Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto ma bucur ca ne-ai mai pus poze...ai copii frumosi tare!!! Sonia are "volan" ca al lui Matei ...iar trenuletul e suuper!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu azi sarbatoresc ZIUA SOTULUI, ZIUA MAMEI si ZIUA TATALUI... ... adica ma duc acusica la cu Adeluta

sa-mi motivati si mie absenta

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vazut poze de Sonia si Victor si placut mtultttttttttttt!

Karli, sa-ti traiasca totiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de aprecieri!

Cat despre "zana" de mine, din poza aia de la Paste cu 3 mamici, eu eram cea mai ofilita! mai am de muncit la aspect, ca de oboseala n-am chef sa ma aranjez in nici-un fel, si stiu ca nu e bine!

Anto, ai niste copii taare frumosi! Victor e dulce, cu ochii aia verzi,nu? iar SOnia e o printesa mica si haioasa! si seamana bine, zic eu. Si daca tu erai in "trenulet" arati super, nu ma mai complimenta pe mine ca tu arati !

Luna, spor la bagaje! sudul Frantei, ai?!!! coasta de Azur...hmmm.. sa aveti o vacanta super!
Karli, sa-ti traiasca sarbatoritii,sa fie sanatosi si voiosi si petrecere frumoasa!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Cafera, suntem bine, ma bucur ca te-ai gandit la noi! Stam afara mult timp in fiecare zi si nu prea mai avem timp de forum. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa fie ceva trecator! Imi pare rau pt. cazatura Ilincai!

Am revazut pozele cu Filip, Matei, am vazut poze cu Sonia si Victor, Stefan si Victor, Vlad si Tudor, Adeluta, si toti mi s-au parut de o expresivitate uimitoare!Ipostazele in care au fost surprinsi in poze ma lasa sa ghicesc putin din personalitatea fiecaruia.

Mihai a facut destule progrese in ultimul timp, in special motrice. Se ridica singur in fund, merge putin de-a busilea si se ridica in picioare daca are de ce sa se sprijine.Spune si ceva nou si anume "buchi- buchi". Nu stiu ce poate sa insemne, dar e asa simpatic!
Waw, ce concedii frumoase ati planuit! Sper sa va distrati cat mai bine si sa va odihniti macar putin!Si eu astept recomandari pt. un hotel din Mamaia unde as putea sa merg cu Mutzu si sa-mi fie cat mai usor !

Simo, vreau si eu volan!

Timi, ma bucur ca Sophie nu are nimic si e sanatoasa!

Noapte buna tuturor si mai vb!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Anto, ce copii minunati ai!!!
Andicu, am vazut un baietel mare si frumos si mai sa nu-l recunosc. Ca de mama ce sa mai spun. Schimbata si frumoasa.

Mi_a, ma bucur sa te citesc de fiecare data.

(multumim celor ce ne-au spus ca suntem frumosi. Ne-ati facut sa rosim)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Oana-Ghinetz

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi concediu placut si voua, si concediu placut tuturor oriunde ar merge.

Jadi si zi te mai incumeti sa treci si pe acilea? Ce fac frumosii tai de baieti ca nu zisasi nimic concret. Te pup.

Anto tare draga imi esti tu mie, de pe vremea cand stateai in patut sa iasa Sonia la timpul ei. Ajungem noi si pe la Brux pana la urma si voi daca va nimeriti pe aici si suntem liberi de musafiri va asteptam sa trageti la noi, iti dai seama ce fericire ar fi pe copii. Acum sa ti-i laud: in primul rand seamana foarte bine la trasaturi desi nu la culoare, unul e baiatul mamei si celalat e fata tatei, asa-i? Sunt furmosi foc, mor dupa ochii lui Victor si dupa parul Soniei. Iar tu frumoasa foc, tu esti in trenulet nu? Cat despre bagaje al meu sot ma intreba azi "cum si scaunul de masa nu-l luam?" I-am zis sa se calmeze ca rupem masina, noi nu avem 4x4 asa ca...

Karli sa-ti traiasca sarbatoritii, sa fie sanatosi si fericiti alaturi de tine.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hai ca sunt

Timi felicitari pt rezultatele bune la analize.

Intrasem de fapt pe fuga sa va spun ca noi plecam maine noapte dar maine avem o zi incarcata si nu cred ca am timp sa intru, va urez zile cat mai placute oriunde ati fi, lipsite de boli, sa aveti strumfii sanatosi, sa aveti vreme frumoasa si ne vedem cam pe 6-7 iunie.

Voi face tot posibilul sa intru de pe la vreun internet cafe sau de pe tel sotului sa urez La multi ani! iubitei noastre Ines, insa daca nu reusesc Valen sa-ti traiasca fetele, La multi ani special pt Ines, pupici multi si mi-as dori sa o cunosc o data in realitate, de fapt pe tine si familia ta. Cine stie poate reusim candva in lumea asta mare...

Am plecat va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

cu aroma de Moldova.

La noi e momentan bine.De parca n-ar fi fost suficient ca Andrei a avut varicela si roseola acum la gradi la Vlad e o fetita suspecta de scarlatina.Mi-e groaza sa ma gindesc ca ar putea face si ai mei.Stau cu ochii pe ei, m-am documentat privind simptomele si daca e ceva(sper din tot sufletul sa nu fie) repede la spital.Brrr....

Vorbiti de concedii...Daca va fi bine poate plecam si noi week-end-ul viitor la Vatra Dornei.Mi-e cam teama ca Andrei nu maninca borcanele cu legume si carne si va fi mai greu cu mincarea.
Si in vara vom merge la mare-la noi.
Dar vreau si eu la Mediterana.

Am vazut si eu poze de copii de Anto.Frumosi foc.

Sanatate si vreme frumoasa.

Mergi la inceput