Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza! Intru repede si eu cu o problemuta,poate ma ajutati.Pitica mea a fost cam agitata,maraita si greu de multumit in ultimele zile si ieri am observat o crestere a temperaturii,a avut de la 36,6 la 37,2 iar azi dimineata iar 36,6.I-am pus supozitor cu paracetamol aseara si azi dim cate unu,acuma e bine.Ieri a plans toata ziua,cu lacrimi si foarte greu am reusit s-o linistim,iar aseara cand am ajuns acasa am observat ca musca rau de tot si ca-i curg balutele mult mai abundent.Cred ca-i ies dintisorii...i-am luat gel de calmare si dupa ce-am dat-o pe gingii s-a mai linistit.
Maine mergem la pediatru,dar pana atunci poate ma sfatuiti si voi ce sa mai fac

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by stoisor

Jelimoni MAMA MAMA CE NASICA FRUMUSICA....nu stiam eu pe unde mi-ai umblat
Gatta mie asa mi s-a spus .....azi o lingurita maine doua tot asa pana inlocuiesti o masa cu resp suc ,apoi altul iar in complectare laptele insa ce nu ma duce pe mine capul este bun i dau o lingurita da ....si apoi buluc lapticul ???si hai ca o lingurita nu o fi foc dar cand creste cantitatea ce se intampla in stomacelul lor acolo??nu pricep si gata si nu este rau ca i dai cu biberonul dar cred ca este rau ca i-ai dat asa mult din prima pt ca defapt se testeaza treptat toleranta bebelului la prod respectiv ,se introduce numai cate un prod odata ,gradual ....abia apoi amestecuri ....si recunosc ca habar nu am cu ce sa incep si cum sa fac .......tu ce cereale i dai bebitei tale and oance again esti pe formula sau san?

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Sucul de fructe NU inlocuieste niciodata o masa
Piureul de fructe, da ...insa mai este mult pana acolo

Sucul se da intre mese si se considera aliment de sete si nu de foame.
Asa incat poti sa ii dai linistita la o ora dupa masa sau la o ora inainte de masa. Poti incepe cu o lingurita dar se poate si cu o cantitate mai mare daca bebe accepta si nu da semne de a avea probleme.
Si Andrei in prima zi de suc a baut cam 70 ml , nu au fost probleme.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Louisa, depinde de obiceiurile fiecarei zone. la mine nasa a cumparat tot: hainute pentru copil (de la body, la papucei, costumas, caciulita, etc), prosop, luminare, cana pt botez, panglica, o bucata de material pt pus copilul pe masa preotului, o bratara cu numele lui. in schimb eu am cumparat tortul. in alte zone nasa il cumpara si pe asta. nasul a platit si preotul la biserica.

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Neata fetelor, am si eu o intrebare ca am imptresia ca, cam toate va-ti increstinat clopoteii, l amine nasii nu au mai botezat, ca de fapt suntem singurii lor fini ca suntem de aceasi varsta adica foarte tineri (sa ma laud si eu) asa si nasa nu stie ce trebuie sa cumpere vreau si eu o lista daca stiti va rog si mersi mult

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:

Jelimoni MAMA MAMA CE NASICA FRUMUSICA....nu stiam eu pe unde mi-ai umblat
Gatta mie asa mi s-a spus .....azi o lingurita maine doua tot asa pana inlocuiesti o masa cu resp suc ,apoi altul iar in complectare laptele insa ce nu ma duce pe mine capul este bun i dau o lingurita da ....si apoi buluc lapticul ???si hai ca o lingurita nu o fi foc dar cand creste cantitatea ce se intampla in stomacelul lor acolo??nu pricep si gata si nu este rau ca i dai cu biberonul dar cred ca este rau ca i-ai dat asa mult din prima pt ca defapt se testeaza treptat toleranta bebelului la prod respectiv ,se introduce numai cate un prod odata ,gradual ....abia apoi amestecuri ....si recunosc ca habar nu am cu ce sa incep si cum sa fac .......tu ce cereale i dai bebitei tale and oance again esti pe formula sau san?

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Sucul de fructe NU inlocuieste niciodata o masa
Piureul de fructe, da ...insa mai este mult pana acolo

Sucul se da intre mese si se considera aliment de sete si nu de foame.
Asa incat poti sa ii dai linistita la o ora dupa masa sau la o ora inainte de masa. Poti incepe cu o lingurita dar se poate si cu o cantitate mai mare daca bebe accepta si nu da semne de a avea probleme.
Si Andrei in prima zi de suc a baut cam 70 ml , nu au fost probleme.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Nu???? Pai, mie pediatra mi-a spus ca la masa de 10-11 o sa ramana doar un biberon (mx. 60 -70 ml) de suc; fara "supliment" de lapte.

Acum, nici nu stiu ce sa mai cred?!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ginnette imi spui te rog cum i-ai dat sucul??era ora de masa si ai inceput cu sucul?apoi ai continuat cu lapticul??sau sucul la sfarsit ??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

lala multumesc pt raspuns ...dar asa mi-a explicat ca cu timpul si binenteles cu tot cu pulpa va inlocui o masadar nu intelegeam la ce ora il dai la ora de masa si apoi ce faci cu laptele il bagi peste.....MULTUMESC deci o sa i dau inainte cu o ora de masa

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Gatta nu am indraznit mai ales pt ca mai erati cu o familie.Si nu am vrut nici sa intrerup sedinta foto!Pupici Sarei si va doresc sa scapati repede de orice suspiciune privind infectia!
AncaDiana in jur de ora 16.See you!
Iulia wow o sa aveti dintisori noi nouti!Sper sa iasa usor si sa treaca repede fetei febra.Nush c sfat sa-ti dau, noi mai avem.Aaa, inel gingival refrigerant maybe?
Ereena ce mai faceti tu si Mateiut?Tine-ne la curent cu progresele frumosului!
AncaSoare am vazut pozele, este un bucalat dulce kupilul,avem si noi trcou polo dintr-acela vernil, dar la voi se asorteaza cu culoarea ochilor,frumos!
Fetelor, faceti rotarix-ul la 4 luni?Eu inca nu m-am hotarat si nu mai am mult timp de gandire.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Jelioni, Felicitari, nasico. foarte frumoasa ai fost. sa-ti traiasca finutii!

quote:
Originally posted by jelimoni

neata mamici!!noi am fost plecati la alba caci am fost nasi!!sambata am avut nunta, de noapte si m-a dat rau peste cap...
am pus aici pozele de la nunta, ma apuc sa mai citesc din urma ca am mult de recuperat
poze nasit http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=1727&g2_page=1

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:

Ginnette imi spui te rog cum i-ai dat sucul??era ora de masa si ai inceput cu sucul?apoi ai continuat cu lapticul??sau sucul la sfarsit ??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

La masa "a doua" de dimineata (cea de la 10-11) i-am dat 2 lingurite (adik, s-au facut doua, da' din trei incercari, ca n-am umplut "ras" lingurita); dupa care, i-am bagat biberonul cu laptic (ieri, n-am scazut cantitatea e lapte - tot 150 ml i-am dat).
Si nu s-a produs nici-o "revolutie" (kk tot o data pe zi a facut).
Azi, la fel (i-a data mama): la ora 11 i-a dat cam 3 lingurite si apoi laptele. N-a facut pauza.

N-am riscat sa i-l dau la sfarsit ca, nu cred ca l-ar mai fi mancat.

Sunt sigura ca burtica Sarei n-o sa se "revolutioneze"

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor si bebeilor!

vad ca a crescut iara activitatea in we, n-am mai intrat de vineri si am gasit capitole intregi!
io iara cu cursuri, adica teambuilding, am stat toata sambata pe plaja pe un vant naprasnic si imi pocneste un sinus si ma doare rau de tot, am juma' de cap cat o banita!!

Ellenuta si anca.diana, subscriu la treaba cu asezatul, si Serban are senzor, cum ma asez, cum simte. eu il tin rar in brate, asa ca profita la maxim, mai nou cu tat-su se plimba si ii face turul bibliotecii, ii arata toate cele. si mai are un senzor para-normal, si anume incepe sa planga si sa faca ca toate cele cand ma pun la masa. adica mancarea calda, totul aranjat, ma asez, iau de doua ori si odata aud: oaaaaaaaaaaaaaaaaa. si uite asa am mancat supa rece de muuuulte ori.

am reusit intr-un final sa aranjez pozele de la botez, le pusesem mai demult da' nu m-am ocupat, azi dupa niste plans sanatos a adormit, le-am pus si eu titluri etc. sunt unele care n-au fost puse de nasa, sunt si de la scalda, alegeti ce vreti sa vedeti (am facut selectie, am incercat sa pun mai putinele) http://www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157601838708799/

ma bucur ca ati inceput sa va intalniti prin parcuri, imi pare rau ca nu voi ajunge la picnic, da' ne vedem si noi prin Cta, sa stiti, daca vreti va mai trimitem poze! si care vine la mare in romania, astept telefon

Louiza, iti pot spune ce a luat nasa lui Serban, ca am incercat sa o opresc si n-am reusit, a vrut neaparat sa le cumpere ea pe toate.
costum complet alb pentru dupa botez, de imbracat in biserica (ma rog, cravata era bleu)
crasma, prosop mare bebe, prosop mic parinte si sapun
lumanare, plata preot
busuioc si panglica cu care se leaga bebe
costum complet de haine pentru dupa scalda
toate cele de pus in cadita la scalda (orez, fulgi, petale, banuti etc)
o iconita pt. bebe in camera

ma rog, si alte cadouri pe care a vrut sa i le cumpere ea de drag ce ii e Serban , hainute, niste jucarii, periute de dinti pt. cand va fi cazul, bratara etc. si a trebuit sa o opresc eu, aici am mai reusit.
Sper sa te ajute.

hai va pupic, ma duc sa trag niste aburi pe nas, poate-poate se mai goleste sinusul asta ca MA OMOARA!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput