Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Am uitat sa o laud un pic pe Thea: de aproape o saptamana nu se mai trezeste noaptea Doamne ajuta s-o tzina naravul Doarme de pe la 10-10,30 pana dimineata la 8,30-9
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
nemary spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
am pus si noi poze noi incepand de aici... http://community.webshots.com/album/562962801DipsRS?start=24
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria
helooooou Dariutza, ti-am vazut pozele si ti-am admirat buzele. esti o frumoasa si mami va fel la fel peste 12 zile cand o sa fie mireasa. o si pt.ea.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Am uitat sa o laud un pic pe Thea: de aproape o saptamana nu se mai trezeste noaptea Doamne ajuta s-o tzina naravul Doarme de pe la 10-10,30 pana dimineata la 8,30-9
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
ce fericire vrem si noi, vrem si noi. cum ai reusit? oare ar trebui sa manance mai mult seara, la ultima masa? Daria papa san dupa care ii fac completare 60ml pe care de multe ori se chinuie, sau mai bine zis o chinui eu, sa-i termine. in seara asta i-am facut 90ml si a papat doar 80.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Mary, ptiu, nu fie de deochi, frumos copil ai! Am vazut filmuletul cu jucarelele, e delicioasa, iti vine sa o mananci! Multi pupici pt Dariuta cea frumoasa
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Laura Ioana spune:
Mari si eu ii dau completare: inainte de baita papa un san, dupa baita papa al doilea san, apoi ii fac un bibe de 180 ml si papa cam 160 (dar uneori il papa tot).
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
honey79 spune:
Laura Ioana, promit ca azi il pun pe sot,dupa ce vine de la munca, sa fixeze si baza a doua in a 2a masina iar eu sa fac poze.
Probabil ca le vei vedea dimineata la prima ora.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Am fixat si a 2a baza. Nu am facut poze, ci am filmat.
Acum descarca sotul de pe caseta filmul si o sa-l pun pe site.
Pup.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Laura Ioana am pus filmul cu montarea bazei scaunului de masina aici:
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=Carseat.flv
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
ceska777 spune:
Acuma pun de cafea...mai vrea cineva?
Si azi de dimineata adica azi noapte ma gandeam asa: unde or fi, ce or fi facand Irinouka&co, Angi&Co, restul de zuze care nu au mai dat pe aici????? Macar asa un mesaj pe saptamana ...dar de la inceputul lunii Irinouka nu a mai scris deloc (spunea cineva ca au vb la tel si sunt bine) iar Angi de si mai multa vreme.... Angi poate e suparata??? Asa scurt a fost ultimul mesaj... Oi fi eu cea mai neocupata mama, nededicata copilului????? Nu cred ca il ignor cand sunt in fata compului si scriu pe DC... Eu chiar credeam ca noi vom fi impreuna o vreme asa chiar si virtual... aici suntem la clubul scutecelor 0-4 ani dar cand o fi venind vremea ne mutam o treapta mai sus tot pe DC? Mi se pare asa...ca atunci cand brusc prietena mea din liceu a incetat sa mai sune sa mai trimita un SMS, trageam de ea, ma intrebam cu ce oi fi gresit... oamenii se schimba, isi schimba interesele. In afara surorilor mele nu a reusit sa fie nimeni constant prieten peste ani desi eu am incercat sa raman mereu la fel... oi fi suferind eu aici de singuratate intre 9-17 cand e la lucru sotul si copilul se joaca singurel sau doarme???? UF!
Acuma Miri....
mesajul tau ....l-am salvat in continuarea povestii nasterii lui Benji. Poate asa ca un mesaj de la ursitoare???? O sa iti spun poate candva daca ai avut dreptate.... Benji e special, f special pt mine...
Uneori cand adoarme dupa masa din timpul noptii ma uit la el si incerc sa vad prin el copilul de cativa anisori jucandu-se cu tatal lui, pe stirbul in prima zi de scoala, pe cel care harnicel isi va lua bac-ul cu note bune, cand va veni acasa in prima vacanta de la universitate, cu prima prietena, apoi cu viitoarea sotie si cand imi voi tine nepotul in brate... apoi revin cu picioarele pe pamant, il asez pe Benji in leagan, il mai admir cateva minute ma intorc in pat si adorm deruland acelasi film.....
Benji e capricorn ca si mine, monument de seriozitate. Sper insa sa creasca mai detasat, mai cu zambetul pe buze, mai sprintar si sa le ia pe toate mai easy decat mine. Cand spun Benji... parca spun giumbusluc. Si ....atat.
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Laura, cureaua respectiva nu vine in nici un caz peste picioarele lui bebe, ci pe sub scaun. exista acolo doua lacasuri speciale pe unde trece. daca o bagi pe sub scaun, in principiu aluneca destul de usor in locurile respective.
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Salutare, zuzici Uff nicinu am timp sa citesc mare lucru ca-s rupta-n 14 de oboseala.
Ema sar'na pt poze, dar nu am inteles mare lucru. Adica am inteles asa: partea care tre sa vina peste umar o pun pe dupa scoica (pana aici m-am descurcat), dar problema e la partea cealalta care vine peste burta. Pe unde, pana mea, o bag (scuzati de expresie)? Ca mi-a aratat o prietena cum pune ea si nu cred ca-i corect: cureaua vine peste picioarele lui bebe. Aici mi-i dilema cea mare si, pana ma lamuresc, parca vad ca creste fata si schimb scaunul cu unul mai mare
Cynthia sar'na si tie, am citit PM-ul, dar, dupa cum vezi, sunt tot chiauna
Aaa am apucat sa citesc de Dimitrachi Laura sa-i transmiti multi pupici pe bubita puiului indurerat. Cred ca ti-a sarit inima....mi-e groaza de momentele astea, tot sper ca daca-i fetita va fi mai finuta, mai delicata
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan