Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Faina treaba ...pe la inceputul lui august trebuie sa fiu in 21 de sapt exact cand trebuie sa plec eu la mare

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank eu marti am fost la Budau la morfo si tare mult mi-a placut de el. A fost cam obosit, se vedea ca iar a avut o noapte lunga, dar a masurat de a zapacit la ea.
Si m-a acultat sa ii pun toate intrebarile, si nu mai termina cu explicatiile. Parca voiam eu sa plec ca mai erau fete dupa mine, dar el tot parca m-ar fi tinut sa imi mai zica.

Aseara stateam cu burta in sus si ma uitam cum se misca domn'soara. Cred ca a fost si mai agitata din cauza eco, de obicei nu e asa de saltareata.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pisicuta, si eu asi vrea sa fac 3 copii. Mi-ar place tare mult sa am 2 baieti si o fetita dar cred ca varsta nu ma prea avantajeaza nici pe mine si o sa ma limitez la 2...
E super tare Vladut Ptr un copil de 4 ani si un pic, mi se pare tare inteligent
M-am uitat si peste albumele voastre si mi-a placut tare cel cu ziua balantelor Am vazut ca fiecare era cu tortul lui
Cum e cu doi nazdravani? Mai poti?

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Ank, ai toata admiratia mea

De fiecare data cand ma uit la tine la semnatura ma gandesc ca esti o mamica foarte puternica si curajoasa
Eu nu m-asi descurca inca cu burtica sau cu al doilea copil... si am nascut inaintea ta
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebelina sanatoasa si cuminte

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Fetele, eu anul asta in septembrie ma marit . Acum ne-am dat seama ca nu mai e nu stiu cat de mult timp, si noi nu suntem prea pregatiti... adica, in afara de sala si de muzica, nu avem nimic.
Acuma, mie mi s-a pus pata ca vreau verighete de platina cu diamant. Diamantul il avem, dar problema mare e ca nu gasim verighete de platina. Am cautat in multe locuri din Tm si toti ne-au spus ca nu o sa gasim platina in toata timisoara.
Stiti cumva de unde putem cumpara verighete de platina? Din tm sau din ungaria?
Dupa ce achizitionam verighetele o sa va intreb de rochii de mireasa mai ales ca sunt fete care s-au maritat de curand

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ashera

Ank, ai toata admiratia mea

De fiecare data cand ma uit la tine la semnatura ma gandesc ca esti o mamica foarte puternica si curajoasa
Eu nu m-asi descurca inca cu burtica sau cu al doilea copil... si am nascut inaintea ta
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebelina sanatoasa si cuminte

Mami de
Chris (08.08.07)

mi-au dat lacrimile...
Irina .... nu stii cand intra Budau in concediu?? sa stiu cand sa imi fac programarea

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank nu mai stiu nici eu cand e in concediu, cand a aflat DPN-ul mi-a zis ca o sa fie in concediu in perioada aia si ca o sa imi recomande pe altcineva. Marti cand am fost mi-a zis ca nu o sa fie in concediu in perioada aia.
Deci sunt si eu in ceata.

22+

Mergi la inceput

mersi mult Irina.. poate o sa sun la cabinet sa intreb ... cu toate ca asistenta aia a lui(baba) e cam aiurea...CAt mai e ecografia la el???

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Pisicuta am observat ca Vladut e nascut in aceeasi zi cu Raulito al meu ... hihihi... O sa ne felicitam reciproc

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Hehehe baba e cam ciudata, dar o mai indulcesc eu data viitoare cu o cioco sa nu mai fie asa de acra.
I-am luat la inceputul lui martie un buchet de flori si deja imi dadea mai multe informatii decat voiam sa stiu...

Eu pe morfo am platit 200RON, deci eco+consultatie. Eco simpla mi se pare ca e 150.

Ashera, pana acum din toate cunostintele mele care sunt gravidute numai una are baiat. Dar daca ma uit la odisee sunt cam jumatate/jumatate.
Daca stiam vre-o metoda sigura sa ai ce vrei mai mult cred ca aveam baiat acum.

22+

Mergi la inceput