praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
Super tare bancul.
Nina, te sun maine c sa stabilim ce si cum.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Fete, va multumesc pt urarile facute Biancai, s-a impaunta si mai tare. Nu si-a recuperat insa telefonul si nu si-a putut citi mesajele. Maine are primul ei concert de pian, nu la Scala din Milano, ci la noi in sat ...
Sambata plec spre directia Monaco, insa va voi citi zilnic.
Sa va distrati beton la BBQ.
Aveti grija de Oana, asa cum numai voi stiti, ca tare e greu fara sprijin.
Oana, suntem aici si acolo, in jurul tau. Toate gandurile noastre sunt la tine si vrem sa stim ca esti bine.
Pupici,
ardeiash spune:
bafta BIancai .. stiu ca oriunde ar fi .. cand e vorba de concert.. sunt si emotii
distractie placuta in binemeritata vacanta.
scumpi: bafta si tie! super vesti de la bblu! bravo!
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Lucica multa bafta Biancai la concert si CONCEDIU PLACUT ! Sa va distrati si relaxati!
Fetelor aseara m-a 'defrisat' Carmen, asa ca vin la BBQ la bermude yupii uraaaa; multumesc mult Carmen
Si dupa ce a plecat Carmen am tras la bicicleta si apoi m-am apucat de munca, caci de, mie 9 ore la birou nu imi ajung.... si am terminat fetelor la 3 dimineata, iar la 6 am fost in picioare, s-o i-au de la capat; si cum conduceam eu spre birou, uite cum dau la radio melodia Dragostea din Tei, si ma apuca o cantare de nu auzeam tirurile pe langa mine, dupa care ......un plans si mai si, cu lacrimi de crocodil si suspine asemenea, ca ce bine era in RO, ca aveam si noi acolo prieteni, rude, mergeam la munte, faceam betii....etc, jale mare, maica; si tot asa fetelor pana am tras pe banda de urgenta cateva minute caci nu mai vedeam sa conduc ; va dati seama, daca venea politia sa ma ajute, ce le spuneam? pana de ratiune si motor obosit? cred ca munca e tare daunatoare sanatatii mele mintale!!!
dar uite ca v-am intalnit pe voi, niste dulci, ce bine ca existati, iar dumi ne vedem la BBQ, sa ne distram si sa bem ....uraaaaa
gata ma intorc la treaba ca ......iar ma apuca....... plansul....ce-o fi cu mine astazi
alra spune:
quote:
gata ma intorc la treaba ca ......iar ma apuca....... plansul....ce-o fi cu mine astazi
bb2?
si eu sunt cam bocitoare si nu prea imi sta in caracter. ma scuz cu hormonii.
Vacanta cu Laura in Romania
Bepii spune:
Lucica, mult succes Biancai la primul ei concert . Sa-i faceti poze sau un filmulet s-o vedem si noi.
Iar tie iti doresc o vacanta super la Monaco !!! Si iarasi, pozici
Abia astept sa mergem si noi la vara in vacanta caci itinerariul prevede si Monaco.
Mihaela, draga de tine, eu cred ca esti surmenata cu toate activitatile tale, ia-o mai incet ca nu esti din fier. Uneori in dorinta noastra de a fi bine pe toate planurile ne neglijam uitand ca organismul mai are nevoie si de o pauza. Ai grija de tine
Oana, nu stiu daca ne citesti in ultima vreme dar sigur ca ne-ai auzit la telefon pe multe dintre noi. Si cred ca mai sti ca te iubim, ne esti tare draga deci suntem alaturi de tine. Fara nici o retinere suna sau apeleaza la cine crezi tu si sigur ti se va raspunde cu draga inima.
Ma fetelor, pe mine m-a apucat o harnicie in ultima vreme de nu ma recunosc. Am urcat insfarsit in pod si-am facut ordine adica am aruncat cam 80% din ce era acolo, am vrut sa fac asta de cand ma aflu aici adica de peste 4 ani dar mi-era goraza de ce harababura era acolo. Am muncit cam o saptamana. Acum e spatiu de pot sa tin un bal in pod.
Apoi am inceput sa gradinaresc ca nu mai am gradinar si de cand cu ploile astea m-au invadat buruienile.
Am vazut la meteo ca duminica va fi vreme frumoasa cam 25° dar e posibil sa traga si-o mica plocica dar poate ocoleste zona unde ve-ti petrece. Va doresc o zi superba si nu promit dar poate tragem si noi o fuga dupa amiaza. Mai vedem......
Acu va pup pe toate si va doresc un weekend pe placul inimii voastre.
oanademunck spune:
Hallo!!!
Va multumesc pentru cuvintele bune, pentru telefoane, sustinere si intelegere!
ardeiash spune:
Doamne Oana! o sa ma rog pentru voi sa rezolvati problemele voastre in asa fel incat sa fie pe masura inimii tale super speciale.
nu uita ca iti suntem alaturi si-ti trimitem ganduri pozitive .. sa fie bine. imi pare rau sa aud de suferinta ta.. ma bucur ca a existat miri pentru tine ca sa-ti aline suferinta .. si ca nu ai trecut singura prin asta..
daca nu ai unde sa locuiesti si noi ne oferim sa te ajutam.. atat cat mai avem de stat in apartamentul asta. si sa nu te gandesti ca deranjezi... te pupam dulce dulce...
fete: de maine dau cu ochii de soacra si cumnata.. sa-mi tineti pumnii sa nu ma cert cu ele
pup dulce la toate
s-auzim numai de bine! si
Nora spune:
Oana,am scris mult si am sters apoi totul pentru ca mi-am dat seama ca scriu banalitati iar tu nu ai nevoie de ele.
Dar poate este ceva ce trebuie sa auzi mai des: ai incredere in tine si mergi mai departe!
Vei reusi sa treci peste necazul de azi si vei inflori atunci cand lacrimile se vor usca putin, te vei redescoperi si vei fii fericita.
Dumnezeu sa-ti dea incredere si rabdare.
Daca ai nevoie de noi, doar sopteste, suntem aici.