Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by pussirar, dar sper sa nu va suparati...
pot sa le trec la 4 mese/zi? maine fac 6 luni, si mai nou nu mananca niciuna 5.. mofturi peste mofturi....
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Eu zic ca nu este nicio problema si noi mai sarim peste mese
![](icon_smile_big.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by roxx
fetelor, am si eu o intrebare : voi culcati cupilasii cu capul pe pernuta?
_
Roxanade
Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
Eu da
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Anca, deci nu sunt singura nebuna care nu pune copilul in premergator.
VALI, BINE AI REVENIT!!! Sper sa reusesti sa intri mai des de acum inainte. Sper ca intr-o buna zi sa ne vedem si live. De Dany2007 mai stii ceva? Sper ca e bine si ea si bebelul.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
roxxy noi folosim premergator. iasmi e asa de incantata si bucuroasa, "exploreaza" toata casa cand o pun in el!!
pupici multi!!
eu ma retrag langa puii mei!!!
somnic pufos !!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
![](images/user_woman.png)
popbianca spune:
salutari tuturor!
vine varaaaa!!stam tota ziua in curte (la bunici)
slaba miscare si pe-aici mai ales ca weekend
in criza de timp ca de obicei....ce sa-i fac!!
am citit doar cap. asta
nici eu nu am de gand sa o culc deocamdata cu perina...cam pe la un an m-am gandit si eu
sambata a fost dr.pediatru....Ana e cu 150gr. in urma adica are 6,650 gr....nu ma mai stresez....nu prea mananca
fructele mai merg cum mai merg, cerealele deasemenea dar legumele cu carnita nu ...greu de tot astfel ca trebuie sa completez pranzul cu lapte
a zis dr. ca are si ea suflu sistolic gr. 1, sa nu-mi fac nici un fel de probleme , nu crede sa se mai agraveze de acum incolo,o tinem sub observatie
probleme cu orarul de masa avem si noi....nu este ok sa trecem la 4 mese asa ca eu tot insist sa-i fac 5, din care acum de la 6 luni doar 2 de lapte....nu e bine sa lipseasca nici fructele de la 11, nici legumele de la 15 nici cerealele de la 19 ...de toate are nevoie....la care sa renunt?.....insist pe 5
pt. fornaiala mi-a zis sa incerc cu apa de mare pt. ca efectul decongestionant este mai puternic decat al serului fiziologic care e mai bun pt. umectare...primeste fier picaturi (pt. ca nu mananca carne),calciu( pt. ca mai are ceva parti ale capului moi)si 3 pic de vigantol ...in rest copilul e bine
introducem gulie, conopida ,brocolli, galbenus de ou, citrice,banana....mi-a zis ca 5 zile pe saptama sa primeasca carne si 2 zile galbenus de ou (amestecat in legumele de la pranz)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
urez un dublu LA MULTI ANI tustelor lui pussi Elena Sabina si Ana Nicoleta, LA MULTI ANI ! deasemenea Lorenei si puiutului de nelone77,Andrada Catalina
parinti mei pleaca intr-un mini concediu,asa ca eu ma voi muta impreuna cu sotul la ei ...trai si veselie la casa!!imi vine si mie randul dar abia in august...mai e ceva pana atunci!astept cu nerabdare
nu-mi ramane decat sa admir programul zilnic a lui Yasmi si sa tind sa-l atinga si Ana care mananca pe la 7-8-9 dupa care doarme sau nu
pe la 11-12 fructe
pe la 15-16 legume
pe la 19,30-20 cereale
la 23 baita si lapte,ultima masa(stiu ca nu prea e in regula cu baia asa de tarziu dar asa am reusit sa o fac sa doarma pana dimineata)pt ca atunci cand i-am facut baia la 21,s-a trezit la miezul noptii sa manance si a mai adormit decat pe la 2 noaptea asa caaaa.....asta e...acum imi e bine ca asa mai putem sta si noi la o terasa seara
acum m-a duc la culcare ...ca si maine e o zi
s-auzim numai de bine!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pet.cost2005 spune:
Neata !!!
Serveste cineva?
La multi ani (lunite) sarbatoritilot de astazi !!!!!
Is matinala azi ca a trebuit sa astept tehnicul sa vada masina de spalat ... nu mai mergea bine si dadea in alarma. Da' se pare ca buba nu-i de la ea, ci de la tevi ...
Bubu doarme ... nici noi nu avem inca un orar bine stabilit al meselor, adica sunt zile cand sarim peste fructe, peste lapte etc. Ieri de ex. a mancat ff bine lapticul, da' fructe ioc ... Atata vreme cat e bine o las asa deocamdata, nu o fortez ...
Despre perna ... cand doarme in patul nostru, fara, ca o pun intre pernele noastre. Cand doarme la ea in patut are o pernuta de-aia aproape plata ...
************************* Petronela si
Silvia
Aralia spune:
Petronela, scrie la album acolo poza 122 din 124, in dreapta.
Roxx, multumim de pupic, cucuiul deja s-a dus, mai e un pic de vanataie!
Adina, imi plac mult copiii tai, si de aia te trag de urechi..:)
Ce pisica mareeeee!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
catus76_ro spune:
Buna!!!
Ieri am fost la socri la casa de la tara si a stat bubu in body cu maneca scurta si piciorusele goale....a fost asa de fericit!!!
Copilului meu ii plac plantele f mult...admira toti copacii, frunzele, crengile, miroase cu zgomot de placere iasomie si trandafiri...si i se lumineaza toata fata de bucurie
De ceva timp si-a facut un programel bun de noapte si se trezeste pe la 6-7 dupa ce seara adoarme pe la 11.Papa cu placere orice combinatie de fructe si de legume...dar sunt in pana de idei..!!!
Gangureste si rade tot mai mult, chiuie...dar numai cand are el chef Cum va spuneam si intr-un mesaj ant tot se ridica de la mijloc in sus, ca si cum ar vrea sa stea in fundulet..."ma lupt" cu el sa stea cuminte in landou...de la ce varsta am voie sa-l pun in fundulet???
De intors...doar partial pe stg sau dreapta, inca nu a reusit sa se puna pe burtica sau spate...sper sa reuseasca cat mai curand
De cand e vremea frumoasa stam foarte mult pe afara, de la 11 pana pe la 19...de obosesc eu pe langa el....mai stau pe scaun si citesc, dar cam vrea sa fie mereu in miscare....asa ca fac ture-ture de curte pana ametesc Ziua doarme f putin in reprize de 20-30 min cam de 3 ori intre meseiar la 19 adoarme mai mult...pana pe la 22 cand il trezim pt masaj, baita si papa...si adoarme iar singurel in patutul lui
Inca nu avem dintisori..dar tot ce prinde strange in gingii
Sper sa gasesc un pic de timp liber si sa ma mobilizez si eu sa fac un album cu poze....e f greu sa aleg dintre sutele de foto de pana acum..
Sanatate multa la mamici si bebeitoti bebeii de la odisea noastra sunt niste DULCI...SI MAMICILE LA FEL
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Petronela, scrie la album acolo poza 122 din 124, in
Aaaa ... asa zii, bre, ca io ma uitam dupa poza cu nr. 122
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)