Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Olgutzza, mersi mult de info cu moara. Ce dulce idee

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, multumesc de intrebare. Am avut o stare rau, aproape nu am putut sta in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carla, si mie imi place si imi place mult si cand ploua, dar cu bebe la purtator trece ziua cam greu asa. E, intre timp s-a indurat vremea de noi si a iesit soarele, asa ca am facut o plimbare pe la 13.00 si asteptam sa vina tati sa facem si a2a tura, de dupa-amiaza.

Cafera, fa-te bine ca a venit vara si nu e loc sa bolesti!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ma bucur ca v-ati putut plimba. Eu nici nu pot sa respir in orasul asta fara mare.

Fetelor, cine a nascut natural la Pantelimon? Am o verisoara in 33 sapt. si doctorul ei e acolo, dar vrea sa stie de spital, sala de nasteri, moase etc.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cafera
Ma bucur ca esti mai bine

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla, ff dragalasa Saby!
Brazuca, super dulcica gargarita ta!
Am mai pus si eu niste poze proaspete cu Andreea , in albumul ei, la luna 10 si 11...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 15+ Ana Maria

Mergi la inceput

Ashera, multumesc! Am vazut iar pozele lui Chris. E superb!

Am admirat-o si pe fetita Monicai in peisajul acela verdeeeeeeeeeee si mi-a placut cum mergea. E tare delicata.

In rest?

Dana, ce face gingasa Daria? Dar tu?

Mi-e dor de Diana! Si in mod special sa-l vad pe Victor. Nu stiu de ce, am impresia ca si el a facut deja primii pasi singur. Poate, cine stie, vom afla. Eu m-as bucura din tot sufletul, pentru ca mie imi lipsesc provocarile Dianei, argumentele ei...

Andicu, cand pui poze noi, sa dai de veste. Nu ca astea nu imi plac, dar as vrea mai mult. Acum daca ai facut cererea publica, ti-a, aratat drumul spre castel, mi se pare normal sa ma interesez permanent de starea lui Filip. Va pupic pe amandoi. Cum stai cu impachetarile si electrostimularea?

Lunaaaaaaaaa!

Fug la somnic. Am adormit devreme pt ca iar am avut o semistare de rau. Am dat o fuga si pe aici, dar uite ca m-am intinsssssss...

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa!
Pupici pt 2 fete frumoase: Lori si Lavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Sa speram ca nu mai ploua azi. Vine si cafeluta, la pat cu un croissant cu ciocolata si o floricica intr-o glastra

Caferuta sper ca azi te simti mai bine, e o noua zi

Ashera am vazut si eu pozici tare frumoase, sa fie sanatos strumful tau si sa creasca frumos

Monica e scumpa tare Andreea , e domnisoara mare de acum, isi strange singura jucariile

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavi, multumi de cafea. Asa matinala, chiar ca ma servit-o la pat. (e de aia, facuta de sot, stiu, i-am simtit aroma - cafelei, nu sotului)

Eu asa de dimineata cu doua intrebari:
1. Am citit ca aveti planuri sa mergeti la mare cu copilasii. Ce program de plaja veti avea? Stiu ca pentru un matur orele interzise sunt 11-16. (Pentru mine si ai mei, toti cu piele alba si plini de alunite programul interzis era 10-17) Si ma intreb ce o sa fac in timpul asta cu Victor? O sa ne plictisim de numa!!! (inca mai stau pe ganduri daca sa mergem la mare si de aceea vreau sa vad cum va planificati voi concediul pe litoral)

2. Cu ce spalati gresia sau locurile pe unde "patruleaza" copilul? Folositi un dezinfectant? Eu am luat un produs care dezinfecteaza si am caltit apoi cu apa limpede, dar tot am o neliniste. Ca nu stiu exact ce e mai nociv: substanta asta sau praful???

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput