Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Multumim de urari, fete dragi
Uram si noi cu drag la multi ani pentru Ema! Sa fim sanatosi si sa crestem mari si sa ne serbam in fiecare an impreuna pentru multi ani de acum incolo!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Si acum, o www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-25" target="_blank">sedinta foto la 3 ani, dis-de-dimineata
Danelutza spune:
La multi ani, Andrei !
Sa cresti mare ingeras, fericit, norocos, sanatos, alaturi de parintii tai !
La multi ani, Ema !
Sa cresti mare, frumoasa esti, sa fii norocoasa, bucuriile sa te insoteasca la fiecare pas al vietii.
Cornelia spune:
LA MULTI ANI EMA!
LA MULTI ANI ANDREI!
Gabitza, ce baiat mare si frumos ai!!! Imi amintesc piticul din Parcul Tabacariei , ce s-au transformat copiii nostri!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gusta spune:
La multi ani Ema si Andrei sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte numai de bucurie.
Marilena si Mara Augusta
nelia spune:
La multi ani, Ema!
La multi ani, Andrei!
Am vazut pozele, sinteti niste frumosi amindoi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
www.dropshots.com/gabitzam3#albums/Party%2025%20mai%202008" target="_blank">Poze de la petrecerea copilasilor
iuliana spune:
Gabita, Clara si Babygril, sa va traiasca puitii si sa aiba parte numai de fericire si noroc!!!
Gabita, am vazut pozele...sint toti niste scumpi...si vreau si eu tort:)
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
patriciaRO spune:
La multi ani, EMA Sa cresti mare, sa te faci o frumoasa si sa fii sanatoasa.
LA multi ani, ANDREI scump si frumos. Sa ai o copilarie fericita si implinita, sa fii cuminte si sa ai noroc mult.
Eu azi am avut la treaba de nu am mai stiut de mine. Am fost si pe-afara si acuma ce m-am eliberat.
Beatrice, mamic de Alex pifos