Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, Monica, multumim frumos, si Andreea ta e o dulceata, abia astept sa o vad "in direct".

Eu la mare i-am dat Sabinei cu Nivea Baby 50+ si a fost foarte bine, asta la recomandarea doctoritei ei. De stat la plaja nu prea am stat fiindca am avut mult de alergat de la Mamaia la Vama si inapoi, dar cand am stat am folosit pentru bebe cortul de plaja sau umbrela sau copertina de la carucior. De plictiseala nici nu s-a pus problema, puteam sa stam pana in noiembrie si era bine (asta din punct de vedere al plictiselii si al camerei cu vedere la mare, ca de alte conditii am mai spus).

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alina sper sa aveti o vacanta super, sa va simtiti la fel de bine in Croatia cum ne-am simtit si noi. Sigur vom mai merge in Croatia. Iti recomand lignje na žaru Pe 20 iunie noi vom fi in Fr dar ne vom gandi la Eli!

Luna ai gatat bagajul? Cand plecati? Imi pare rau ca nu s-a nimerit sa fim in aceeasi perioada in sudul Fr dar ma consolez ca o sa-mi prinda bine experienta ta personala de vacanta cu bebe la mare si drum lung cu masina Dr. noastra ne-a recomandat sa-i dam la Sophie electroliti la mare pt o mai buna hidratare.Mi se pare o idee buna, mai ales ca mandra mea nu bea foarte multa apa si la caldura din Franta (la noi inca e rece :( ) apa din hrana si lapre nu va fi suficienta.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moamaa, vorbiti de vacante!!!

Noi ne-am hotarat pt Antalya, in octombrie abia, ca al meu sot nu poate pleca pana atunci. Sper sa ajungem un we la munte, macar,in timpul verii.

Nici eu nu am de gand sa-l tin pe Filip la soare, tot sub umbrela sau poate ii iau si eu un cort; in plus, a primit de la prietena mea o bluza cu maneca scurta dintr-un material care retine razele UV, impermeabil. Abia astept sa o incerc, desi o sa-l dau si cu crema.

Si ca noutate : Puiul meu a luat-o din loc ca lumea! face 3-4-5 pasi, depinde de distanta! si chiuie de nu se poate cand ajung in bratele mele sau undeva unde se sprijina! isi zice si singur "ba-vooo!"
cand vrea mai mult, se tine de pantalonii mei si merge fara grija! nu-mi vine sa cred ca a inceput sa mearga! de emotie, mi-au dat lacrimile si am revazut pozele cu el in primele luni...ce a crescut..e dulce de nu mai pot, dar parca mi-e dor de el bebe!! suna prea ciudat?!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Monica, ce dulceatza de fetitza!!! Acolo cu palariutza aia innebunesti!
Oana (ghinetz) in poza in care scoate limba puiul tau e genial!!!! Si tu arati tare bine si fericita, ptiu ptiu!
Andicu, bavoooo pt puiul mic si umblaretz!!
Alina.a, si noi am fost in croatia, in porec si a fost minunat! Cel mai tare mi-au placut autostrazile lor, daca iti vine sa crezi. Nici alea super occidentale nu se compara!! Si hotelul f misto, haleala nu mai zic (m-am ingrasat cumplit), o vegetatie absolut breathtaking, ca sa zic asa , super tare vacanta (cu plimbare pana la venetia si inapoi)! Vacanta placuta!
Pup toate fetele

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, felicitari pentru primii pasi ai lui Filip! E tare voinic si ambitios, dupa cum se vede.

Simo
, chiar daca ma repet, pupam si Matei umblaret inca o data.

Mi_a, ce face Mihaita?

Alina, ne pui poze inainte sa pleci la Valcea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu impachetez...casa. Asta e bine cu masina ca pui in ea pana nu mai incape. Ne-am luat si cutie de aia de pus pe masina deci loc la greu. Inca n-am terminat impachetatul.

Referitor la statul la soare noi tot crema de protectie 50+ in plus avem costumul de baie cel cu maneci si crac tot cu factor 50+ iar pe cel de fite cu bretelute o sa-l punem doar asa...din cand in cand. Vom sta dimineata si seara tarziu apoi sub umbrelute sau la plimbare planuim sa vizitam Cannes, Nice, Monte Carlo etc.

Timi eu chiar am luat eletroliti pt orice eventualitate dar uite ca mi-ai dat o idee buna. Voi tot cu masina? Credeam ca numai noi suntem nebuni.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna noi zburam la Bordeaux si de acolo am inchiriat masina. Asa ne-a iesit semnificativ mai ieftin desi Toulouse era mai aproape. Oricum si daca zburam la Toulouse tot inchiriam masina ca sa stam tintuiti intr-un loc. Va doresc vacanta superbaaaaaaaa!

Ieri a fost sotul cu Sophie la doctorita si nu are nimic nici la plamani nici la inimioara asa ca ni s-a luat un bolovan de pe suflet. Mi-a transmis si felicitari dr pt ca ma mai lupt sa o alaptez si pt cum i-am organizat mesele.
Plecam afara ca a iesit soarele si mi-e teama sa nu-l pierdem.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Recunosc ca nu am intrat de multisor pe forum si azi ce mi-au vazut ochii? Atmosfera festiva pentru primul strumf! La Multi Ani Bogdan si sper ca Gabi sa ma ierte ca am venit cu urarea asa de tarziu!

Au crescut copiii, gata cu bebelusii! Eu ma plang din cauza asta pentru ca nu cred ca ma mai incumet la inca unul, raman la formatia de doi copii frumosi si cu mama modesta . Am vazut ca multi sunt avansati, pasesc, merg si fac nazdravanii, felicitari tuturor si la mai multe!

Am vazut si planurile de concediu, nu va ingrijorati, oriunde veti merge va fi bine! As vrea si eu la mare in weekendul viitor dar ma gandesc ca nu va fi suficient de cald sa ii scot pe plaja, ma mai gandesc, mai ales ca avem un mic apartament in Mamaia pus la dispozitie de niste prieteni buni, Vlad are 1 zi libera pe 30, eu sunt mai libera atunci si as merge sa ii fac celui mare o bucurie.

Alea Alea,

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Lunitzo, pe noi nu ai cum sa ne iei la bagaje, sunt sigura, anul trecut pt 4 zile la 150km de casa am luat si bariera de la patul lui Victor cu noi, am umplut la refuz un Landrover si portbagajul de acoperis.
Vacanta placuta si drum bun.
Va asteptam cu drag si prin Brux, iar daca nu se nimereste sa am alti musafiri cand veniti voi, oferim si cazare, sa stii.

Cafera, ne-am facut bine.

(v-ati prins ca am recitit primele pagini din capitol, nu-i asa?)

Felicitari puiutilor mergatori si mamicilor mandre.

Timi, ma bucur ca Sophie e ok si ca acum stati fara grija.

Hai ca m-am conformat si am pus poze pe net cu piticii mei, voila! , sper sa mearga.

Pup fetele, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uite de abia acum am reusit sa vad si eu colajul cu Anya vs Arina, doua fete frumoase si dulci. Alina, sa va traisca, sunt minunate.

Iar dna Karli, m-ai dat gata, cata rabdare ai avut sa faci link-urile acelea. Drept rasplata v-am admirat si pe voi in poze, sa-ti traiasca mergareatza mica, e frumoasa foc.

Andicu, ce cavaler mare si frumos ai, iar tu te-ai facut zana rau, bravo!

D-na Jadi, hello, long time no see, ce fai maci? Du-te la mare, chiar daca nu e de stat in slip pe plaja, e aer curat si cu aerosoli naturali, buni pt copii.

si gata, trimiteti-ma la munca, oricum vad ca vorbesc eu si cu mine pe aici.

weekend placut cu vreme frumoasa,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput