Copii din 1995-1998(20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sancaaaa,sper ca sunteti bine dupa explozie si nu v-a afectat
Ana ,cum mah si nu l-ai vazt pe academician Solomon Marcus ?
Poate dau o fuga sapt viitoare ,daca oi reusi sa ma extrag ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri.
Ce sa zic a fost frumos si foarte obositor cel putin pt mine deoarece cu o noapte inainte nu am dormit decat 3 ore.
Am ajuns la local unde am fost placut surprinsa atat de mancare cat si de servire,mancarea a fost foarte buna si foarte multa,bautura a servit fiecare ce a vrut,asa as fi vrut sa fac si cu mancarea i
nsa cei de la local nu au fost de acord,oricum au pregatit gustari si platouri calde asortate si sper ca invitatii sa fi fost multumiti.
Nemultumiri am avut legate de tort pe care l-am cerut de 3-4 kg si cand ne-am dus sa-l luam avea 5,200kg deasemenea de unde ne spusesera ca,kg de tort este 450 mii la ridicarea lui devenise de 650 mii,ca vezi doamne era pe comanda,trecand peste asta important este ca a fost foarte aratos si gustos.
Edy a ales telefonul ,cheile de la masina si a dat cartea la o parte pt a lua banii,deci peste ceva ani iar voi injura printre dinti scoala romaneasca.
Temerile mele cu privire la incidente au fost intem,eiate caci socrul meu nu a putut sa-si tina gura si nici eu sa-i raspund.La sosire mi-am intampinat ficare oaspete inclusiv pe el,urandu-le Bine ati venit si multumin-du-le la care el imi raspunde"la revedere" si eu in replica "ti-ar place tie".
Peste ceva timp Mariutza era in bratele soacra-mii si il ruga pe socru sa-i faca poze la care el ii spune ca nu-i mai face poze ca strica,cadrul cu ea,si eu ii spun nu cu ea strici tu cadrul ,ci cu altii,la care el:"nu-i treaba ta",foarte imbufnat,m-a bufnit rasul si i-am intors spatele cu gratie .
In rest toata lumea s-a purtat normal si civilizat si dupa ce majoritatea invitatilor au plecat si am ramas doar noi si finii nostri am comandat o sticla de vin si am tras cateva dansuri de ne-au sfarait calcaiele.
Per total a fost foarte frumos,copiii au rezistat eroic pana la 12.30.

Sanca ai dreptate,Maria e tot timpul armata si nu stii ce urmeaza sa faca,e ca o bomba cu ceas.
Apropo de pesti eu am avut mare surpriza vineri cand am gasit unul mort ,gata uscat,langa acvariu,dar sotul e responsabil ca le-a pus prea multa apa in acvariu,a fost tare ,cand l-a vazut a zis ca s-a sinucis din cauza ca i-a murit jumatatea,ce mai dor si dragoste nebuna.

Ana felicitari lui Alex ,ma bucur ca v-ati simtit asa bine.Cum ti s-a parut Galatiul?Eu n-am fost nicodata si tare-s curioasa.

Mihaela_s bravo Dienutei.

Mara frumos concert,de cand tanjesc si eu sa merg la unul.Videoclipul a facut deliciul Mariei si al lui Edy care au dansat de numa'.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra ,ma bucur ca v-a placut,uite iti mai trimit 2 mostre din ce ne-am delectat noi ...http://www.youtube.com/watch?v=E4kMf2_rRhM&feature=related ,http://www.youtube.com/watch?v=BW4lt8ZcdZw&feature=related .Parca ii si vad pe naparstoci dansand...

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Am intrat doar sa va cer scuze ca am disparut asa in ceata
si sa va spun ca suntem bine dar foarte ocupate.
Flower ce explozie?Hai ca merg sa ma informez...
Revin cand am mai mult timp nici nu am apucat sa citesc
decat ultima pagina.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

'Neata fetelor

Katy, explozia de care zice Mara a fost la Hilton Hotel in Dntw care e inca in constructie, langa convetion center. Numa 12 raniti, unii cu arsuri pe 30 % din corp. Oricum, nu asa de rau cum se asteptau sa gaseasca. A fost de la o teava de gaze. Oricum, noi am aflat de la stiri, ca s-a intamplat ieri la ora 2 pm si noi eram la servici la 20 mile N. In Del Mar langa serviciul meu, anul trecut era in constructie un Hilton Garden, care a ars, si au intarziat deschiderea cu vreo 6 luni... Nu stiu cum se intampla asta numa la Hilton.

Andra, bravo tie ca nu i-ai inghitit obrazniciile socrului.

Ana o sa intru sa vad cum e in Galati.

revin

Mergi la inceput

Am revenit.
Ana, am vazut pozele. Dar cand a crescut Alex atata??? E un frumos, nici nu ma mir ca se iau toate fetele de el.
Vad ca a fost in aceiasi sala cu Ancuta Pirvu, care a iesit pe locul 2.

Katy, tu tot cu cumparaturile pentru RO? Eu nu am cumparat nimic. Oricum nici nu vreau sa-l incarc pe Elliot cu prea multe,dar parca vad ca ma apuca si pe mine agitatia cu o saptamana inainte de a pleca copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Sanca am vazut si eu pe internet intre timp .Si Hiltonul e unul
din hotelurile preferate cand mergem pe undeva.Se pare ca trebuie sa
schimb firmaDesi la cate se intampla pe aici ar trebui sa ne incuiem in casa si sa ne punem mainile la urechi..
Daca nu era flower nici nu aflam si dormeam fara griji in hotelurile lor.Nu ca acu' n-o sa mai calc pe la ei ca au conditii bune dar probabil ca o sa imi trebuiasca un cantec de leagan ceva.

Mihaela am vazut ca ma intrebai de pomi?Au inflorit dar florile mai mult m-au enervat ca era plin de albine si nu puteam sa ma odihnesc sub pom sa adulmec parfumul...Ma consolez cu fructele.

Felicitari copiilor nu-i nominalizez sa nu-i incurc si Ana 68 tie pentru efortul facut.Ma bucur ca ai si satisfactie pe masura si pana la urma cred ca noi nici nu il consideram efort ci doar intra la obligatiile de parinte.

Am vazut ca rezolvati si probleme pe aici .. Ana mea face alergie la orice e munca suplimentara acum ca in ultimul timp s-a culcat la 10 sa termine proiectele de la scoala.

Katy

Mergi la inceput

Anca ,ma bucur ca nu sunteti afectati ,dar studiam presa si mi-a atras atentia

Andra ,dupa mine Edi s-a descurcat de minune ,om de afaceri il faci

Katy ,cand ziceai ca se termina scoala la voi ? Bine ca sunteti bine...

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Katy, poti sta linistita la Hilton chain, ca explozia s-a intamplat la hotel in constructie. Odata ce le deschid, sant safe, ca au o gramada de fire codes.

Mara, ultima zi de scoala la noi e 13 Iunie.

Duminica am fost shopping cu baietii. Matei e usor de multumit, si-a ales o pereche de incaltari in primul magazin in care am intrat, si era bucuros de numa. Cu Elliot am mers prin 10 magazine pana cand am cedat nervos. "Nu, astia sant prea albi, astia sant prea negrii, cu maro nu vreau... Dar nu s-ar putea fara sireturi??? ... Vans nu-mi plac, astia sant gheata ca de basketball si nu port, ca nu-mi place basketball..." Cam dupa 4 ore, si 10 magazine, i-am pus o pereche in brate si i-am zis ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Eu sunt dupa excursia de o zi cu scoala, am fost pe insula mea preferata-cea a lui Bergman cum imi place mie sa-i spun . N-am mai oprit din pacate la biserica si tot nu stiu unde e mormantul lui, daca va amintiti l-am cautat de ziua mea, dar nu are piatra de mormant cu nume pe ea, doar o cruce simpla...
Dar am vazut o casa de 300 de ani, unde locuieste o tipa extraordinara, lucreaza la Salvati Copiii aici in Visby. Mi-a spus ca a fost si in Ro...
Casa a cumparat-o acum cativa ani, in curte e un monument al naturii, un stejar de 800 de ani! iar casa e de 300 de ani. A mentinut-o o parte asa cum a cumparat-o, o sa vedeti camera cea mai veche in poze(din anii 1700 si!). Tipa a lucrat in Himalaya undeva, s-a intalnit de vreo 8 ori cu Dalai Lama, am vazut poze cu ea si are o fata(pe langa baiatul personal) infiata din Tibet.
Tipa locuieste acolo doar vara(impeuna cu sotul ei), peste iarna are o casa in Visby si una in Stockholm. Ce mai, eu am ramas masca la cate a facut femeia asta in viata ei si cate face...nu are inca 60 de ani, deci e in putere. Si extraordinar de simpatica si empatica.
Apoi am fost la un loc de plaja, cu nisip si scoici, cu apa lina si intrare perfecta in mare, cu nisip. Asa ca am gasit si locul unde ne vom petrece we in vara asta! Nu va spun ca unul dintre colegi a facut baie, din pacate era departe si nu l-am prins in poze...afara erau vreo 12 grade iar apa...probabil vreo 5-6. Pe o colega care a indraznit sa-si ude picioarele, am prins-o insa!
Am pus si poze dar nu stiu de ce le pune de la coada la cap...asa ca e de preferat sa incepeti cu sfarsitul...

Sanca, nu dispera...sa stii ca e mai rau sa fii nevasta lui decat mama , eu am asa un sotz! Macar tu stii ca il "predai" la un moment dat [:)))].

Katy, atunci astept sa-mi spui cum au fost fructele . Nici Diana n-a vrut sa faca probleme de mate...se simte ca se apropie vacanta!

Ana-Maria nu am apucat sa vad pozele, promit maine.

Andra, e bine ca i-ai spus inapoi socrului! Bravo pentru viitorul om de afaceri Edy!

Mara, frumos de tot Tudor Ghrorghe! Uite noi nu avem parte de asa ceva aici...
Temperatura a urcat azi, chiar daca numai la 13-14 grade, dar tot e mai bine...dupa cum vezi, se poate face si baie in mare .

agho te pregatesti de we?

Diana are saptamana viitoare o zi de practica, si-a ales gradinita unde e Silvia. Va merge luni, a vorbit deja cu educatoarele Silviei care o cunosc si au acceptat-o. Abia astept sa-i aud impresiile despre ce inseamna o zi de munca!

Va pup, o seara faina! Sau o zi buna, dupa caz!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput