Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina ... nu stiu daca revine neuronul...ca eu am ramas imediat gravi si nu mi-am dat seama ..
Nasol fetele cu greturile astea..... pe mine m-au ocolit acum

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Seara buna,

As putea zice ca a fost o zi mai buna ca cea de ieri avand in vedere ca totusi am putut sa ma desprind de baie pentru o plimbare in parc.

Acum ma duc la somn si sper ca maine sa fiu in stare sa ajung la munca.

Somn usor mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Paula maine mergi la eco? Sa scoatem diseara agitele din dotare.

24+

Mergi la inceput

Astazi n-am reusit sa stau la munca. Am mers pe la 10 si la 11 m-am intors acasa. Mi-era greata, eram ametita asa ca nu puteam functiona.

La pranz am reusit sa mananc cateva linguri de ciorba calduta si a ramas si in stomac.

Irina, da...maine seara la eco. Imi doresc tare tare sa vad o inimioara care bate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Buna gravidutzelor.

N-am mai postat de mult, dar am citit tot ce ati scris. Asa e la sfarsit de an scolar... stiti voi: serbari, medii, premiere, mai o excursie, mai un teatru... asta e...

Bietii copilasi. Anul asta am clasa I si cred ca vor fi foarte dezamagiti in toamna cand vor afla ca vor avea o alta "doamna" vreo 2 ani...

Burtica mea a cam crescut. Cel putin asa mi se pare mie. Saptamana viitoare (intre examenele de licenta) merg sa fac triplul test. Sunt curioasa de rezultat. Sper sa fie bine...

Inca ceva: maine implinesc 16 saptamani, dupa ultimul eco.

Mergi la inceput

Bafta la eco Paula ! Te asteptam cu vesti bune!

Roxy la cat mai multe saptamani (nu mult mai multe de 40)! Cum te simti? Unde si cu ce doctor nasti?

Ank hm, pai nu cred ca ai ramas instantaneu cu bb2. Inseamna ca ii mai ia ceva vreme pana se regenereaza. Uf, imi vreau neuronul inapoi, asa blondic si pipernicit cum era.

De la o vreme nu prea imi face bine nici un soi de mancare, nu stiu ce am. Ieri m-am umflat ca un balon dupa ce am mancat paine cu pateu cu rosii si castraveti. Alaltaieri am mancat pizza si am zis ca dau coltu'. Sambata nu stiu ce am mai mancat, parca a fost mai bine dar nu excelent. In timpul saptamanii mananc la lucru la pranz si parca nimic nu imi mai convine, totul imi face rau.
Diseara cred ca mananc branza de vaci cu rosii si poate asortez si niste paine prajita. Daca si de la asta ma ia cu dureri de stomac cred ca renunt la sportul asta si nu mai pap. Presimt ca de la meniul asta o sa fiu si iar ma dau de ceasul mortii.

Ca sa nu zic ca am pus 2 kg in ultimele 2 saptamani.

Saptamana viitoare pe vremea asta am si eu intalnire cu fica'mea, sa vad cat s-a facut de mare, ca ma'sa a pus deja 8 kg si abia intra in luna a 6-a.

24+

Mergi la inceput

Buna searaaaaaaaaa!!!!!!

Astazi samburica a fost mai dragut si m-a lasat sa merg la munca binenteles dupa o serie de vomat dimineata si apoi una seara inainte sa mergem la doctor.

SIIIIIIIIIIIII..........

Asta seara la eco am vazut o inimioara care bate, are 6.5 sapt. si 9mm. Din pacate mamica inca are o infectie mai veche dar speram ca totul sa fie bine. I-a vazut si tati inimioara la bebe. E cel mai frumos cadou pentru ziua mea. Pe 30 iunie ma duc sa il vad din nou si sa ducem si rezultatul analizelor.

As vrea si eu in lista cu gravidute. DN. 28.06.1980, UM. 03.05.2008 DPN 07.02.2009.

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine si sa ne cunoastem in februarie.

Va salut pe toate si ma duc sa ii dau ceva de mancare ca e flamand, sa vad insa ce vrea ca e mofturos.

Mergi la inceput

Super Paula, felicitari pentru samburel.

24+

Mergi la inceput

Irina, ma simt foarte bine, parca nici n-as fi gravida. Deja am facut niste drumuri luuuungi prin tara si n-am avut nimic.
Imi fac griji cateodata ca nu prea am pofta de mancare. Adica mananc normal, ca inainte.
Voi naste la Odobescu cu dr. Bacila.

Cate kg ati pus voi in primele 4 luni? Eu am pus 3,5. Cred ca mai incolo voi creste maaaaaareeeee...

Azi sunt singurica acasa, nu e cald afara, deci, pot invata. Saptamana viitoare am examenul de licenta. Nici macar asta nu a reusit sa ma streseze.

Mergi la inceput

Fetelor, as vrea sa va intreb, pe cele care aveti copii, ati recoltat celule stem din cordonul ombilical al lui bebe?

Eu ma gandesc serios la asta de vreo 2 zile si am gasit cateva informatii.

M-ar interesa daca s-a deschis banca de depozitare aici, la Timisoara...

Mergi la inceput