Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
Salutare!
Tocmai am facut prima branzica pentru Matei si mi-a reusit din prima. Am facut-o cu Dorna rosu si cu lamaie. Am amestecat-o cu pepene galben si banana si e chiar buna la gust. La 18.00 o sa i-o dau. Sper sa-i placa.
BB, am vazut pozele cu Iasmi si e tare, tare frumoasa (si eu imi doresc f mult o fetita).
Am inceput sa stau din ce in ce mai mult in bucatarie pt gaza mea mica. Eu care nu am stat timp de 5 ani se casnicie in bucatarie....
Noi am inceput sa iesim numai in pantalonasi scurti afara si in tricou si tare bine mai e. Si eu sunt socata cand vad in parc copii imbracati exagerat de gros, iar mamicile in maiouri si pantaloni trei sferturi. Dar asta e.....fiecare face ce stie.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
creem spune:
quote:
Originally posted by roxx
hello!
multumesc pt raspunsuri..eu nu-l culc pe pernuta
la multi ani pt sarbatoritii de azi!
_
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
Ba da! Noi...mergem toata vara
Pepenele galben cred ca oxideaza..la fel cam cu toate legumele si fructele proaspete, din pacate.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Mihuta, 60-80 grame e ceva! A mea mananca 2-3 linurite, dupa care se pune pe plans. Problema e ca nu vrea sa deschida gurita!
Mai incerc si maine cu para apoi ii dau altceva...
Si la noi apa a fost un succes.
Vacanta placuta tie si lui Petro, sper sa va relaxati si sa fie ok cu bebelinele!
Iasmi e o dulcica!
Petro ce scaun de masina aveti? Vrem poze...
Ieri au fost peste 30 de grade, am ffost la body cu maneca scurta si pantaloni 3 sferturi, dar am vazut copii cu pulovaras si 2 caciulite, pantalonasi grosuti....
Am pus si noi cateva poze calde de ieri si alataieri.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Am vazut-o si noi pe Eva
Poze Maria Sofia
creem spune:
Noi avem o mare problema de sambtata: nu mai vrea deloc papica solida...de nici un fel, am incercat toate mancaruruile pe care le manca cat de cat, am incercat si altele noi,..nimic,...cum vede lingurita incepe sa dea din maini si sa planga Iar bibe la noi nu se pune problema..ca plange si la ala...asa ca suntem in alaptat exclusiv de trei zile Nu stiu ce sa fac...de ce oare nu mai vrea..ca incepusem chiar bine, papa si fructele si legumele, cateodata si cereale. Nu mult..dar le papa...iar acum Ceva sugestii? Ati mai patit asa careva?
Poze Maria Sofia
logam spune:
quote:
Originally posted by creem
Noi avem o mare problema de sambtata: nu mai vrea deloc papica solida...de nici un fel, am incercat toate mancaruruile pe care le manca cat de cat, am incercat si altele noi,..nimic,...cum vede lingurita incepe sa dea din maini si sa planga Iar bibe la noi nu se pune problema..ca plange si la ala...asa ca suntem in alaptat exclusiv de trei zile Nu stiu ce sa fac...de ce oare nu mai vrea..ca incepusem chiar bine, papa si fructele si legumele, cateodata si cereale. Nu mult..dar le papa...iar acum Ceva sugestii? Ati mai patit asa careva?
Poze Maria Sofia
Si noi suntem in aceeasi situatie. Ce ne facem?
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
creem spune:
Lumi, nici Sorina nu vrea sa mai pape? De cand, cum se manifesta? Voi de cand ati inceput cu diversificarea?
Poze Maria Sofia
logam spune:
uuuuuuuf, ca greu mai merge netu'
Sorina mea nu mai vrea papa de ieri. E drept ca noi am inceput doar de vreo 2 saptamani si mancam doar morcov, telina, mar, para. Se stramba acuma, strange buzele si da din manute sa nu-i bag lingurita.
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
ellis spune:
Vad ca am cam dat idei cu pepenele galben, ma bucur ca place; eu prima data i-am dat mixat doar cu cereale, dar iese prea apos, apoi i-am dat cu para si banana si e ok; voi cum il dati?
Azi am facut vaccinul, sper sa fie ok; nu a luat decat 190 de grame in ultima luna. Doctora zice ca are gingia de sus inflamata, iaca alt fenomen, cica s-ar putea sa iasa incisivii de sus...sa vedeti cum prinde suzi intre gingii si apoi trage tare si o zmulge cu manuta, de parca vrea sa o sfasie...frate pe noi de 2 luni ne tot ameninta dintii astia!
ADRA, in primele zile 1-3 lgt, nu mai mult sa nu verse; mai distrage-i atentia ca asa faceam si eu, cantam si faceam ca toate animalele si a ajuns galma mea sa pape 220 de piure cu carnita si face immmmmmmm immmmmmmmm.
CREEM si ADRA, nu stiu ce sa zic, a mea nu mai vroia lapte deloc si fructe, acum fructele i le dau fierte si le papa, numai pepene a papat crud, iar cu laptele, voi stiti ca eu am incercat multe, alte tetine, vreo 2 cani, iar in final a baut direct din pahar; acum si-a revenit, multumesc Domnului, dar a durat cam 2 sapt si ceva...asta ca sa stiti la ce sa va asteptati.
Am vazut poze cu bebei scumpi, Sorinuta, Iasmi, nu mai stiu...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Vasari spune:
Buna!
Adra, Maria mananca vreo 50-60 gr de piure. Deocamdata nu i-am dat decat cartof, morcov si pastarnac. Cand am incercat dovlecel a durut-o rau burtica si parca a fost si deranjata la stomacel. Astept putin si incerc din nou. Am avut grija sa-l curat bine, nu-mi dau seama ce a suparat-o... Ii mai introduc patrunjel radacina si apoi incerc iar dovlecelul. Dupa ii dau carne. Va doresc mese mai lejere si multa rabdare. Vad ca poate fi destul de dificila diversificarea.
Mihuta, cine stie, poate asta e o ocazie sa reusiti sa o adormiti si pe-afara pe Sophia. Sper sa aveti numai surprize placute. :)
Adina, eu eram la zi cu albumul tau. :)) Sunteti foarte draguti toti! Creditul iti mai face zile grele?
bb, super pozele, imi place mult cea in care a adormit in scoica!
Cami, ce faci? Mai da-ne un semn de viata!
A cumparat cineva scaun auto de la BebeConfort?
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
ALINA, EU DIN DOVLECEL II DAU PUTIN, ADICA DOAR PARTEA FARA PIC DE SAMBURE.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII