se mai simte fata?
Mercedes spune:
ada74- am facut deja rezervari la acel hotel. A mai fost cineva anul trecut din cunostinte la corpul de cladire cu trei stele si a fost fain zice,om vedea acum.
mygirl- am vazut pozele ai o frumusete de papusica si rochita e foarte reusita.
La multi ani tututror copilasilor care au implinit 3 anisori in aceste zile.
Tdi spune:
Ciao!
La noi ploua de zile intregi fara oprire, abia astept sa vina vremea buna!
Aparatul respectiv l-am comandat in ideea de a face putina miscare si eu si sotzul, eu voiam "leg magic" dar el nu s-ar fi urcat pe asa ceva in veci, nu ca i-ar strica dar cica e pentru femei. Initial voia bicicleta de apartament dar cum la toate cunostintele a ajuns cuier de rufe (Lucas) l-am convins ca nu suntem noi mai cu motz, mai bine cautam altceva, apoi am vazut eliptica si am zis "asta e!"...speriamo bene, cum se spune pe aici, e prima oara cand cumpar ceva pe net!
Androix spune:
Salutici, fete!
La multi ani pentru puisorii pe care nu am apucat sa-i felicit exact de ziua lor! Respectiv gasca de pe 18! Sa aveti parte de fericire si sa va bucurati parintii!
Cu ce sa incep? Sunt putin cam bulversata ca tocmai am primit un telefon de la o companie beton si am fost chemata la un interviu Cik aveau cv-ul meu in baza de date si ma potrivesc candidatului. Sa vedem ce-o sa fac, sa-mi tineti pumnii ca poate incep munca mai devreme cu un an. Unde mai pui ca este si acolo unde am visat.
Ieri am fost sa tundem pletosul ca nu se mai putea asa. Transpira ingrozitor la fiecare somn si cum nu puteam sa-l spal pe cap zilnic pentru ca se lasa cu scandal cam putzea Nu mi-a venit sa cred ca nu a plans si nu a tremurat ba dimpotriva i-a placut foarte mult. Ori a mai crescut si intelege de vorba buna, ori i-a placut la ciufolici foarte tare.
Ieri s-a nascut si finuta mea care era programata sa vina pe 28. Iete cum a vazut ea luna plina prin burta si s-a gandit sa rupa apa mai devreme Eram la ei cand s-a intamplat si mamica era nedumerita. Filip tocmai se pisase bine pe el si cand a venit si ea de la baie cik s-a trezit cum s-a trezit Filip uda toata. Dupa ce am plecat s-au dus si ei la spital, i-a oprit acolo peste noapte in asteptarea contractiilor si ieri la pranz au operat-o. A avut 2800, o mitza mica si maine le da drumul acasa.
Cu piciorul sunt mult mai bine, inca e invinetit pe alocuri dar acum sunt bine. Nu ma mai doare pot calca bine pe el. La doctor pentru o radiografie tot nu am reusit sa ajung ca nu stiu cum fac ca atunci cand am copiii in berceni nu am mai nimic de rezolvat in schimb cand ii iau am tot felul de treburi nerezolvate care-mi dau in cap.
Si in final cu gradinita inca nu am facut nimic in afara de a incepe cat de cat sa pun hartii deoparte ca sa fac dosarele. Cred ca vor fi 3, doua in berceni si una in colentina, desi daca imi ajuta Dumnezeu si iau interviul unde am fost chemata maine cred ca in colentina pica.
Cam atat despre noi, merg sa mai citesc niste grile pe care le vom corecta azi cu profa si sa mai buchisesc o carte de corespondenta in engleza ca maine imi da o testare la engleza mai intai.
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Cinde ai interviu, Androix? Bafta multa, tinem pumnii!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Am inteles: nu mai scrieti ca-mi tineti mie pumnii si nu puteti sa tastati.
Maine la 14:30 ora ro
PS Am citit putintel si stiu ce e cu iconita aia furioasa de la mesajul tau, Nelia.
Andreea mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
In primul rand La Multi Ani pentru toti copilutii nostri dragi care si-au sarbatorit ziua de nastere pana acum! Din suflet le doresc sa aibe o viata frumoasa, plina de impliniri si bucurii, sa creasca sanatosi si sa aduca multa bucurie in viata celor dragi!
Multumim din suflet pentru toate urarile facute Mayei de ziua ei!
Nu am mai reusit sa intru decat fugitiv aici, citesc ultimele pagini de la capitol si nu apuc sa scriu nimic. Laptopul nu mai sta pe masa de mult, acum sta dosit in dulap cu cateva butoane de la tastatura lipsa, asta fiind opera lui Patrick care e fascinat sa le scoata, unul cate unul.
De ziua Mayei am facut o petrecere 3 in 1 ca la Nescafe, cum spune Dan. Am serbat ziua Mayei, a mea si i-am taiat si motul lui Patrick.
Va pup mult, mi-e dor de voi si ma gandeam sa repetam minunea de anul trecut pe 1 Iunie si sa ne intalnim din nou in grup cat mai mare la Muzeul Satului sau oriunde.
Ar fi cazul sa facem si filmuletul, eu am primit doar trei poze pana acum, poate imi trimiteti mai multe sa ma apuc de treaba !
Va pup pe toate, imi este dor de voi!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Aurasa spune:
La Multi ani, Monica!
La multi ani, Elian!
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Maya!
La multi ani, Sophia!
La multi ani, Alesia!
La Multi ani, Matei!
La Multi ani, Florentina G. - sa fii fericita alaturi de cei dragi si de comorile micute!
La Multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor!
Noi suntem in mare ok. Au avut piticii o zi tare ciudata ieri.Ieri dimineata am iesit afara, Catalin cu ochii dupa un elicopter a intrat cu obrazul intr-o margine a unui batator de covoare si s-a zgariat pe jumatate din obrazul stang. Am fost sa cumparam scutece-chilotel pentru Alexandru si cand a coborat din masina, tot Catalin s-a impiedicat de o denivelare, a cazut pe manuta si apoi cu fata pe asfalt (care asfalt arata ...). L-am ridicat, l-am pipait pe manuta.. nimc, nici o durere, doar o julitura, dar fatzuca.... Plin de sange, cu buza umflata si cu sange. L-am spalat, i-am pus compresa rece. Nu va spun cum arata pe partea stanga: tot o julitura si buza inca e umflata (a stat sa il dezinfectez, dar a zis ca doare). Ei... ajungem in fata blocului, ii ducem in parculet, nu vor sa stea ca era mare aglomeratie, iar bancile erau ocupate de babute venite sa comenteze stirile zilei, ne retragem pe spatiul dintre blocuri sa se joace linistiti, pleaca Alexandru ca din pusca, face cateva ture in jurul nostru tot chitaind si vorbind bebelusheasca avansata, vede o pisica "mai-mau, mau-mau", vrea sa ia viteza si .... cade tot pe mana si isi juleste nasul si fruntea. Urlete 2 minute pana il curat si pe el, vede o doamna cu un catel, incepe sa se zbata in brate "mam-mam, mam-mam", dar nu l-am mai lasat singur. I-am dus in casa , le-am facut baitza si... la 21 dormeau amandoi.
In 3 ani, o singua data a avut asa o zi, dar era micut, pe la 1 an si jumatate. Si atunci facea pasul si lovitura.
Pun 2 poze : una este painica pe care am facut-o ieri dimineata si pe care au devorat-o pana seara:
Painica pufoasa si
La plimbare
O zi buna tuturor!
Edit: Androix - ma gandesc la azi 14.30 sa fie bine si pe placul tau! Tin pumnii!(am citit dupa ce am scris)
Florentina - noroc si sanatate micului demotzat!