Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele Cosminutei si m-am delectat si cu pozele tale, Xandrutza.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Nu ma declarati va rog pierduta, dupa p perioada foarte aglomerata, am reusit in sfarsit sa ma adun cat de cat.

Monica, referitor la cum reusim sa ne impartim in toate directiile (si la job, si acasa), eu ma declar "campioana" absoluta la compromisuri, in sensul ca am senzatia ca nu reusesc sa fac nimic cum ar trebui: desi stau pana dupa 6 la birou, am inceput sa fac greseli, iar acasa... singurul de care mai am putere sa ma ocup este Dudu. Nu gatesc, merg la cumparaturi pana noaptea tarziu, sunt mereu obosita; si pe langa toate astea, mai incerc sa ma pregatesc si pt niste examene!

Cat priveste concediul in Bulgaria, noi am facut rezervare pt Golden Sands / hotel Arabella 4*. Este scumput, dar primim ceva discount de la sotul meu de la job. Initial am cautat statiuni mai linistite, dar acolo existau probleme dpdv al surselor de aprovizionare (farmacie, magazine, etc). Asa incat, am optat in final pt varianta GS. O colega a fost de Paste si mi l-a recomandat cu caldura.

Alexutza, sarcina usoara in continuare si bafta la dublu test!

Roxana, nastere usoara! Nu imi vine sa cred cat de putin a mai ramas!

Merg sa citesc din urma, revin si cu alte raspunsuri!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

LA MULTI ANI GETY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Gety!

Sa stii ca n-arati deloc a 34 ani vechime .

Cristina, ti-am vazut pozele mai devreme si m-am delectat. Pupa-o-ar matusa pe ea de nepoata frumoasa! Ce fain e ca le faci baita copiilor impreuna!

Ramo, desi cu intarziere, drum bun spre Amsterdam! Sper ca pe langa treburile pe care le ai de facut sa-ti dedici si cateva ore vizitarii orasului. Pont: prima fabrica de bere Heineken merita vazuta, mai ales ca-ti dau aia si vreo 3 pahare de bere pe parcursul vizitei, asa ca nu-i exclus sa iesi pe 7 carari...

Andra, astept si eu sa ne povestesti ce-a zis psihologul. Oricum, Vladut s-a comportat ok la precedentele intalniri, cred ca doar vineri a fost mai mamos.

Tanima, de acord cu sugestiile Cristinei! Nervii tai il inversuneaza mai tare pe copil. Stiu ca-i greu, dar incearca sa fii cat mai relaxata in ciuda faptelor pe care le face Rares, cred ca-n felul asta vei depasi mai usor momentele tensionate intre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scuze ca nu v-am colorat numele mai sus, cred ca din cauza reclamei Pampers editez foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Poftiti la cap. 128 sa vedeti ce poze ne arata Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monica Abia astept sa ne vedem Pai eu stau pe Matei Basarab (zona Calarasi), cel mai apropiat parc e National, dar nu-mi place, asa ca prefer sa mai merg putin pana in IOR. De cand am nascut,mai ales cand era Fabi mic veneam cu el in IOR. A fost cumnata mea care-i o fitoasa si pretentioasa la servicii, la Hotel Grand Hermitage (fost Kempinski) la Nisipurile de aur si a fost super extra incantata.Noi anul asta tot acolo vrem sa mergem, defapt oscilam intre nisipurile de aur si Sovata. Eu as vrea si Sovata si mare dar nu se poate

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput