praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor la voi cum este, caci la mine aici ploua cu 'caini si pisici' vorba englezului! Parca as fi in Belgia si nu in IT, la malul marii!!! Daca nu se opreste pana maine s-a ales praful de turnul meu din nou .

Pana una alta m-au apucat iar tremuricii mi-e un rau de mor, de ma intreb daca mai ajung acasa maine; dar nu mai spun nimanui, caci parca il aud pe sotul meu "iar nu ti-ai luat vitaminele !!!"

Apropo, Oana, joi zbor in UK la 8.50 a.m. din Zaventem, esti pe acolo? Mi-ar face placere sa ne vedem 1 minut; daca vrei iti aduc si cafeaua .

Miri s-o folosesti sanatoasa si fara incidente pe draguta de coccinella, si la cat mai multi km!

Nina, chiar asa, aducem ceva la BBQ? Iar ca preferinte, mie mi-a placut tare tare mult bautura aceea adusa de tine din Japonia, care ne-a facut manga la pijama party. Stiu ca nu mai este, dar tare buna fu! Cu tot cu prune, sau caise ce-or fi fost ele !

Anamana ti-ai recuperat canuta Mariei de la Doru? Trebuia s-o aduc la kara dar.....n-a fost sa fie, sorry.

Acum va las si ma intorc la ale mele, desi nu prea inteleg mare lucru in starea in care sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, m-am decis sa fac ceva si diseara am stabilit o intalnire cu un avocat, prieten de familie, deci nu stiu daca e chiar indicat. Sunt vraiste, singura si nesigura. Sper sa nu i-au decizii pripite. Restul e plecat sa se antreneze, ca eu nu sunt de suportat...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Lucica: iti tin pumnii sa iei decizia cea inteleapta!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete va multumesc mult pt cuvintele frumoase , m-au uns pe suflet mai ales ca incep sa ma vad deja cat o balenuta.

Nina fata eu nu stiu inca daca pot veni pe 1 iunie, dar daca iti zic ca vin si apoi intervine ceva, e vreo pb? Stric socotelile?

Miri sa o stapanesti sanatoasa pe coccinella si sa faci cat mai multe drumuri!

Lucica iti sunt alaturi sufleteste si ma rog ca toate sa mearga bine! Te pup fata draga si multa bafta

Miha s-a mai indreptat vremea? Ai reusit sa vezi turnul?

Tania sper ca te simti mai bine

Ana ce cuvinte a mai invatat Mariuca?

Va pup dulce pe toate, seara buna

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

pe mine sa ma scuzati ca-s nesimtirea intruchipata si mai ales LENEA!!!
dupa cum aflarati, la kara fu misto, as fi vrut si io sa ma pup in seara aia da' nina numa m-a pacalit. ninuco, nu-ti aduci aminte ca nu ma pupasi????
miri, bafta! iesi si pe autostrada? dc da, ma uimesti!

bei, io nu prea pot scrie ca-mi apare o reclama pe-acilea si ma-nerveaza rau!

am intrat, de fapt, special pt lucica! mult curaj!!! ma gandesc la tine!!!

miha, n-am recuperat, da' ti-am zis ca nu-i bai! bai, dar m-au trecut toate gandurile negre pana dimineata de duminica, cand am aflat ca esti bine!

ardeiash, ai mai aflat vreun job? bafta si tie!

restul de gagice, pupe

si scumpi, vezi ca dc si fi-tu se inscrie la categoria grea, nu mai vb cu nimeni, decat cu nora, ca ea mai stie cum e si la musca!

pupe si sa ne vedem de ziua pilului la BBQ
apropos, maine e ziua lu' fii-mea! e elena! as mere la biserica; ardeiash, vii?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vin.. oare tot la 11 o fii slujba? sa fie fericita Mariuca ta Ano!
e ziua soacra-miii oops

si tutror :

La multi ani Constantin, Tinu, Dinu, Costel, Costelus, Costea, Constanta, Tanta, Elena , Ileana, Ilenuta, Nuti, Nuta si tot ce va doriti in adancul sufletului sa se -mplineasca!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sal`tare!La multi Ani pt toate Elenele si toti Constantinii stiuti si nestiuti!
Scumpilica,nu incurci nimic daca nu mai reusesti sa ajungi la BBQ...ramane pt restul mai multa mancare si bautura
Fete,ca sa nu ne incurcam cu cine ce aduce,m-am gindit sa cumpar eu totul(mancare,bautura,sucuri)si cu bonuletele calculam cit s-a cheltuit plus chiria la BBQ(care este in jur de 1 euro de persoana,asta si in functie de citi vom fi).Acum,rugamintea mea e:poate cineva sa aduca ceva dulce?un tort(aici bat apropo la tortul supracalifragilistic al lui Miri) ,o tarta ceva....
Daca aveti vre-o preferinta la mancare sau bautura,astept sa-mi spuneti.
Va pupicesc si abia astept sa ne vedem la BBQ.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI !!!
Si un La multi ani si pupici dulci fetitei lui Ana care nu stiam ca-i si Elena. Sa-ti traiasca si infloreasca alaturi de voi parintii ei.
Mah, da' reclama asta e chiar nesuferita!!! Mereu apare daca nu esti atent si-o atingi.
Acu va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

LA MULTI ANI pt toate Elenele si toti Constantinii si mai ales un mare pupic pt Mariuca de Ana.

Lucica, ma gandesc la tine si sper ca totul sa se intample bine. Pupici.

Nina, este foarte bine asa. Cumperi tu si ne spui cat sa-ti dam. Am si eu o mica rugaminte, daca vrei sa iei si carne de mici ca tare imi mai este pofta. Miami, miam

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani si un chef pe cinste constantinilor si elenelor noastre!

anamana, special pt mariuca, un pupic pufos:)

lucica... initial ma gandisem sa nus criu nimic. apoi eram pe cale sa scriu un panegiric. pana la urma, pe scurt, concis si la subiect - pe care nu-l cunosc in profunzime - deciziile care implica avocati sunt dificil de luat, destabilizante si de cele mai multe ori razgandite si redecise cu timpul. eu am doua principii care uneori ajun g sa se bata cap in cap si acolo decide "jungla", respectiv: fa ceea ce faci fara sa regreti ce ai facut si fara ca odata ce trec anii si tensiunile momentului sa-ti spui "as fi facut altfel". si a doua: increde-te in instinct dar numai atunci cand poti fi necrutator de sincer cu tine insuti. dupa ce elimini toate elementele care te impiedica sa ajungi la esenta crizei.
concluzie... daca buba s-a spart, da-ti timp sa inceapa procesul de vindecare. lucrurile nu pot evolua decat in doua sensuri : fie s e infecteaza "rana" si aplici antibiotice tari si eficiente ca sa tai "raul" din radacina, fie corpul gaseste resurse interne sa supravietuiasca si sa reconverteasca durerea in creativitate sau experientapozitiva.
dar da-ti timp. pentru binele tau mai tarziu, si al celor din jurul tau.

bepii ma manca in talpi sa dau buzna la tine azi. dar m-am "obtsinut". am chinuit-o pe oana - vai de steaua ei cat am handralit-o cu coccinelle:))) n-ati vazut voi demaraj in panta a la mirika de cand a lasat Dumnezeu mashini pe drum:)) si nici schimbari de viteza ca ale mele:))) mai tre sa invat o chestie doua si-s expert:))) cum ar fi... sa am si io o viteza constanta, sa nu ma speriu de orice are doua roti, sa nu ma mai las furata de peisajul cu mercedesuri si sa vreau sa le pup botul, sa ies in autostrada si sa si ies intreaga:)))

dupa cum spuneam, prin mila si bunavointa Celui de sus, pe socotealal buclelor si noului bretonel al oanei...maine purcedem la servici ambele amandoua:))) in mashina mea. si ne si intoarcem, intr-un scenariu ideal - cu ea intreaga si noi ashijderea:)))

nina, subscriu: iei tu, noi platim! io aduc tortura. pana la urma, in cifre, cate bucati de indivizi vom fi?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput