praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: super tare poza de pe mess.. felicitari!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nina, Ana si Carmen, mii de scuze pentru sambata, dar dupa ce a plecat Ana ( nu ca ar fi vreo legatura ), m-am asezat sa-mi termin cafeaua si....cand sa ma ridic nu s-a mai putut, pe motive de greata, ameteala si tremurici; am incercat eu cu efervescente, dar nu a mers, dupa care am zis ca un pic de somn ma va drege, si m-a ....dres de tot, caci nici nu m-am mai trezit pana a doua zi la 10. Inca o data imi pare tare rau pentru ca nici macar nu am apucat sa va sun sa va anunt; multumesc pentru mesaje si ma bucur ca v-ati distrat. Nu poci sa vad pozele acum caci sunt in deplasare, dar ma oftic eu cand ajung acasa (adica vineri );

Nina si eu am confirmat pe niste pagini anterioare participarea la BBQ: cu sot si copil. (vin, zau ca de data asta vin )

Pupici tutror din Pisa (de data asta chiar ca ma duc sa vaz Turnul!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, sa-ti traiasca coccinella, ca eu n-am apucat sa te felicitez. Cati km ai deja la bord? Ai inceput serviciul? ca mijloc de transport acum ai.
Nina, imi pare tare rau ca ratez bbq-ul, dar nu pot veni.
Fete, v-am simtit tare aproape de mine si va mercic pt incurajari. Cam tot in zone gri ma aflu.
Intru sa vad pozele, ca mi-e dor de voi.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mah iar v-ati distrat si-ati facut-o lata sambata seara!!!
Eu am fost un pic suparata ca voiam si eu sa trag o raita pe-acolo desi nu aveam in plan si nu stiam daca sunteti acolo sau nu. Evident, puteam sa dau un telefon dar fiind destul de tarziu si presupunand ca erati acasa, nu se cuvenea sa sun la acea ora. Si chiar la karaoke fiind, cine putea sa aude mobilul in galagia de acolo? Asa ca am plecat catre casa si a doua zi cand am citit ca totusi ati fost si iarasi v-ati destrabalat fara mama voastra......(adica eu ) normal ca m-am luat de voi! Dar sper ca nu v-ati suparat. De fapt vad ca deja v-ati insusit critica ca vad ca lumea se anunta pt ziua de 1 iunie la gratar. Asa e frumos
Nina, eu am mai spus, din pacate nu putem veni pt ca avem mare bal mare sambata seara. E balul dat de primarul orasului nostru si la care avem invitatie. Anul trecut am stat pana la 5 dimineata si daca si acuma stam la fel nu cred ca mai pot sa merg si la iarba verde.
Ardeiash, citind patania ta radeam de una singura pe-aci. Tare faza! Ti-a tras-o Cristian si sigur ti-ai insusit lectia cum se cuvine.
Sa sti ca deja ma simt mai bine dar cred ca inca mai dureaza pana la o vindecare totala.
Miri, deci masina ta a intrat in legalitate . S-o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri placute si in siguranta. Ma bucur tare mult pt tine si te admir pt ambitia si reusitele tale.
Mihaela, Pisa? wow, te invidiez! Trebuie sa mergi sa vezi turnul! Succes la munca si sanatate si pupici.
Pupici la toata suflarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: mie-mi zici.. mi-a tras-o bine de tot.. nu asa oricum! daca ma vedeati cum discutam cu arabu si cat de disperata eram!!!! .. cum am inchis telefonu cand am realizat ca e inutil... of

fete: am intrat sa va zic : la disneyland paris sunt bilete in vanzare la jumatate de pret iar pentru copilasi pana in 6 ani, parca, sejur gratuit.. in fine intrati pe site-ul lor si veti vedea.. ca n uau tot timpul oferta asta. .

si sa nu uit: ma miha .. da te invidiez .... chair .. ce tre sa fie!

morgane: pup .. pup.. pup.. de cate ori vrei??? aaa. era sa uit.. si-un pup.... io cred ca o pijama party era super .. alea-mi plac cel mai mult.. da la cine? (ca-s toti inamicii -acasa!)

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

uf, sa va zic si io ce am patit azi.

o lalaiam eu ca de obicei la servici si pe la 2.30 ma duc la baie, sange pe hartia igienica. panica frate, suna la gine, programare intr-o ora (cum naiba nu stiu, ca in mod normal le face la 3 saptamani da madam cica tinand cont de antecedente vii imediat aici)
ma prezint la cabinet, coaadaaa - 4 tanti in fata, merge greu, dupa inca 1 ora iese dr, cica ma duc la o nastere. daca vreti puteti sa ma asteptati

meanwhile nici o urma de sange, dupa 3 ore de la programare reusesc sa intru - totu ok!!!! nu va zic cate mi-au trecut prin cap - de la sarcina oprita pana la col deschis si stat in pat restu de 6 luni, da' totusi cum sangeram asa repede ca data trecuta ii lua 5 saptamani de cand s-a oprit pana a dat semne si saptamana trecuta fusei la eco si era ok? compilatoru la maxim, cred ca am analizat toate situatiile posibile si imposibile.

concluzia lu tanti dr - in sarcina se dilata vasele de sange si asa cum iti poate da sangele pe nas poate sa se sparga si un vas de sange pe col si de acolo sangerarea.

vestea buna - facui eco, bb a crescut frumos, are maini, picioare si intr-o saptamana jumate mai am o eco cand poate imi zice si daca are putzica sau nu. sincer? nu ma intereseaza!!! vreau naibii sa intru in normalitate (adica sunt, da creieru nu mi-i inca) si sa ma bucur si eu de sarcina asta si sa nu mai sar ca nebuna.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Miha,ai dreptate!Si tu ai zis ca vi cu Doru si Monica....scuze ca nu mi-am amintit(batrinetile maica....)am sa va trec si pe voi la listuta.Pupici si sa te duci sa vizitezi p-acolo tot ce poti...si sa faci si poze!
Tania,am inteles cum e cu balul, dar chiar daca va treziti mai tirziu duminica, poate totusi dati o fuga si bem si-o bere impreuna ca nu plecam decit seara dupa ora 7.
Lucica,fruntea sus!Daca ai chef de sporovaiala sau suport doar sa spui si ne mobilizam!Imi pare tare rau ca nu poti veni la BBQ,dar sigur vor mai fi ocazii...uite un dulce pt tine!
Mda...am mai vrut sa zic ceva dar s-a dus....cind imi amintesc ,revin!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Am vazut pozele de la karaoke de sambata si imi pare tare rau ca nu am fost si eu cu voi dar eram invitata la o aniversare.

Ardeiash, super faza cu telefonul, m-ai binedispus de dimineata.

Miri, ai inceput serviciul, si daca da nu ne spui si noua cum este?

Miha, esti tare. Calatoresti dintr-un colt in altul al Europei si vezi o gramada de locuri. Sa faci poze la turn si sa ni le arati si noua. Plizzz.

Morgane, fruntea sus si cu siguranta va iesi soarele.

Restul cutiei, pupici si abia astept sa ne vedem ca imi este dor de voi.

Pupici.






"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata:)

ardeiaaaaaaaash! ce-as fi vrut sa te vad cum te turezi. sa te vad, nu sa te aud, ca cred ca eram lata pe jos de ras:)))

morgane, mademoiselle coccinelle a ajuns ieri acasa. prin marea bunavointa a oanei poate imi dau greata si cu ea in mashina - doamne'asjuta sa nu fac magarii prea mari - voi avea curajul s-o pornesc din parcarea de langa canal. io zic ca e un tsantsar - evident ca domnu' sots isi bate joc de mine ca io am vrut estetica nu mecanica - d-ala crizat care se tureaza si se ambaleaza ca o rashnitsa in revolutie inainte de-asi da ultima suflare... io o iubesc... da' inca nu m-am prins cum e cu demaraju in panta cand uiti - in cazul meu nici nu mi-am dat seama - sa lasi de tot frana de mana:d deci "treaba " o incep maine de dimineata. mai am niste incurcaturi administrative de rezolvat - evident!!! s-apoi sper s anus e razgandeasca astia.

bepii, mersi mersi, mis e face sufletul varza de toamna, grasa si umflata, numa buna de pus in forma asta la pastrare in saramura, sa ma tina muuult sentimentul:)))

alra, con calma! ca daca la fiecare episod panichezi asa ii tragi niste doze de adrenalina lu' miku de-o sa iasa din burta si-o sa zica: o cafea va rog, sa-mi revin:)

nina, pliz da-ne detalii. ce se "cere". ducem noi ceva, sau organizezi tu si noi cotizam la urma? ca si alra isi pune problema. si nah, poate se mai codesc si alte fete.

nora? tu e u? ca daca ti se arata drum de germania... am o favoare de trecut pe lista:)))

pusici, astept sa vaz ce aduce ziua de azi:))



miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, vedeti ca azi la ora 21 pe "een" la flamanzi este preselectia Eurovision. Tara noastra e reprezentata de Nico si Vlad Mirita. Poate ii sustinem si noi cu vreun sms.....
Eu nu sunt prea fana a acestei melodii dat am ascultat pe net melodiile celorlalte 19 tari participante si nu pot spune ca am auzit vreo melodie la care sa zic "wow". Dar totusi ii voi vota pe-ai nostrii pt ca toate tarile isi sustin neconditionat participanti desi stiu ca nu-i fairplay.
Dar melodia belgiei....mi se pare stupida; nu mi-a placut din prima si inca n-am reusit s-o diger cat de cat. Vorba lu Swa: "cu asemenea melodie, mi-e rusine ca-s belgian".
In alta ordine de idei:
Nina, am vazut in poze ca te-ai vopsit si te-ai tuns. Iti sta super culoarea la fel si tunsoarea. Mai si ce radiezi! sa fie din motiv de fond de ten....?
Alra, e bine ca a fost doar o alarma falsa si ca bb creste frumos in burtica. Multa sanatate si sarcina usoara si fara probleme in continuare.
Danyelana si Morgane, dragele mele, cum va mai simtiti? Stiu ca amandoua treceti printr-o perioada mai naspa si sper ca se apropie de sfarsit odata cu incepera verii. O sa fie bine credeti-ma, va zice cineva care trece des prin astea.
Va pup si va doresc numai bine.


Mergi la inceput