Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 17

ginnette spune:
Ramona, nu stiu ce sa mai zic (a propos de suc); sunt sigura ca dak mai creste, o sa-i plca.
Mortale pozele - mai ales cea cu prosopul de la baie (parca prosop era, nu?!)- are niste ochi; te fascineaza. Si este copia ta in miniatura!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

creata2008 spune:
Fetelor, am scapat de colici!!! Uraaaaa!
Dar ii ies 4 (PATRU!!!!!!) dintisori!!! Si s-a prins Dani, care sta cu ea aproape 3 ore pe zi, nu eu, care o vad vreo 16 ore pe zi!!! Dar nu imi puteam imagina ca ii dau dintisorii chiar acum. Vineri acum face 4 luni. M-a lasat cu gura cascata cand ne-am uitat aseara. Am chemat-o si pe mami, sa isi dea cu parerea, ne-am uitat de nu stiu cate ori in gurita ei... offf. Acum mi se explica balositu', urlatu' fara motiv, rosu' degetului cand eu credeam ca il suge si alte cele.
Patru dinti, fetelor... patru.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona

ginnette spune:
M-ai lasat masca (bine, nici nu-mi revenisem din anuntul Laurei_I)!
La 4 luni??? Si a mea baloseste peste tot, dar nu se vede nimik.
Oricum, felicitari; sa-i spui lu' tati sa ia cadou l aprintzesa!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

gabrittza spune:
doamne fetelor sunt super stresata!rochita mea de mireasa e la sora mea ca sa nu o vada sotul.si casa vecinilor ei a luat foc si casa lor e plina de apa si fum!!!!nici nu am putut intra pe strada lor din cauza pompierilor!!!bine ca a fost sotul ei acasa si a scos fata din casa ca ea dormea linistita.va dati seama daca era singura acasa si se trezea cu casa plina de fum?acum sunt disperati si foarte speriati!acu ajung si vedete ca au venit televiziunile pe capul lor!astept sa vad stirea la tv.m-a sunat sora plangand ca nu trebuia sa las rochia acolo ca daca se intampla ceva.uite ce o stresa pe ea acu?eu ma gandeam la ei si ei la rochia mea!bine ca nu s-a intamplat mai rau!!!
scuze dar tremur toata si simteam nevoia sa vb cu voi!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria

creata2008 spune:
Miri, sa iti stapanesti sanatoasa masinuta si sa n ai evenimente cu ea!
Alinatudor, bine ai revenit, chiar daca nu pentru mult timp. Sa fie intr-un ceas bun cu apartamentul si sa va faceti un locsor numai al vostru, de care sa va bucurati in fiecare zi. Iti tin pumnii cu creditul. Si un sfat, de om trecut prin asta: stati calmi!
Stancuta, nu vreau sa par sclifosita sau cu nasul pe sus, dar eu nu ma bag la picnic. Adica nu la picnic in adevaratul sens al cuvantului, cu stat pe patura, pe iarba si alte cele. Am probleme cu spatele, cu coloana, si nu prea ma incanta o pozitie care numai confortabila nu e. Si pentru cateva ore. Deci daca stati la picnic si apoi mergeti la o terasa, vin si eu. Altfel, locatia aleasa de tine e foarte frumoasa.
Laurici de Piatra, si eu care credeam ca numai mie mi se intampla, dar vad ca tiza noastra are si ea o productie mare: 2 dintisori! Bravoooo, Thea, la cat mai multi!
Gabrita, numai maine nu e nunta... Mai aveti atat de putin... Am vazut si pozele, e superba printesuca mica! Seamana cu tati la ochi, am vazut eu intr-o poza! Dar am vazut ca i-ai ridicat deja carutul... eu inca il tin la orizontala, dar martea viitoare ajung la pediatru si o s-o intreb si despre pozitie, diversificare.
Ereena, haiosele pozele cu intalnirea piticilor.
Fug sa mananc ceva, ca Mariuca a adormit. Poate apuc sa mai fac cate ceva in gradina, ca duminica avem party. Si as vrea sa fie totul aranjat pana atunci. Eu trag tare, dar trebuie sa ma lase si galusca mea.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona

gabrittza spune:
creata am ridicat carutul la 45 de grade ca pe spatenu mai sta daria decat cand doarme!noroc ca in carut adoarme aproape imediat ce am plecat la plimbare.
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria

alina023 spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by alina023
Buna fetele!
Intru si eu la drum de seara sa va spun ce ispravi am mai facut.
Cum sunt disperata ca Ana nu ia bine in greutate si cum am vrut sa incep diversificarea....am inceput-o cu motoarele turate la maxim. Ieri i-am dat Anei cca 5 lingurite cu pire de morcov si mar de la hipp (nu am gasit numai morcov si am luat asa; mai ales ca eu i-am mai dat de cateva ori suc de morcov si am vazut ca e ok). Azi i-am dat cam 10 lingurite din acelasi piure (btw, voicum incalziti piureul din borcanelul desfacut si tinut la frigider? eu l-am incalzit in apa calda). A fost fff incantata de ce a papat.
Acum vine intrebarea: Ana face kk o data la 3-4 zile. Piureul asta de morcov am inteles ca ar constipa. As vrea sa ii dau un ceai de la Milupa care cica regleaza tranzitul intestinal. E ok cu asta sau mai bine bag un suc de fructe (ce fel de fructe inmoaie scaunul?)? uuuff...parca la Luca a fost mai simplu...
Azi am gasit si piure de baby carots dar o sa ii dau dupa ce termin cele 3 borcanele de morcov si mar. Poate nu mai vrea morcov simplu....sa vedeti distractie pe capul meu.
Asa....si alta intrebare: ce se poate intampla daca incepem cu mai multe lingurite dintr-un aliment, presupunand ca lui bebe ii place ce papa? Ar trebui sa fiu mai precauta? Ma gandesc ca alergiile nu prea au cum sa apara decat de la fructe si legume cu potential alergem mare si oricum Ana fiind alaptata la san nu este predispusa la alergii, asa-i?
Sunt o mare...Fulga...am intrat sa intreb iar eu nu am raspuns nici unei fete. Dar ...ma iertati, nu?Promit sa-mi iau revansa!
Va pupacesc cu mult drag si incerc sa depistez pe unde este mesajul cu picnicul. Noi de luni vom pleca la Albena. Sper sa nu fie chiar in saptamana aceea!!!
Alina, mami de Ana Antonia(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Alina poti sa ii dai linistita a doua zi mai mult din piure. Andrei adora borcanul ala cu morcov si mar si acum papa unul intreg la o masa , adica 125 gr cat are. Prima data a mancat 10 lingurite, a doua oara jumatate de borcanas iar din a treia tura pe tot.
Dupa asta a facut un pic nazuri la baby carrots desi era primul introdus dar oricum l-a mancat.
Ce i-a mai placut enorm si imoaie scaunul este borcanul cu fructe si cereale de orez de la Hipp care desi e mare a mancat ieri jumatate odata , adica 100 gr.
Noi nu am avut probleme la introdus mancarea, le accepta foarte bine si s-a comportat exemplar. Daca voi nu aveti un fond alergic putin probabil sa dezvolte ceva piticuta, mai ales ca acum e marisoara.]
Uite o listuta :
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie
Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza
Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala iti multumesc din suflet pentru raspunsuri!! Iti raman profund indatorata!

Alina, mami de Ana Antonia

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

alina023 spune:
quote:
Originally posted by Laura IoanaLume, lumeee! Thea are DOI dintisori!!!
![]()
Azi i-am vazut...intai unul dintre ei, am anuntat toata familiaapoi l-am vazut si pe al doilea (nici nu ma uitasem dupa el, la inceput, ca nu credeam ca-i pot iesi 2!) si iar am anuntat familionul
. Se vad bine, bine, adica au iesit klumea!
Sunt asa de fericita, de-mi vine sa tot tzopai!
![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Felicitari Theiuta mica si mami fericita!!!! De-acum ai domnisoara in toata regula!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

alina023 spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
buna dimineata:)
ceska si eu sunt curioasa ce ursitoare sunt:)
stancutsa, pusici.
ellenutsa... poze cu mashina zici... ieri ama dus-o acasa. conduceam in "fundul" lui domnul sots. am facut o gramada de magarii, toate ale mele... am calat motorul de 4 ori in 5 km pt ca nu vazusem ca dupa un demaraj in panta n-a "cazut" de tot frana de mana... am ratat un semafor de-a dreptul roshu ca tipam la domnul sots (asta in alta sectiune de durm unde eram impreuna) si asa mai departe. la final am parcat-o, dumnezeu stie cum am reusit. si-acu mi-e frica s-o iau din loc. astept sa vina o prietena de-a mea s aurc cu ea in mashina sa-mi dea curaj. desi cred ca e putina inconstienta, dar tre sa-mi dau greata...ma rog... urasc sa ma simlt netoata netoatelor.
s-apoi azi noapte... un cosmar in toata puterea cuvantului: sacha s-a trezit din ora in ora:( a supt putin, prost si spre culmea nervilor mei:( la 4 dimineata n-ammai rezistat, i-am dat un bibe. a baut 100 de grame cred, poate nici atat, si la 6 era deja din nou in picioare. o fi fost din cauza adrenalinei cum am condus aseara... orishicum, pe bune, ma lasa rabdarile. bun, sa spunem ca-s intoarsa pe dos si de aia...
va pumpizez...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Miri scump, nu te panica!! Sofatul este si el un sport la care trebuie exercitiu. Nimeni nu a fost as de la bun inceput. Eu una sunt convinsa ca tu vei fi o soferita ff buna si o spun cu toata seriozitatea.
Cat despre Sacha plangacios si prea des papacios...are el un motiv sa faca asa. Hai mai ai putina rabdare cu puiul mic!! Este posibil sa ii iasa deja dintsocii? Poate il dor gingiutele si de-asta se tot trezeste. Incearca sa ii dai cu gel calmant. Poate merge...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

alina023 spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
doamne fetelor sunt super stresata!rochita mea de mireasa e la sora mea ca sa nu o vada sotul.si casa vecinilor ei a luat foc si casa lor e plina de apa si fum!!!!nici nu am putut intra pe strada lor din cauza pompierilor!!!bine ca a fost sotul ei acasa si a scos fata din casa ca ea dormea linistita.va dati seama daca era singura acasa si se trezea cu casa plina de fum?acum sunt disperati si foarte speriati!acu ajung si vedete ca au venit televiziunile pe capul lor!astept sa vad stirea la tv.m-a sunat sora plangand ca nu trebuia sa las rochia acolo ca daca se intampla ceva.uite ce o stresa pe ea acu?eu ma gandeam la ei si ei la rochia mea!bine ca nu s-a intamplat mai rau!!!
scuze dar tremur toata si simteam nevoia sa vb cu voi!
gabrittzasi
Daria Maria(11.02.2008)
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria
ooffff...Gabritza, sper din suflet sa fie bine casuta surorii tale (si de ce nu, si rochita ta). E cumplit sa treci prin asa ceva dar bine ca sunt ei sanatosi si nu le-a ars si lor casa! Ooooffff...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei