Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
Faina treaba ...pe la inceputul lui august trebuie sa fiu in 21 de sapt exact cand trebuie sa plec eu la mare 
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Ank eu marti am fost la Budau la morfo si tare mult mi-a placut de el. A fost cam obosit, se vedea ca iar a avut o noapte lunga, dar a masurat de a zapacit la ea.
Si m-a acultat sa ii pun toate intrebarile, si nu mai termina cu explicatiile. Parca voiam eu sa plec ca mai erau fete dupa mine, dar el tot parca m-ar fi tinut sa imi mai zica.
Aseara stateam cu burta in sus si ma uitam cum se misca domn'soara. Cred ca a fost si mai agitata din cauza eco, de obicei nu e asa de saltareata.
22+ 
Ashera spune:
Pisicuta, si eu asi vrea sa fac 3 copii. Mi-ar place tare mult sa am 2 baieti si o fetita
dar cred ca varsta nu ma prea avantajeaza nici pe mine si o sa ma limitez la 2...
E super tare Vladut
Ptr un copil de 4 ani si un pic, mi se pare tare inteligent ![]()
M-am uitat si peste albumele voastre si mi-a placut tare cel cu ziua balantelor
Am vazut ca fiecare era cu tortul lui ![]()
Cum e cu doi nazdravani? Mai poti?
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Ashera spune:
Ank, ai toata admiratia mea 
De fiecare data cand ma uit la tine la semnatura ma gandesc ca esti o mamica foarte puternica si curajoasa 
Eu nu m-asi descurca inca cu burtica sau cu al doilea copil... si am nascut inaintea ta ![]()
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebelina sanatoasa si cuminte 
Mami de
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
Fetele, eu anul asta in septembrie ma marit
. Acum ne-am dat seama ca nu mai e nu stiu cat de mult timp, si noi nu suntem prea pregatiti... adica, in afara de sala si de muzica, nu avem nimic.
Acuma, mie mi s-a pus pata ca vreau verighete de platina cu diamant. Diamantul il avem, dar problema mare e ca nu gasim verighete de platina. Am cautat in multe locuri din Tm si toti ne-au spus ca nu o sa gasim platina in toata timisoara.
Stiti cumva de unde putem cumpara verighete de platina? Din tm sau din ungaria?
Dupa ce achizitionam verighetele o sa va intreb de rochii de mireasa
mai ales ca sunt fete care s-au maritat de curand
Mami de
Chris (08.08.07)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Ank, ai toata admiratia mea
De fiecare data cand ma uit la tine la semnatura ma gandesc ca esti o mamica foarte puternica si curajoasa
Eu nu m-asi descurca inca cu burtica sau cu al doilea copil... si am nascut inaintea ta
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebelina sanatoasa si cuminte
Mami de![]()
Chris (08.08.07)
mi-au dat lacrimile...

Irina .... nu stii cand intra Budau in concediu?? sa stiu cand sa imi fac programarea

Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Ank nu mai stiu nici eu cand e in concediu, cand a aflat DPN-ul mi-a zis ca o sa fie in concediu in perioada aia si ca o sa imi recomande pe altcineva. Marti cand am fost mi-a zis ca nu o sa fie in concediu in perioada aia.
Deci sunt si eu in ceata.
22+ 
Ank83 spune:
mersi mult Irina.. poate o sa sun la cabinet sa intreb ... cu toate ca asistenta aia a lui(baba) e cam aiurea...CAt mai e ecografia la el???
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Pisicuta am observat ca Vladut e nascut in aceeasi zi cu Raulito al meu ... hihihi... O sa ne felicitam reciproc 

Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Hehehe baba e cam ciudata, dar o mai indulcesc eu data viitoare cu o cioco sa nu mai fie asa de acra.
I-am luat la inceputul lui martie un buchet de flori si deja imi dadea mai multe informatii decat voiam sa stiu...
Eu pe morfo am platit 200RON, deci eco+consultatie. Eco simpla mi se pare ca e 150.
Ashera, pana acum din toate cunostintele mele care sunt gravidute numai una are baiat. Dar daca ma uit la odisee sunt cam jumatate/jumatate.
Daca stiam vre-o metoda sigura sa ai ce vrei mai mult cred ca aveam baiat acum.
22+