praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Bepii spune:
Fete, va multumesc si va pup pt urarile adresate consoartei mele.
Oana, super vesti, ma bucur tare mult ca toate va merg bine si va doresc din inima sa va fie si mai bine si toate sa decurga asa cum iti doresti! Esti o persoana puternica sub o aparenta fragila. Chapeau!!!
Nora, ma bucur pt tine, imi imaginez cate emotii ai sa-ti vezi sora dupa 6 ani!!! Va doresc toate cele bune.
Ardeiash, of, iarasi te supara socrela? Inarmeaza-te cu rabdare ca doar n-o sa stea la voi o vesnicie.
Morgane, noi semnam prezent pt seara romaneasca de vinerea viitoare la Antwerpen. Este fix ce-mi doream; adica sa va vad pe o parte din voi si sper sa vina cat mai multe pralinute.
Poate postezi inviatatia si aici pt fetele care n-au primit mesajul trimis de tine pe adresele private.
As mai fi scris dar e timpul sa plec la servici asa ca va pup si va doresc ce va doriti si voi.
simonette spune:
Buna ziua dragi pralinutze!
Am citit si eu pe sarite capitolul acesta si-mi place tare mult de voi...
Sunt si eu cu sufletul aproape de fiecare
Am intrat mai de mult si am cerut niste info...apoi am urmarit in tacere, cand si cand. Astazi, o pralina cu suflet bun, mi-a povestit ce bine va distrati la intalnirile periodice si mi-a trezit interesul de a incerca sa ma integra si eu printre pralinutze!As fi fericita sa vin la urmatoarea reuniune/intalnire de-a voastra!
Va imbratisez si va doresc numai bine!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ardeiash spune:
multumesc simonette...
fete va prezint o pralina demna de cutia noastra! :)
are 2 copilasi absolut superbi si un optimism debordant! o incredere in ziua de maine cum rar am intalnit si o generozitate pe masura! suflet mare , ce mai!
bepii: am scapat teafaa pana la urma ... a fost vorba numa de 5 zile. merci
pupici de pupici
ce mai faceti fete? de ce intrati asa de rar pe aici?
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
zi proasta monsher...
atat de proasta cum emult n-am mai avut, desi nimeni nu mi-a cerut sa reformez guvernul si nici sa dau articole de lege
sa va explic... adica tre sa va zic ca d enu explodez iremediabil.. daca nu vreti sa cititi, treceti doar mai departe:)
deci, azi de la ora 1 in dublu. ultima zi. nimic dosebit decat ca azi am stat langa un tip foarte simpatic pe care l-au apucat azi veleitati de prof. fiecare gest, miscare si asa maid eparte primea un amendamen:"stii, ai putea sa faci asa, ai putea sa faci invers". bun. primul "caz", pacient, client, ce vreti voi, n-am stiut d eunde sa-l apuc... colegul binevoitor a fugit in toate directiile sa-l rezolve. cazul nr 2, un client binevoitor care a uitat sa-mi spuna ca a schimbat zborul...si era sa-i trimit bagjele la dreaq. al treilea caz, si cel mai grav... de und edisperarea mea... o familie de arabi. mama, tata, 2 fete, 2baieti si un bebe. in mana am 5 pasapoarte. bebe statea pe pasaportul surorii...deci, ma vad io cu toti in fata, bombardata cu pasapoarte, carti de identitate, ce-o mai fi fost, si nus tiu d eunde s-o apuc de fapt. trebuia sa introduc manual toate datele din pasapoarte - si ia timp credeti-ma - si la final nu mai stiu cati pasageri, cate pasapoarte. aveam un coach langa mine, ma pierd si o intreb... si cum fac? la care ea: descuca-te ca d emaine stai singura. simteam cum imi vaneaza fiecare miscare, fiecare tasta. evident ca aveams enzatia ca sunt cea mai tampita de pe terra. pana la urma, a plecat si mi-a trimis pe altcineva sa-mi rezolve problema...au trebuit 4 oameni in plus sa dezlege misterul. nus tiu nici acum daca eu am gresit undeva sau de ce a durat atat sau intr-adevar fusese greseala de rezervare. cert e ca a durat 30 de minute toata tarasenia, ca au rezolvat-o si ca m-am simtit umilita pana in maduva oaselor. acu nah, oi fi suferind io de sindromul persecutiei dar... mi-a cazut enorm de greu cand toata ziua ni se spune: nu sunteti singuri, intrebati si vi se da un raspuns, si cand intreb, in ziua in care "aveam dreptul" mi se spune s ama descurc... la iesire din tura m-am trantit in mashina, m-am pus pe un plans de-a sarit camasa de pe mine, si-am venit acasa. acasa am luat-o de la inceput cu plansul. dar domnul sot cel de milioane mi-a zis asa: in fond e vina lor ca trateaza totul atat de lejer. nu faceti munca de femeie de servici deci ar trebui sa se asigure ca faceti totul cum trebuie inainte sa va arunce in apa. si in plus probabil ca nici coach-ul nu stia exact ce trebuie sa faca, de aia ti-a trantit-o sa te descurci...
si vreau sa cred ca are dreptate. oricum ego-ul meu e sifonat. stiu ca e normal, si c-o sa se mai intample dar...
dar mai stiu ca si unii oameni de acolo sunt grozavi. este o bondoaca asa c amine, o zambareata deschisa, care-mi spune mereu: vezi? uite ce bine te descurci, nici macar nu trebuie sa stau langa tine c ama plictisesc:) doar c amaine nu va fi acolo...
vinerea viitoare am veni si noi. trebuie s ama ocup de confirmare de nu uit si de nu-mi piere elanul. asa ca bepii mai adu-mi aminte din cand in cand. adica maine mai exact.
acu va pup, ma duc s amananc inghetata la tv, sa uit ce nasoala ma simt.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
simonette spune:
Ardeias, multumesc, multumesc si iar multumesc! Trebuie musai sa-ti cedez o parte din optimismul meu si...sper sa nu ma lovesc cu fruntea de undeva sa imi scada moralul sub limita! Sa stii ca am si eu momente proaste dar trece...ca deh...intotdeauna e loc de mai rau. Oricum, sa stii ca mi-ai ramas in suflet si indrept spre tine ganduri de bine
Miri, si eu as fi cedat in locul tau dar sunt aproape convinsa ca sotul tau are maaare dreptate... Sa stii ca inghetata are si la mine efect terapeutic, asa ca sunt sigura ca dupa o sa te simti mai bine! sa treaca naduful...
miri_mik spune:
simonette, am schimbat... am luat ciocolata din dulap. din adourile de le ducemaica-mea in tara:)) m-amcaptushit cu o durere de stomac superba... da io tot cu nacazu" meu am ramas. sper sa treaca cu noaptea; vezi ca e o reuniune de romani, mai multi,logic, in anvers. probabil ca mergem si noi.
ai cunoscut un ardeiash deci? :))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
simonette spune:
Zgatia asta mica a mea n-are somn...A supt ce-a supt si acum are chef de harjoana
Miri, nu stiu daca trece cu noaptea dar sigur o sa se estompeze sentimentul care-l ai acum. In Anvers nu pot veni ca nu ne-am luat inca masina, dar o astept pe urmatoarea, ce sa fac?
Asa e...am cunoscut un Ardeias care va pretuieste mult pe toate si mi-a vb frumos de intalnirile periodice, mai ales de petrecerile in pijama
Noapte buna si ganduri pozitive!
Ps. Ce mai face Sasha? Iannis mi-a cazut la 3 luni din pat ca m-a luat prin surprindere si s-a intors...iar acum (maine face 4 luni) nu mai pot sa-l las deloc nesupravegheat ca se intoarce de pe spate pe burta si invers de n-are treaba! piticii amandoi!
ardeiash spune:
hai-de mi-ri! hai-de mi-ri! .. mei.. io vin maine la aeroport sa-ti fac galerie sa nu te mai simti singura ! .. nu mai plange .. totul va fi ok! vei vedea! nu te mai supara pe aia d-acolo, sunt si ei mici si nestiutori.. .io una sunt mandra de tine.. gasesti ca e suficient?
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Miri, join the club. Vezi ce va sa zica sa ai servici! Pai tu cu harapii faci praxis? Maine e o alta zi, cu mai mult soare si mai multa energie. Trage-l de carliontzi pe Brunotje din partea mea si da-i un pupic pe frunte lui Sacha ! Ma bucur ca vii pe 20 iunie.
Bepii, cu intarziere, te rog sa-l feliciti pe Swa, inainte de a o face eu vineri. Sa nu cumva sa nu te prezinti.
Oana d'Arc, esti mai luptatoare ca ea si ai parul mult mai lung ... Ma bucur ca ati rezolvat o problema care te macina si care ma durea nespus, nici nu ma asteptam altfel. Sunt tare senzitiva la durerea altora, dar si la bucuria lor.
Fete, mi-ar face mare placere sa va intalnesc la "seara romaneasca", de vineri 20 iunie, in A'pen:
vrijdag 20 juni 2008 te 20.00 uur
vineri 20 iunie 2008 la orele 20.00
“Parochiecentrum Luchtbal”
Noorderlaan 108, 2030 Antwerpen
VZW-ul Miotita (stiti voi, aia cu cursurile), din care fac parte organizeaza acesta seara cu muzica, gustari si voie buna. Sunteti mai mult decat WELKOM.
Numai ca trebuie sa stiu cine si cati, asa ca de protocol.
Mah, pozele de la BBQ nu sunt in cont la Bepii? ca eu nu dau de ele. Hai, lamuriti-ma si pe mine.
Pupici la toata cutia, cu soacre, cumnate si surori venite de departe,