Copii din 1995-1998(20)
Raspunsuri - Pagina 4
agho spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor care aveti in familie Elene, Constante, Constantini samd.
Am vazut pozele Andrei, ale Anei 68 si-ale Mihaelei...Foarte frumoase toate!
Datorita orei fff tarzii, nu va iau acum pe rand, dar va si va imbratisez pe toate.
Mihaela, iti raspund si intr-un fel, va raspund tuturor: As vrea eu sa ma pregatesc de we, numai ca ma pregatesc sa schimb PREFIXUL.
Asa ca printre Elenele de la serv., am sa ma sarbatoresc si eu.
(Sorry, nu ma pot abtine, Andra, tare bine ti-a stat in bluza cea noua si aurrrrie!
Si Sanca, zi merci ca n-ai fata!)
mihaela_s spune:
agho!!!! Sa traiesti inca 10 pefixe din astea!!!! Multa fericire, sanatate, multe multe bucurii!!! Te cheama si Elena?
Constantini si Elene la muuulti aaaaani!!!!
vorbe de copil...
Hobby
Sanca spune:
Agho,
LA MULTI ANI
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Agho,
Happy Birthday to youuuuu
Multa fericire, santate, si tot ce-ti doresti
katy spune:
Agho
Sa traiesti o mie de ani si sa fii fericita!Se lasa cu petrecere dupa cum am inteles asa ca distractie placuta.
Katy
flower-power spune:
Agho ,La multi ani !!!!sanatosi si impliniti ,sa te bucuri de copii si de toti cei dragi !Pai la schimbare de prefix se cere un cor macar
tuturor Elenelor si Constantelor/inilor!
Edit sa torn ceva in pahare ca pe uscat nu merge ,chiar de-i asa dimineata ;incepem cu si continuam cu
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Agho, La Multi Ani! Tot ce-ti doresti sa se-nplineasca, multa, multa fericire alaturi de cei dragi.
La multi ani ! Tuturor ce poarta numele Sf. Imparati Constantin si Elena
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
andacos spune:
Eu tot pe fuga!
Dar nu puteam trece cu vederea asa o zi mare !La multzi ani tuturor celor ce poarta ziua sfintzilor de astazi!La multzi ani Agho!Fericire sanatate si tot ce va doritzi sa se implineasca!
Am vazut poze de la motz,Andra draga aratzi super,n-am vazut poze de la Galatzi(Ana te-ai gindit la mine cit ai fost la Galatzi)ca nu stiu unde-s!
Azi e ultima zi de munca,miine avem liber!
Dana
Ana68 spune:
Agho,LA MULTI ANI!,sa traiesti cu numele sanatoasa si sa ai o zi onomastica minunata!
Fetelor...Alex a primit ieri de la profa de mate si diplomele si banii,o carte si o harta a Galatiului,plus decontarea biletelor de tren,pentru el,dar numai contravaloarea biletului accelerat cls.II...e ok asa...
Dana...nici la mine nu m-am mai gandit cat am fost la Galati,ca nu aveam vreme...Pozele sunt la semnatura mea,albumul cu Galati.
Miha,ce poze frumoase si ce vreme insorita ati avut...
Anca,povestind de pretentiile la cumparaturi ale lui Elliot,parca citeam de Alexandru...si al meu e ciufut la cumparat si cand isi alege intr-un final ceva...sa fereasca!te apuca batzul ce porcarie isi doreste...
Nah,va pup si sa aveti o zi faina toata lumea!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Am intrat doar sa va spun ca am luat examenul, cu 89%...mai mult decat primul care a fost mai usor. Asa ca din toamna trec la o noua etapa, voi avea colegi cu totul noi...
Insa am si o strangere de inima...mama trebuie sa se opereze de fiara, merge la Cj pentru asta si am citit nu tocmai OK despre spital...e singura doar cu ceva verisoare in Cj, sper sa o ajute ele. Tare as fi vrut sa fiu cu ea......e tare greu...
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Miha,felicitari!Tine-o tot asa...Cu mamanu',sa aibe sanatate multa si nu-ti mai face atatea griji...sunt ceilalti care iti vor tine locul si vor avea grija de ea...o sa vorbiti,nu?,la telefon...si apoi,daca face interventia laparoscopic...e o nimica toata...
Inca o data felicitari de examenul luat si succes in continuare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana