Copii din 1995-1998(20)
Raspunsuri - Pagina 5
flower-power spune:
Ziua buna si distractie placuta celor care sarbatoriti !
Miha ,cam multe aplauze ne smulgi tu ,dar daca le meriti....
Mama trebuie sa se opereze musai pana va duceti voi ? Mai stiu cate una alta despre spitale din Cluj ,eu iti pot recomanda cu toata increderea spitalul mare din Tg Mures ,este si centru de transplant si eu de medicii cu care am interrelationat pot sa-ti spun numai lucruri bune .E adevarat ca m-am si informat pana am ajuns unde am vrut ,dar si atmosfera in spital ,pe sectie era cu totul altceva decat as fi putut spera loco .Ceea ce e cel mai important este ca au comunicat cu mine si mi-au spus cum stam...Si inca un amanunt nu lipsit de importanta ;nu-ti iau bani pana nu esti bine ...Cred ca spune si asta ceva...Aaaa , si soacra-mea s-a operat simultan cu TB,pe el il aveam in terapie si ea venita cu noi sa ne aduca cele de trebuinta in spital ,intr-o zi a facut o criza ,si in urmatorul moment era in sala ,de la 'urgente '.Sa stii ca a trecut f usor peste ,laparoscopic ,in cateva zile era externata si s-a pus pe picioare rapid
Dana ,deci pe-aici dai numai la zile mari ...Da uite, ne amenintzi ,vad, cu zile libere ...
Sanca ,auzi ce zice Miha ?Ii predam pe inventar sa vezi atunci ce de injuraturi o sa ne luam ...
Trebuie musai sa va povestesc isprava lu fii-miu .Ieri au avut testare finala la romana .Inca nu stiu ce nota a luat insa subiectele au fost concepute de catre profesori de gimnaziu si corectate tot de catre ei .Au fost destul de dificile fata de subiectele care s-au dat in ani anteriori si din care ei se mai antrenasera in prealabil .Si au cam lut-o prin surprindere pe duamna (de ce oare nu ma mira?)Printre altele au avut si-o compunere ,despre care azi in clasa ,le-a spus doamna (care in prealabil citise si ea lucrarile )ca i-au dat lacrimile cand a citit-o pe cea a lui TB.Femeia fiind genul spartan ,recunosc [] ca m-a cam bagat in ceata ...Si eu care eram convinsa ca la compuneri n-are pic de talent ,(gen Alex )scurt si la obiect,fara figuri de stil .Acuma sper sa impresioneze la fel de tare si pe cel care il va nota...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Multumesc mult! Am avut emotii azi dimineata inainte de rezultate, din grupa mea sunt singura care am luat examenul. Mai am 3 colegi care au participat, dar nici unul nu a trecut, asa ca din toamna voi avea colegi cu totul noi...pe unii ii stiu putin, sunt de la cursul mai avansat, dar foarte putin.
Mara, mama merge la Cj pentru ca primeste o recomandare(de fapt vb la tf. cu un medic anume) de la medicul ei internist din Zalau. Care spune ca acelasi medic l-a operat si pe el acum cativa ani si sa aiba incredere mama ca va fi bine. Inca nu stim ce fel de operatie va fi(clasica sau laparoscopica), doar ca vineri dimineata va merge la spital la Cj si dupa consult vom stii probabil. De amanat nu prea...mama a avut deja cateva crize, ultima aici la noi si i-a trecut cu greu, credeam ca ajung cu ea la urgenta. Problema e ca vine vara, medicii intra in concedii si daca face o criza ajunge la urgenta in Zalau pe mana medicilor de acolo...ceea ce ar fi mai rau. Dr. ei i-a recomandat operatie cat mai repede, aceeasi chestie ii spusese si Ovi aici, asa ca cu 2 pareri(a 2 medici) care coincid , nu prea are de ales. Plus ca ccc complicatiile sunt urate de tot in cazul unei pietre care se misca de colo colo cum vrea ea. Multumesc mult, am mai citit despre medicii din Tg. Mures, numai cuvinte de lauda la adresa lor. Daca ar fi existat o mica sansa sa ajunga acolo, ar fi mers...dar in Cj are 2 verisoare care se pot ocupa de ea, una din ele o poate duce la Zalau dupa operatie, pe cand in Tg. Mures nu e nimeni...
Ana-Maria, multumesc si tie. Speram ca mama sa fie operata laparoscopic, vom vedea vineri.
Va pup, nu vreau sa monopolizez subiectul, eu sunt din fire optimista, incerc cat de mult pot sa o incurajez pe mama, care e altfel decat mine. Nu va spun ca nici nu voia sa auda de operatie cand a facut criza aici, am amenintat-o chiar ca vin cu ea si o duc de manuta...dar stiu(si ea stie acum) ca trebuie sa faca asta cat de repede posibil. Si ca va fi bine! Trebuie!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Ei ,daca merge cu recom tf a medicului ,care la randul lui a fost operat de catre chirurgul in cauza eu zic ca n-are ce sa fie rau ,tu gandeste pozitiv si-o sa vezi c-o sa fie bine ,mai ales ca are si cine sa fie cu ea .Ti-am spus soacra avea pietre ,cand a iesit din blocul operator era acoperita cu halatul ei si i le pusesera intr-o punguta in buzunar ...Si-a revenit destul de repede ,totul e sa se mobilizeze cat mai repede si sa-si reia tranzitul .O sa vezi c-o sa fie bine .Asa e ,vine vara, incep concediile si trb sa stai dupa ei
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Ma umflu in pene ca un curcan citind-u-va,m-ati facut sa ma simt bine.
Mihaela_S Felicitari pt examen si nu-ti face griji cu mamitza o sa fie bine ai sa vezi,ardelenii sunt oameni faini asa ca nu am indoieli.
Agho La multi ani sa fii fericita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!
Fetelor sunt telegrafica ca de azi dimineata sunt pe drumuri sunt rupta,am fost intai sa-i cumpar de imbracat lui Radu ca sambata merge la o nunta si deh sa nu ne facem de ras,i-am luat costum ,pantofi si camasi,apoi am plecat dupa marfa si abia acum o ora am aterizat acasa,mi-am luat si ceva injuraturi de la sot ca am cumparat ceva gresit,dar asta e se intampla si daca nu-i convine,data viitoare sa se duca el.
La marfa m-am intalnit ghiciti cu cine??????? cu socrul care a facut o fatza de parca i-ar fi intrat sare in ochi sau i-ar fi trecut pisica neagra calea.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
MIHAELA, SANCA, KATY, FLOWER, MHLDVRC, DANA, ANA68, ANDRA... va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune, pentru toate urarile, pentru , pentru toate pupaturile, pentru ca Flower s-a ocupat de turnat in pahare macar asa virtual ...pentru tobe, orchestra si toate cele! M-au bucurat absolut toate urarile.
Azi-noapte am inchis imediat computerul si n-am apucat sa citesc primele urari! (Nu am decat un singur prenume si nu ma cheama Elena. Mama mi-a explicat ca s-au gandit si la Elena si la Ana, dar cum pe fata nasilor o chema ca pe mine, s-au gandit sa nu-i supere. pt. mine e OK.)
Azi-dimineata am ajuns f bn la serv., dar cum am fost mai multe sarbatorite, am fost teribil de ocupata alaturi de celelalte sa cumparam, sa asezam, sa pregatim masa pt. colegii nostri - invitati. A fost bine si frumos, dar am ajuns acasa sleita de puteri. M-am mai revigorat cu o baie fierbinte si-am stat pe canapea cu picioarele ridicate. Ce sa va spun, anii isi spun cuvantul.
Azi ma intreba o fosta colega(prietena) cum ma simt? Si i-am spus ca ma incearca diverse sentimente...
Felicitari, Mihaela! Rezultatul tau e absolut remarcabil. Bravo! Bravo! Bravo! Cum am mai spus, fotografiile sunt ff reusite, cu flori, cu personaje dragutze, jucaushe si cochete! Mult succes si Dianei la gradinita Silviei! Va fi o experienta nemaipomenita! Dac-ai sti cat ma gandesc si eu ca ar fi atat de interesant pt. copiii nostri sa mearga in vizita macar la locurile de munca ale parintilor! Cu clasa sau pe grupe mai mici ca sa inteleaga ceva. Chiar cochetez cu ideea asta in gand deocamdata (adica ma gandesc ca poate ii aduc la mine la serv. pe colegii Anei. sa vada si ei cum e in mediul functionaresc.) Dar mi-ar place sa mearga si in alte locuri.
Mihaela, sanatate multa mamei tale! Chiar in ianuarie a facut o asemenea interventie laparoscopica, o cunostinta ff apropiata noua. As fi vrut s-o ajut, dar nici nu mi-a spus cand s-a dus. Am aflat abia dupa ce s-a externat. Sigur ca se resimtea un pic dupa interventie, dar recuperarea a fost Ok, evident cu respectarea regimului alimentar. Asa ca, multa incredere si curaj, atat tie, cat si mamei tale!
Sanca, acum o iau si eu cu de-amanuntul. E un dragutz Matei ca nu te chinuie atat la cumparaturi! Crede-ma, nu stiu cum ai avut rabdare sa cauti in atatea magazine haine pt. Elliot?!... Foarte complicat. Te felicit pt. cata rabdare ai dat dovada! Acum ca i-ai pus adidasii in brate, asta e, daca-i nehotarat. Poate avea nevoie de-un impuls matern. Chiar si-asa, mai pretentioshi, tot ii iubim, nu?
Flower, felicitari lui Tb! Dar chiar asa, a impresionat-o pe "duamna"!?...Habar n-am daca Ana a dat astfel de teste. Am intrebat-o acum, mi-a spus ca la sf. lunii. Uff!
Maine, And. are teza la mate, dar nu are niciun stres. Eu vorbesc, eu aud. Si pe-amandoi ii cical (la propriu) sa exerseze pt. testele de la engleza (Trinity, respectiv KET).
mhldvrc, dupa cum vezi/citesti mai sus c-un rand, ma perfectionez in cicalit.
Ana68, esti o mama dintr-o bucata, ori e alba, ori e neagra! Inca o data felicitari lui Alex! V-am admirat in poze impreuna cu galatzencele. Ati avut o zi frumoasa si-ati petrecut bn in afara concursului. De pe-acum iti urez pt. Alex multa bafta la baraj, la Cangur! Dar ce-o sa zica prof. lui de mate, cand va afla ca Alex ii va parasi?!...
Katy si Dana , am citit ca sunteti fffff ocupate si va multumes c ca v-ati facut timp sa intrati pe-aici.
Dana, iti urez zile libere linistite!
Katy, imi pare rau ca au pe langa pomishorul vostru. Mult succes Anei la testele finale!
va
CriPOD spune:
La multi ani, Agho! Sa ti se indeplineasca toate visele!
Felicitari Alex de Ana si Mihaela! Sper sa nu fi scapat ceva ca nu ma pot concentra pe citit deloc.
Mai viu io cu amanunte dupa ce dispare reclama asta de pe site.
Daca io mai avea amanunte, ca mai este o saptamana jumate de scoala. Doar examul de pian ne mai sta in cale/
Pup
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
agho spune:
Andra, ce-i faci may, "bietului" om?...Nici la cumparaturi nu scapa de tine?...
De acord cu tine, cui nu-i convine sa se duca singur sa-si comande marfa. Ce sa fac si eu, fac front comun cu tine, doar n-o sa le dau dreptate LOR!!!...
La faza cu tortul, ce-as putea eu comenta? Nu stiam ca exista asemenea mizerii (as fi scris un cuv. mai dur).
Despre Edy, un copilash mic si dragutz, ce-as putea sa spun? Intai sa creasca mare si-apoi mai povestim. Ce altceva sa faca el decat ce fac mama si tata, ca doar prin magazin si pe la afaceri l-ati tot purtat si cele 9 luni, si urmatoarele!!!... Cand sa doarma mai bn in burtica, mami facea calcule sau etc...(nu stiu cum a decurs perioada de sarcina, dar dau si eu cu presupusul). Oricum, pupicei si pt. fetita - Maria - era diafana in rochita. Robert e deja baiat mare, cat tine aproape.
Si nu stiu cum ai facut, dar ai o talie supla!!! Nu stiu cine te poate crede ca ai 3 copii. Repet, bluza aurrrie a facut toti banii! Arati minunat!
Ati facut ceva cumparaturi azi.
agho spune:
mQQm, iti multumesc pentru urari! Sper sa mi se indeplineasca visele. In pofida reclamei care ne tot bantuie, ma bucur ca mi-ai adresat dragele urari.
Eu zic, ca asa cum merge Dedi -ceas- sigur nici examenul de pian nu va sta in cale, doar asa, cat sa nu va plicitsiti.
Recunosc ca de fapt nu cred ca e chiar asa de simplu (cum pare), in spatele rezultatelor se ascunde un asa mare efort!!!
Mult, mult succes Dedelinei!
Sanca spune:
Zi buna, fetelor.
Mihaela, felicitari pentru reusita de la examen. Trebe sa fii tare mandra de tine, si sper ca o sa serbati evenimentul.
Sanatate mamei, si nu mai fi cu emotii, ca e o operatie destul de usoara. Si cum zici si tu, dr e recomandat, si dupa operatie o sa aibe cine sa aibe grija de ea. Mai greu or sa fie primele 48 de ore, cand esti balonat... Dar si refacerea dupa operatia, este f usoara.
Mara, mor de curiozitate sa stiu ce a scris in compunere. Bravo lui pentru inspiratie, si binenteles ca v-a lua nota buna.
MqqM – bafta lui D la exam de pian.
Agho, te-am sarbatorit azi toata ziua. Acasa nu dai petrecere?
Andra, vad ca socrul tau se simte haituit de tine... Ai bagat frica in bietul om…
Dana, mai dar pretioasa esti la vedere. Sa ai parte de un long week end- linistit si odihnitor.
Si noi avem liber luni, si deabea astept. Trei zile !!!
Mihaela ai fost la scoala ptr Mihai?
Eu sant pachet de nervi, ma simt ca un arc compresat gata sa sara...
Parca am mentionat ca scoala baietilor pun pe scena festivalul Shakespeare, iar Elliot se vaita ca nu a primit rol mai important. Mamica care se ocupa de tot balamucul ma irita in toate aspectele. In primul rand ca e la scoala zi si noapte. Cred ca stie si de cate ori a ridicat mana fiisu sa raspunda la lectie. Faptul ca are atata timp si dedicatie, ma umple de gelozie. Oricum, pentru binele lui Elliot, am pus deoparte tot ce ma infurie la aceasta cucoana, dar tot am zis, ca nu vreau ca el sa participe. I-am explicat si de ce. I-am zis ca anul asta a fost ca un roller coaster – sus si jos. Azi imi lua o nota proasta ca nu-si facea tema, la test imi lua 10 ca sa o indrepte. Nu mi-a demonstrat de ce e capabil. De fapt, tot anul a fost intr-o vacanta continua, minus 2-3 zile cand a studiat mai serios sa-si indrepte notele proaste... Eu nu sant fericita, multumita ca e mediocru. Dar el se multumeste. Eu nu mai pot sa-l laud cand ia un 10, sau un 100 % la un test, cand stiu ca o saptamana inainte, la aceiasi materia mi-a facut cu un 60 %.....Nu pot. Fapt pentru care nu vreau ca el sa participe pe scena, si nici la presentarea piesei nu vreau sa merg. Pentru ce ? Sa-l aplaud pe Mitica si pe Georgica, cand stiu ca si copilul meu ar fi fost capabil sa fie pe scena 15 min nu 2 min, dar ca nu a vrut ? Asa, nu vreau nici eu. Dupa tot monolugul meu de ieri, Elliot mi-a zis ca se duce sa studieze ..... Dar de ce trebuie sa ajung pe culmile disperarii ca el sa inceapa sa-si faca munca ?
Ei bine, azi, la servici, ma suna de la scoala. Cum, ca, deabea au aflat ca eu nu-l las sa participe in piesa. Piesa e la 13 :30.... A, si cireasa pe tort e ca, participarea e parte din nota de la literatura. Asta nu stiam. Asa ca sotul e in drum spre scoala cu un cearceaf alb pentru toga, si pana la urma a iesit un intreg balamuc, si cum a vrut Elliot.
ralualexandrei spune:
Agho bluza aurie cred ca a fost cel mai scump articol achizitionat de mune,dar nu-mi pare rau,e din matase si m-am simtit super in ea.Despre sotz ,i-a trecut supararea dar a zis ca pe viitor merge el sa cumpere,oricum sunt multumita de ce i-am luat lui Radu,mmm ce baiat frumos am,o sa-i fac poze sambata sa-l vedeti.
Ma bucur ca te-ai sarbatorit asa fain la servici.
In sarcina ai presupus bine,descarcam tevi si faceam calcule asa ca Edy afacerist se face ca a invatat de mic despre coturi,robineti si tevi de scurgere.
Sanca nu dispera Elliot are un frate intr-ale invatatului,pe Robert care dupa ce a luat 10 a dat-o pe 7 asa ca stiu cum e,pot dar nu vor,si nu stiu cum fac dar mereu iese cum vor ei.
Despre socru,e adevarat ca se teme de mine,pt ca sunt singurul om care ii tranteste in fata ce crede despre el si despre ceea ce face,eu nu ma tem sa-l ating la figurat,cu vorba,asa cum dealtfel merita.
Va las fetelor ca e un dezastru in casa,daca ieri au stat cu mama au facut ce au vrut.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3