Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaser spune:
Neata burticilor!
Abia mai fac fata...tare greu e cu 2 daca esti singura...Sa nu va mai spun ca nu apuc sa fac curat in casa si sa spal...vai si amar.
Roxy eu am recoltat celule cu cei din Cluj...acum astept rezultatul si factura cu prima rata.
Cei din Timisoara inca nu aveau aprobarile necesare si din cate stiu eu nu recolteaza.
Fetele gravidute am 2 perechi de pantaloni de gravida care nu prea le-am imbracat...daca doriti vi le dau cu cea mai mare placere!
Va pup!
Roxyn spune:
Daca nu exista la Timisoara, cu cei de la Cluj as vrea si eu. O sa-i contactez in perioada urmatoare.
Deocamdata am citit pe pagina lor detaliile. Daca voi avea altfel de nelamuriri, probabil ca te voi intreba.
Multumesc.
16+
Ank83 spune:
Roxy si Pussi si-a recoltat...dar nu stiu cu cine...eventual..trimitei un PM ca ea intra mai greu ca emai ocupata cu gemenele.
Si stai linistita cu mancarea..eu am 14 sapt si am luat doar 1.5 kg... nu trebuie sa mananci mai mult ca de obicei...astea sunt babisme 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
Ne-am schimbat si noi in sfarsit pediatrul..si surpriza...pe fisa apar facute toate cele 3 vaccinase.. de 2-4 si 6 luni fiecare la termen...si tzeapa...ca noi la 4 nu l-am fcaut si l-am amanat pana la 6 ..iar cel de 6 e restanta...trebuia facut acum la 8..si nu stiu cum sa o scot la capat cand proasta aia a notat in fisa ca sunt facute toate
...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg 
..iar in 16 cand chiar am fost la control avea 9.5 kg 

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
probabil pt casa de asigurari apareau toate controalele alea..sa se vada ca femeia a muncit
...Pana acum i-am facut vaccinul de la stat si acum am zis ca trec pe cel cu plata...dar treci daca poti..cand aia scrie negru pe alb ca i-a facut vaccinul de 6 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Roxyn spune:
Multumesc mult Ank.
In legatura cu vaccinurile, nici nu ma gandeam ca se practica asa ceva. Deci va trebui sa fim atente, mamicile noi.
As vrea sa va mai intreb ceva: voi unde ati facut (daca ati facut) eco 3 D sau 4D? Imi doresc mult sa fac unul. Am auzit ca este la dr. Cioata si dr. Grigoras. De dr. Budau ce stiti? Si-a renovat cabinetul?
Gata, ma duc sa invat. Voi avea un bebe dublu licentiat (sper).![]()
16+
Ank83 spune:
Roxy are si grigoras si cioata 4 d... Eu am mers la Budau..dar el nu are 4 d..toate masuratorile le face in 2 D...dar este foarte priceput.... si aparatura e foarte buna...dar nu vei vedea acele efecte "speciale" de la 4 sau 3d. Oricum masuratorile toate se fac in 2D chiar daca aparatul e 4 D.
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Aveti aici capitol nou
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Viviannie spune:
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie unde si cum il pot gasi pe dl dr Bacila
Cine a mai fost la el ce stiti? face cezariene la cerere? sau le lasa pe mame sa se chinuie?
Multumesc,