Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
erika.maria spune:
va poopam pe toete mame si bebelini, noi sunt fffff cuminti dormim toata noaptea de la 21.00 la 09.00 avem 4-5 mese, una fructe, 3 laptik si mai incetut cu legumele ca nu ne plac
avem 5 luni jumatate si mai nou dormim si singure in camera bineanteles cu baby phone-ul, in rest probleme nu am avut, raceli sau alte chestii, Doamne Ajuta sa fie tot asa....
bebelina are aproape 7.800 kg dar este si mai lunguta, acum nu stiu exact vedem la 6 luni, la 4 avea 65 cm
va citim de mult si va urmarim si pozele, sunteti frumusei si frumusele toti....
sper sa avem si noi pozne in curand ca nu prea stim sa adaugam
totulii spune:
uitati ce patesc eu, sunt tare necajita caci simt ca lumea o ia razna si rautatea ia proportii si situatia pare ca nu se va ameliora prea curand. am scris unei prietene un mail si am postat si aici intamplarea mea care m-a msrcat teribil si nu m-a lasat sa inchid un ochi, impartasesc si cu voi aceste trairi.
"apoi ieri am avut o intamplare tare nefericita.
eu de ceva vreme adica de o saptamana nu am mai fost cu asta mic in parc pt ca nu am mai avut puterea si am fost si nacajita si prin urmare am tot dat roata la bloc cu carutul de ametisem eu si ma plicitisisem dar imi vine mai usor cu mulsul caci pot urca sus la masa lui si nu ma mai mulg prin toate colturile de parc si ma car cu pompe si alte prostii. nu0ti spun ca sunt rupata de spate si de burta de la strans urcat carutul, carat iar desfacut dar asta ce mai conteaza, asaaaa si prin plimbarile mele am da de un loc mic de joaca chiar lateralul blocului nostru care este jalnic adica are 2 leagane jumulite, un topogan de fier ruginit si o banca jegoasa in jurul careia pute a cacat de catei si pisat uman.
duap atata mers am ales sa stau pe unul din leagane caci banca nu imi suradea si in plus era ocupata.
citeam si ma bucuram de cele cateva minute de relaxare si apare o cucoana cu fetita ei si se dau in celalalt leagan si vorbesc in gura mare chiar daca au vazut ca bebe doarme, mai ales cucoana urla, nu am zis nimic, am incercat sa o privesc sugestiv dar nu a tinut, dupa care apar si alti copii si se dau pe tobogan si vorbesc la care eu nu am zis nimic, vin si altii si se dau in leaganul de langa mine si una dintre fetite vine langa carut si incepe sa tipe la care eu ii vorbesc frumos si-i spun: usor ca doarme bebe.
la care imputita de femei incepe sa urle la mine ca de ce nu las copii sa tipe si ca de ce stau ca vaca pe leagan ca nu au copii loc, eu ii vorbesc frumos si o rog sa fie civilizata caci este un spatiu public si avem toti drepturi la acel spatiu la care ea vine spre mine si imispune ca-=mi ia carutul si mi-l azvarle cat colo si ca mai ai si la bataie.
am fost pur si simplu socata,nu am stiu sa reactionez, eu care sunt de felul meu pasnica si nu-mi palce mahalageala nu am fost puternica sa ma ridic si sa-i spun ia vino incoace nesimtito ca iti arat eu tie, eu am incercat sa o calmez ca sa nu-mi trezeasca puiul iar ea a venit special langa carut si urla la el de s-a trezit asta mic si facuse niste ochi mari si inlacrimati
incepuse sa ma injure ca la usa cortului incat am afost nevoita sa plec cu coada intre picioare numai sa nu o mai aud, eram socata, sarise la mine sa ma bata, nici acum nu mi-am revenit cum pot exista astfel de persoane??????? si de ce dumnezeu le tolereaza pe pamant????
i-am dat telefon lui alex si a venit, asta ca vantul de a mers pe contra sens caci erau ambuteiaje si la un moment dat se intalneste cu o individa pe acelasi sens de mers la care aia indreptatita de pozitia ei se da jos si ii spune lui alex care era in fata ei :si acu care trece??? ce faci pe contra? la care alex disperat iese juma pe geam si cu privirea aia a lui, urla la ea: ori te dai ori trec peste tine la care tipa se urca repede si da semnal si-l ocoleste pe nebun.
si vine el si pasnic la aia dupa ce o sfredeleste cu privirea si-i vorbeste frumos,la care individa foarte spasita ii spune ca eu sunt cea vinovata ca ..bla, bla, bla
o ameninta ca zboara din bucuresti dar el nu stia ca a sarit la carut si la mine sa ma bata si ca m-a injurat in gura mare de se uita toata umea la mine ca la o ciudata.
ce sa mai, imi vine sa urlu de reactia mea in care nu mi-am aparat puiul si de faptul ca nu ma avut puterea sa stau apoi fata in fata cu ea ca sa-si inghita minunciunile si sa vad ca mai sare la carut. si uite asa m-am perpelit eu toata noaptea de ciuda pe mine si uimita de rautatea din jur, caci nu mai ai loc nici pe strada sa te plimbi.
concluzia: pe mine in orasul asta ma mananca cainii ori ajung la nebuni.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
pufulet74 spune:
Dragele mele,
Nu am mai scris de mult timp, imi pare rau si sa stiti ca nu v-am uitat
Am incercat sa citesc cit de mult din ce ati scris dar nu sunt la zi :(
Multumim ca ati intrebat de noi :)
S-au intimplat mult la noi si de aceea absenta indelungata. Eu m-am angajat 4 ore pe zi, lucrez de acasa insa e foarte solicitant si cu piticul in zona, alea 4 ore le fac cam in 8 de fapt. Apoi sunt pe ultima suta de metri cu lucrarea de licenta, in iulie mai am de dat un examen pentru job, asa ca nici nu am timp sa mor, vorba aceea.
Cea mai acuta problema a mea e somnul in momentul asta, vorba aia, dau un regat pentru 2 zile de somn...
Joshua mie e bine, creste, am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate desi initial am zis ca stau fix pina la 6 luni. Insa la 5 luni jumatate incepuse sa se trezeasca noaptea tot la doua ore si nu am mai rezistat.
Am inceput sa ii dau seara cereale cu laptic de la mine. De vreo 5 zile am inceput si cu legumele la prinz.
La inceput a fost foarte interesat de nou insa acum face figuri destul de urit si ma dispera...
Ieri de ex am facut piure de cartofi, cu morcov, dovlecel si 2 firicele de ceapa verde dar s-a uitat asa de in scirba la ele ...
Ii adaugasem ceapa pentru ca inainte cu o zi nu mincase si am zis hai sa schimb un pic gustul ...
Si dupa ce folosesti o bucata steamer, un blender si inca vreo 3 vase pentru o jumatate de farfuriuta de mincare si se uita la ea asa iti vine sa iti iei cimpii .. :)
Altfel, stam in fundulet sustinut, se intoarce de pe burta pe spate dar invers doar de 4 ori a reusit performanta. Bate din palme si am observat ca incepe sa se joace cu jucariile, nu doar sa le bage in guritza.
Am mai adaugat poze noi, le gasiti la semnatura.
Va pupam si sper ca sunteti bine si voi.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Dragele mele,
Nu am mai scris de mult timp, imi pare rau si sa stiti ca nu v-am uitat
Am incercat sa citesc cit de mult din ce ati scris dar nu sunt la zi :(
Multumim ca ati intrebat de noi :)
S-au intimplat mult la noi si de aceea absenta indelungata. Eu m-am angajat 4 ore pe zi, lucrez de acasa insa e foarte solicitant si cu piticul in zona, alea 4 ore le fac cam in 8 de fapt. Apoi sunt pe ultima suta de metri cu lucrarea de licenta, in iulie mai am de dat un examen pentru job, asa ca nici nu am timp sa mor, vorba aceea.
Cea mai acuta problema a mea e somnul in momentul asta, vorba aia, dau un regat pentru 2 zile de somn...
Joshua mie e bine, creste, am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate desi initial am zis ca stau fix pina la 6 luni. Insa la 5 luni jumatate incepuse sa se trezeasca noaptea tot la doua ore si nu am mai rezistat.
Am inceput sa ii dau seara cereale cu laptic de la mine. De vreo 5 zile am inceput si cu legumele la prinz.
La inceput a fost foarte interesat de nou insa acum face figuri destul de urit si ma dispera...
Ieri de ex am facut piure de cartofi, cu morcov, dovlecel si 2 firicele de ceapa verde dar s-a uitat asa de in scirba la ele ...
Ii adaugasem ceapa pentru ca inainte cu o zi nu mincase si am zis hai sa schimb un pic gustul ...
Si dupa ce folosesti o bucata steamer, un blender si inca vreo 3 vase pentru o jumatate de farfuriuta de mincare si se uita la ea asa iti vine sa iti iei cimpii .. :)
Altfel, stam in fundulet sustinut, se intoarce de pe burta pe spate dar invers doar de 4 ori a reusit performanta. Bate din palme si am observat ca incepe sa se joace cu jucariile, nu doar sa le bage in guritza.
Am mai adaugat poze noi, le gasiti la semnatura.
Va pupam si sper ca sunteti bine si voi.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Pufulet, e capitol nou...muta-ti mesajul sa il poata vedea fetele.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu