Copii din 1995-1998(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna!

Cu multe scuze, dar sunt intr-o agitatie continua. Imi mai revin, iar obosesc, iar mintea mi se aduna cu greu. Serile am fost mereu plecati de-acasa. Noi n-am avut timp sa discutam unii cu altii despre cum a fost in excursie si deja ne-au asaltat testarile.

SANCA, excursia a avut ca obiectiv - Sighisoara. In drum spre Sighisoara am avut o oprire in Piata Sfatului din centrul Brasovului. Pe la ora 14.30 am ajuns in cetatea Sighisoara. La ora 17-17.30 ne-am cazat la Hotel Europa, langa Sighisoara. A doua zi pe la ora 10 am plecat pe drumul spre Sibiu, am trecut si prin Medias inainte. In Sibiu ne-am plimbat pe stradutele din centru o ora, ca n-am avut mai mult timp de la organizatori si era ora pranzului, motiv pt. care nu puteam sa luam masa cu copiii intr-un cadru mai linistit. N-am vizitat niciun muzeu.
Am calatorit apoi pe Valea Oltului. Am poposit si la Cozia. Cand am urcat in autocar ni s-a spus ca e ultima oprire si noi n-am stiut si copiii erau nemancati. Am mai facut totusi un popas (nu stiu unde) si-acolo am mancat cu copiii, ca erau saracii care mai de care infometati. Asta m-a/ ne-a nemultumit pt. ca nu am stiu exact programul. Spuneau ca stam o ora etc. si mereu timpul se scurta, parca eram in contratimp. Si duminica, au zis ca plecam la 11 si-am plecat la ora 10.

Ieri, Ana a avut test la romana, cica a ff foarte usor, dar din lipsa de timp, nu cunosc amanuntele. Dar cred ca la noi sunt oameni cu mintea mai clara, astfel incat sa nu le dea texte pt. "impleticit" ochii. Ana mi-a spus c-au terminat mai multi cu jumate de ora mai inainte...
Maine are test la mate. Ieri, in amurg am trecut si pe la niste prieteni si fetita lor lucra de zor...N-avea multe exr. la mate, doar 14!!!... A mea, n-avea nicio tema, doar timp liber afara.
Si sa nu uit, are si testari la engleza - sc. privata. Si we viitor are pe cel de Trinity. Ufff! Deja obosesc numai cu gandul.

Cu teza la mate, And. m-a dezamagit, vedem ce mai rezolva azi, fiindca avea un exr. facut pe verso pe care d-na prof. nu l-a notat.
Cand i-am zis ca eu vorbesc, eu aud?!...Si ieri imi spunea c-au dat un test rapid la fizica si ca el a luat nota cea mai mare (8.25). Ce sa spun!!!...El sustine ca e greu pt. ca nici ceilalti colegi nu mai invata, nu mai sunt asa silitori etc. Si i-am zis si eu, ca da, se lasa dus de val.
Tot ii zic de necesitatea de-a avea note mari pt. a intra la un liceu mai bun, unde sa-nvete carte nu doar sa faca act de prezenta.
Si-mi zicea ca urcand in lift el cu niste baieti, la alta scara, o pers. l-a auzit cand And. zicea ca el ar vrea totusi sa intre la un liceu mai bun si tanarul acela a zis ca e bn sa ai un liceu oarecare, o facult si ca ar fi bn sa ai si-un master...
Din asta el a tras concluzia ca si la un liceu oarecare e in regula. Eu nu comentez, pt. ca stiu ca nu toti am fost numai la licee exceptionale.

Si iarasi n-am avut timp sa ne uitam impreuna la site-ul trimis de mhldvrc cu acele liste de licee si medii de intrare. Salut, mhldvrc! Mai zi-ne de voi.

Deci, Sanca, dupa cum vezi, discutii am si eu cu doisprezecistul nostru.
Iar maine si poimaine are testarile pt. KET, iar ieri dim., And. n-avea chef sa mearga la cursul de engleza de la sc. privata, exact inainte de tesari. Bineinteles ca s-a dus, dar are asa o lipsa de entuziasm, iar d-ra prof. tocmai asta le-a spus sa fie mai curajosi, mai entuziasti si sa raspunda mai mult, mai pe larg ca sa fie examinatorul multumit. Si exam. are loc intr-o zona din capitala si va trebui sa-l insotesc, e departe de casa.

Mihaela, asta ii povesteam lui And. aseara, in discutiile naostre despre licee etc, ca si eu imi doream sa merg la un liceu pedagogic, fiindca mi-ar fi placut sa fiu educatoare. Felicitari Dianei! Faptul ca are o sora mai mica a ajutat-o si mai mult in activitatea practica de la gradi'.
Bafta si tie la testari! Nu v-am mai spus, dar sunt la un curs de franceza cu durata de 5 sapt., de 2 ori pe sapt., intre orele 17-20. Ieri n-am ajuns din mare lipsa de timp plus oboseala.

Sanca, ai vazut ca si Ana lui Katy invata la istorie niste lucuri ff "interesante" despre decimarea indienilor. Asa ca nu ma mai mira ce-nvata Elliot depsre comunism.
Katy, ma bucur ca intervii macar cate un pic, asa ca sa-ti pastrzi locul cald.Distractie placuta cu Wii!
Vad ca si Mihaela a prins gustul!

Ana68 si noi vrem vacanta!!! Normal c-ai sughitat, ca doar ma gandeam la tine, la voi.
Ce sa mai adaug la pataniile lui Alex, respectiv ale colegului de banca?!... Pacat ca cresc generatii intregi de-asemenea specimene si nimeni nu-i pune la punct!!! Toturi e ff bn ca ii place ca va pleca la alta scoala.
Oricum ar fi, lui And. ii tot repet (chit ca patesc ca Flower si ce zicea al ei sot, adica la un mom. dat sa nu ma mai auda ) ca avem exemple de pers. in jur care au fost deschizatori de drumuri si ca acelea sunt modele demne de urmat.

Flower, printz in viata de zi cu zi, dar si-n sceneta! Deci tu esti regina! Trece ea si clasa a IV-a. Sa ne spui ce-ati mai facut cu mutarea, e sau nu e?...

Dana, voi cat mai aveti pana la sf. scolii?

mQQm, ati terminat si cu exam. la pian?

Vedeti, eu nu shomez aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Mara
,deci aveti activitate gen "mainile indemanatice" pentru piesa de teatru....Sa sti ca eu am cam confectionat coroanele lui Alex din carton mai tare pe care am lipit hartie autoadeziva cat mai colorata...iar la mantie...hm...o bucata de panza ceva...Poate se organizeaza ei cumva acolo si o iesi bine.Cert este ca fara o supraveghere din partea cuiva mai mare...nu stiu cum se vor descurca la repetitii...mai mult un talmes-balmes va fi pana va pune vreunul din ei piciorul in prag sa-i stapaneasca...Pai sa fie cu succes!
Referitor la starneala ta vis-a-vis de cele insirate de mine...ai dreptate,asa e si subscriu la cele scrise de tine...Cam asa discutam ieri pe seara cu Dunia...nu stiu cum veni vorba despre ceva asemanator...si spuneam cam la fel,ca a-ti abandona copilul in fata tv-ului si a-l priva de prezenta parintilor care muncesc ca sa-i fie,cica,copilului mai bine si sa aibe de toate...nu e o solutie.Zic ca acel copil e singur,degeaba ii dau parintii,cum ziceai si tu ,mountain bike si play station...kaka de maca...Ma opresc aici ca ma starnesc si eu mintenas si bash ca o sa ma lungesc cat o zi de post negru....Si pe mine ma seaca reclama cu pampersul...oare cand se termina?
Oooooo....Miha...zici ca Diana vrea educatoare?Minunate ganduri...Sa vezi ce interesant va fi la Crucea Rosie(daca nu cumva ai fost deja).Am inteles ca suedezii au cea mai pusa la punct Cruce Rosie din Europa...
Ma bucur ca mama ta e bine si ca totul a decurs cu bine...
Sti?si Alex ca tine zicea si se gandea ca atunci cand se va muta la cealalta scoala-culmea la ce se gandea copilul asta al meu-ca oare cine il va mai ajuta pe colegul lui de banca?Baietelul de care am scris la postul anterior...M-am mirat,iti dai seama...Alex s-a atasat foarte mult de el,tine la el si cred ca si compasiunea pentru copilul ala il determina sa fie asa apropiat de copilul respectiv.Hai sa ai bafta si sa-ti mearga din plin.Sanatate mamei tale!
Anca...hai ca m-ai distrat cu sistemul comunist...si credintele lui Elliot...Ia pune-te si vorbeste oleaca cu profu' ala sa vezi cam pe ce lume se afla...o fi si el un ala crescut la oras care a aflat de comunism din carti si a citit cum se scrie...N-ai de unde face rost de vreo editie a celui de-al XII-lea Congres al CC al PCR?Sa i-o dai la flacaul tau cel capos s-o rasfoiasca?
Hihihihihihi....ce te-ai prins tu repejor ca ne inmultim gashca de toyotisti si pe la Unchiu' Sam....hihihihihi...nici nu sti cat mi-o crescut pipota in mine de mandrie la aflarea vestii...hihihihi...nu mi-s tiglele pe casa...
Apropos de mutarea lui Alex:sa sti ca asta i-am zis si eu,ca mutatul la alta scoala,alta clasa,alti colegi nu inseamna ca nu va mai da peste astfel de copii...si se uita mirat la mine si facea din mana a lehamite si scotea niste "e-uri" prelungite si nazale de imi vebea sa-l strang de gat...El se consoleaza cu ideea ca acolo,la cealalta scoala,are foarte multi prieteni,multi baieti din gashca lor de joaca de la bloc...cu care se intelege foarte bine si care,am eu asa o banuiala acuta,l-au convins sa se mute ,sa ceara sa fie mutat asa insistent....Ma rog.Pentru mine mutatul asta e un fel de agitatie,eu sunt genul de persoana care fac ceva,incerc sa fac cat mai corect posibil,astfel incat sa nu mai fie loc de modificari ulterioare si ma simt atat de bine in ceea ce realizez incat sunt contra oricarei schimbari,indiferent de natura ei...Asa ca poate Alex ar fi fost de mai de multa vreme mutat daca nu staruiam eu sa mai stea,hai sa vedem ce-o mai fi,poate-poate...Cam asta!
Katy,clubul privat si exclusivist "tata-fiica" vad ca e universal valabil....ca si la noi e tot cam asa,bine,la o scara mai mica...ma refer la Luana aici...caci eu spun una si tata-su intoarce vorba mea...deci alianta asta functioneaza si la voi...Sa inteleg ca deja ati intrat in vacanta?
M,voi ce mai faceti?ce fac copiii tai?Cum e pe ultima suta de metrii de scoala?Planuri de vacanta faceti?

No fete,bafta la copilasi si mai vorbim.Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Agho,am postat impreuna,cred....Cam ciudata treaba cu programul excursiei....si doar v-ati flendurit olecuta prin Sibiu,cand acolo sunt atatea de vazut?!Cam din scurt...Te cred si eu ca v-ati suparat ca nu au oprit la timp ca sa mancati...ciudat!Ma rog,una peste alta a fost o iesire!
Apropos de ce scriai cu necesitatea notelor mari pentru liceu...asta a fost si la vremea cand Dunia,fata lui Marius,era inca in liceu.Tot asa facea,pentru note de intrare la facultate...pe o ureche intra,pe alta iesea....cultura generala...ciu-ciu...Si Alex face cam la fel la anumite materii si zau ca nici nu-i pasa.M-am mai luat eu de el,ca cultura generala habar nu are,ca mai tarziu nu va sti sa sustina o conversatie...alea-alea...nici macar nu m-a auzit.Asa ca la ce bun sa-mi mai bat gura de pomana?!O data chiar i-am facut-o,avea nevoie sa stie ceva si a venit si mi-a pus intrebarea...am zis nu stiu si m-a luat prin invaluire ca el stie ca stiu raspunsul,hai mama te rog...si i-am zis ca daca ar fi citit la momentul oportun sigur ar fi stiut si el,dar a preferat caii verzi de pe pereti.Nu stiu cat a inteles ceva de aici,cert este ca atunci cand il arde vreo intrebare il vad ca merge fuguta la enciclopediile si cartile lui si cauta cu infrigurare si cand chiar nu gaseste ce cauta,abia atunci vine si intreaba.
Bafta in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hello fetele,si eu va citesc,cu scrisul greu la mine cand una se catara pe mana stanga la geam si altul ma musca de dreapta sa-l bag in seama.Acum liber la scris ca un terorist doarme,unu-i la scoala si matza sta intinsa pe mocheta se uita la desene.

Ana 68 ,Alex e un copil deosebit asa cum ti-am mai spus,mi s-a strans inima cand am citit despre colegul lui,ufff ce rai sunt unii copii,oare de unde atata cruzime la niste fiinte atat de mici?

Mihaela ma bucur sa citesc ca mama e bine,ti-am spus eu?!

Agho dezamagitoare excursia insa tot e bine ca a-ti iesit din Bucuresti,macar atat.

Sanca iti trimit niste carti despre comunismul adevarat???Sa lamurim baietul,la varsta lor tot ce zboara se mananca,asa si ai mei cand se hotarasc ca au dreptate sau asa a zis doamna,nu mai ai ce vorbi ca oricum peretii n-au urechi.

Mara inteleapta invatatoarea,si eu gandesc la fel si de multe ori sfarsesc sleita in incercarea de a impaca si varza si capra sau altfel spus de a le face pe toate.

Acum despre tero,Robert a dat teza la matematica,zice ca a facut bine,ramane de vazut,la romana a luat 8 si a gresit exact unde ma asteptam sa greseasca,adica la lucrurile simple.

Maria e in continuare o sclifosita la mancare asa ca saptamana asta ii fac analizele sa vad cum stam,luni o inscriu la gradi ca nu o sa o tin acasa pana la varsta scolara,mi s-a spus de la obraz ca ma costa 100 euro inscrierea.

Eduard e un dulce tunsulica,dar marait si el si chinuit de caninii care ies si nu mai ies de cateva saptamani.
Eu inca nu mi-am gasit rochie de nasa si nuntile si botezurile se propie,anul asta e scor egal 4 la 4 si o inmormantare,asta-i viata.
Va pup si nu uitati in fiecare zi imi beau cafeau alaturi de voi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Ana68, da, scriam in acelasi timp. Cum de n-ai sughitat din nou?

Andra, asa e, am uitat ca-ti bei cafeaua cu noi.* e nota buna cica, dar nu-i asa ca-ti vine sa-i "bumbacesti" macar cu vorba?
Ce crezi tu, And. a dat definitia paralelogramului astfel = paralelipiped cu laturile opuse (in loc de patrulater cu laturile opuse) etc.

Matza s-ar putea doar sa fie "matzioshoara" si sa n-aiba nimic cu sanatatea, da rpt. linistea familie mai bn sa stii.iar "matzishorul" o sa-i creasca si lui dintishorii si-o sa treaca la rontzait.
Sa terminati anul scolar cu bine! Ufff, ca tare ne mai toropeste caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna !
Eeei,asa mai merge ,sa mai aibe si ochishorii mei ce citi ...

Agho ,da ,printz consort ,iar io regina mama ,regatul ne mai lipseste dar nu-i bai ,imprumutam unul

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am reusit si eu sa mai intru pe aici. Nu v-am uitat, dar am avut multa treaba. M-am saturat de stat acasa, asa ca ...mi-am deschis o afacere, sa vedem ce-o sa iasa. Mihai s-a mai dat pe brazda , cum se zice, 10 la fizica, engleza, geografie, 9 la germana, istorie, 7 la mate. Sunt multumita si fericita . Tatiana a luat A(87%) la examenul de engleza, dar mai are de sustinut F.C.E in iunie in rest 9 si 10 mai putin la limba latina unde a luat 7 in teza (sper sa-si indrepte media).
Ana,felicitari lui Alex. A, ma intrebai ce vor face in vacanta, amandoi pleaca in Anglia si atat cred . Acum daca am intrat in hora, trebui si sa joc, nu?, deci s-a dus cu plecatul haihui prin tara. Poate anul viitor.
Mihaela, felicitari pentru rezultate deosebite si multa sanatate mamei tale(stiu ce zic, am trecut si eu printr-o astfel de experienta)
Agho, cred ca pina vor ajunge copiii nostri la liceu, se mai schimba multe. Am inceput sa fiu mai optimista.
Mara, am vazut si eu subiectul de evaluare, mi s-a parut destul de dificil pentru a IV-a.
si

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Eroare umana ,am apasat aiurea si si-a luat zborul fara sa termin ...
Ma bucur sa aud ca la voi oamenii sunt mai sanatosi la mansarda ,desi vb cuiva pe-aici e cu dus si-ntors ,undeva tre sa se faca trierea ...E ...grele cu invatamantul asta ...mai ales pe plaiuri mioritice... Noi sa fim sanatosi ...belelele curge ...

Cu excursia ,ca sa va raspund si tie si Anei ,n-ati prins o ex afara cu autocarul ,sa vedeti cum e ....Mishto tare ...Dai o caruta de bani si te duci cu grupul la buda ,daca nu te-ai incadrat in timpul de stationare ,ala esti ,faci pe tine pan la urmatorul popas ...Cat despre vizitarea obiectivelor de atractie
turistica (va amintiti reclama aia
cu Grigorescu ?)(nu intrati in panica ,e din cauza reclamei si-a cursorului care nu mai doreste sa apara uneori de la jumatatea paginii incolo)Speedy Gonzalez e ruda
cu ghizii astia.N-am patit-o personal dar stiu de la prieteni ,iar la Meteora ,la complexul de manastiri ,imi amintesc []ca un grup de romani doar ce intrase ca a si iesit ...Depinde f mult de ghid

Nooo,Ana ,nu prea ma stresez ,are
o pelerina de la hallowen imprimata cu dovleci si vrajitoare ,o intoarcem si noi pe partea ailalta ca-i uni ,avem si-o coroana de pe la McDonald cred ,tre doar sa i-o poleiesc are si spada ,ce mai ...Suntem ca si rezolvati .La dramatizare nu stiu daca mai aqjungem ,cred ca ne-am molipsit
de la Elliot .Ca azi la repetitie nu l-am mai lasat .Sunt ,dupe cate vad la cheremul unor fatutze care isi inchipuie ca altceva mai bun de facut
n-am decat sa stam ziua toata pe
drumul scolii .Ei ,asta-i cand
tu(doamna ) n-ai nici o treaba si
lasi totul la mintea copiilor ...

In curand o sa va scriu
in versuri

Andra ,sper c-ai inteles ca era vb despre invatatoarea mea nu a lui fii-miu .Hai ca pe tine te-nteleg cu naparstocii ,da nu te mai absolv prea mult ,pana va ies
dintzii astia mai durerosi .Si TB a fost tare greu de urnit la mancare ,iar acum sunt momente cand
nu-l mai pot opri ,sfatul meu ,daca e in regula cu sanatatea
n-o forta ca n-am vazut inca
[]copil mort de foame .
Daca nu punem la socoteala botezurile
,poti sa zici ca ai jucat in "4 nunti si-o-nmormantare "

Mihaela ,

Alma ,mai traiesti sau te-au
luat ostatica la noul job ?
Hai sa trimit cearceaful ,e de groaza cum nu reusesti sa scrii pe forumul asta .Credeti ca
daca-i injur reactioneaza ?,ca vad
ca pan-acum ,la chestii mai finute n-au reactionat

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Asa ,si-acum sa va spun cum fii-miu s-a haiducit .Nu mai e copilul ascultator si .... .Ce credetzi ca-mi spune ieri ,asa dupa ce s-a intors de la repetitia la dramatizare care de fapt s-a dovedit repetitia la dansurile fetelor ?Ca a uitat ca ultima ora avea optional ,pe care-l fac pe 4 grupe si a coborat in curtea scoliiasteptand sa venim sa-l luam .Dupa vreo 20',zice el si-a dat seama ca ceva-i in neregula si vazandu-i in curtea scolii pe cei de la opt fotbal ,si-a amintit ca mai avea si optionalul,da cica i-a fost rusine sa mai intre la ora ,drept care a stat in curtea scolii uitandu-se la cei de la fotbalEu ,l-am intrebat ,fireste ,daca e sigur ca asa stau lucrurile ,daca nu e vb despre altceva ?Noooo.
Si-i zic ,o sa ia tata legatura cu d-na de info sa vorbeasca cu ea .Azi cand urca in masina ,ne zice ,ca de fapt era vb de o tema la info pe care nush din ce motiv n-o facusera si le-a pus la toti "insuficient"si ...nu ne-a zis, fiind prima lui nota proasta , si s-a gandit el in mintea lui ca nu-i mai place la info si......

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Seara buna!

La mine acasa e mare, mare frenezie. Ana si-a amintit sa-mi spuna ca miercurea viitoare are carnaval la sc. de engleza si vrea costum. Initial s-a gandit la rochita de printesa (o stiti, cea din cls. a II-a), dar i-am spus ca n-o mai incape.
Asa ca s-a gandit putin si s-a reorientat. Nici nu terminam bn cu testarile ca incep cu pregatirile pt. petreceri de sf. de an. Priviti modele de costumatii!

www.youtube.com/watch?v=bpmmInxpdHk" target="_blank">costumatie din Narutowww.youtube.com/watch?v=Hz4nB7-nhGQ&feature=related" target="_blank">
alt clip

Am vorbit cu d-na dirig. a lui And. ca sa-l invoiesc pt. vineri pt. ca sotul meu s-a interesat din nou la sc. de engleza si de fapt numai vineri au loc testarile, asa incat ne ocupa toata ziua.
De la scoala a venit plouat ca a avut sportul si a stat in ploaie, apoi la urmat. ora a stat asa ud. N-o fi fost singurul cu mintea scurta, dar m-am odihnit putin ca sa-mi revin din oboseala acumulata si nu l-am luat la "13" de cum a intrat pe usa.

mhldvrc, daca si tu esti multumita, atunci e fff bn. Imi pare rau pt. Tatiana, cu nota din teza de la latina, dar poate va avea o medie generala mare si-atunci e f bn.

[b]Flower
, se vede treaba ca s-a cam saturat de sc. Cam cu totii s-au saturat, asa ca nu-i mare baiul ca n-a facut o tema la info. Altii n-au facut poate cu sutele si s-au descurcat. Lasa baiatul sa haiduceasca! Important e ca in final tot la voi isi varsa desaga cu naduful! Si eu mai miros momentele astea de "haiducie" si e bn macar ca discutam.
And. mi-a spus despre excursia lui ca i-a placut f mult c-au vizitat si Muzeul cinegetic de la Posada. A fost impresionat de zimbri. Au stat la Pensiunea ancuta langa Bran. Au vizitat Pelishorul. A doua zi a vizitat Cetatea Rasnovului si manastirea Namaesti.
Seara au avut concursuri frumos organizate: de miss, de mister, de mimare, de bancuri. A schimbat biletul lui de particpare la concursul de mister cu alt coleg care avea bilet de participare la concusrul de mimare. A trebuit sa-l imite pe Michael Jackson si-mi spunea ca l-a confundat cu Arnold Swartzeneger si-ncepuse cu mainile ridicate cu pistol etc si si-a amintit ca MJ e de fapt cantaret.
A vorbit cu membrii din juriu sa-i dea note mari si-a castigat. A facut blat.
Colegul care particpa la bancuri a spus un banc haios cu Bula, pe care i l-a povestit atunci And. si-a castigat cu 10 pe linie. And. era fff fericit de parca el castigase. Era contributia lui. Aici e expert. Nu stiu cum de le tine minte.
A fost concurs de dansuri perechi, dar el nu a participat. Fiecare participa in functie de proba pe care a extras-o. Fain!
Ei au avut cina (friptura cu piure, prajitura...), mic dejun a doua zi. D-na dirig. mi-a spus ca le va da un CD cu pozele facute sa-si ia fiecare ce vrea si-mi pare bn ca aparatul foto era la noi.

Hai ca aveti ce citi in seara asta sau maine la cafea sau ceai.

Mergi la inceput