Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Aralia spune:
Stefania, si eu vazusem pozele cand ai dat linkul cu +/-4lunite...n-am zis nimicuta de fetitzul tau? Mie mi se pare ca seamana cu Alexia mea, deci e foarte frumoasa!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
logam spune:
pusc de nervi!!!
Am fost la scoala (locul meu de munca)sa imi xeroxez niste foi si a zis noua sefa : "Nu merge xeroxu asta du-te la celalalt din sala profesorala!" Si ma duc la ala si ce credeti? NU mergea ca nu avea cerneala!. Am ramas fara copii xerox. Iar dupa aia m-am intalnit cu secretara si mi-a zis ca stia ca nu merge ala si ca era bun primul dar nu are chef sa lase colegii sa-si lucreze la el.. O vreau inapoi pe fosta sefa!!!
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
Aralia spune:
quote:
Originally posted by logam
pusc de nervi!!!
Am fost la scoala (locul meu de munca)sa imi xeroxez niste foi si a zis noua sefa : "Nu merge xeroxu asta du-te la celalalt din sala profesorala!" Si ma duc la ala si ce credeti? NU mergea ca nu avea cerneala!. Am ramas fara copii xerox. Iar dupa aia m-am intalnit cu secretara si mi-a zis ca stia ca nu merge ala si ca era bun primul dar nu are chef sa lase colegii sa-si lucreze la el.. O vreau inapoi pe fosta sefa!!!
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
Eu am o replica la asta: JAP JAP Adica 2 palme!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
totulii spune:
quote:
Originally posted by zeynat
Salutare
In sfarsit apuc si eu sa mai intru pe aici si sa va mai citesc…
Despre noi ce sa mai zic… Bebe Maria creste, e plina de energie, nu prea doarme in timpul zilei, abia vreo 2 ore pe la amiaza, de ma termina toata ziua, abia astept seara pe la 10 sa cada lata si sa doarma si sa scap de ea pana dimineata…
Diversificarea am inceput-o la 6 luni cu toate ca a inceput sa-si arate interesul pe la 5 luni, oricum acum s-a cam plictisit, are zile in care mananca acceptabil, in altele nu prea vrea sa manance , cu chiu cu vai ia cate o lingurita, doua…De o saptamana ii dau dimineata piersica, pana acum e fructul care ii place cel mai mult, i-o dau cu 2 lingurite de fulgi de orez de la Milupa, o mananca destul de bine…In schimb legumele sunt problema, mai ales cand nu le amestec cu carnita… cand ii fac fara carne de abia pot sa o conving sa ia vreo cateva lingurite…ieri am incercat sa amestec cu legumele si putin galbenus de ou fiert si parca a mancat putin mai bine…
Branzica calcica nu ii place deloc, asa ca am lasat-o balta deocamdata, sa ma mai gandesc cu ce sa mai incerc sa o mai amestec si cum sa o pacalesc sa o manance…
Referitor la premergator, fiecare face cum crede ca e mai bine, eu i-am luat de vreo saptamana, ca nu puteam sa merg nici la wc de raul ei, toata ziua dorea sa umblu cu ea, nu mai accepta sa stea la orizontala nici o clipa, ce sa spun, nu mai faceam fata mai ales ca sunt singura cu ea aproape tot timpul… Oricum toti copiii pe care-i stiu au mers cu premergatorul si nu au patit nimic, nu le-a intarziat mersul, depinde de copil, unii au mers la 9 luni, altii la 11, depinde de fiecare… Ea e foarte incantata ca poate sa fie independenta sa ajunga unde are chef,deja alearga prin casa cu el, merge destul de bine, si calca pe toata talpa nu pe varfuri …
Mai doream sa intreb fetele care sunt din Bucuresti daca sta cineva in Militari, poate ne mai intalnim cand iesim pe la plimbare…
Laura si bebe Maria (21 octombrie 2007)
noi stam in militari, voi pe unde stati?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
creem spune:
Lixa...am vazut dispozitivul ala, mi l-a aratat Mihuta mai demult, dar nu stiu unde se gaseste in Romania, ca nu au auzit farmacistele de la noi de asa ceva
Aralia...pupam un Piu mic vaccinat.
Ne-am intors si noi de la dr. de familie...fata are rosu in gat si de aia nu mai vrea papa I-a dat niste buline homeopate...sa vedem cum i le administrez ca nu vrea nimic in lingurita
Iar mie mi-a dat calciu cu magneziu pentru amorteala mainilor. Sper sa imi treaca repede ca ma simt ciudat
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
sanduta spune:
logamLucrezi in invatamant? La ce nivel? Ca si eu tot in invatamamt sunt, dar sincer sa-ti spun noi nici xerox in sala profesorala nu avem, iar la secretariat cu foile noastre si cand merge. Eu lucrez la un liceu in Mures. TU?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by erika.maria
mercic Cristi 07 de primire
Bine ati revenit!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by xelanoimis
ce se da pentru bubitele alea mici care apar pe gat de la caldura?
1-2 linguri de bicarbonat dizolvate intr-un pahar cu apa si tamponata zona afectata.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Stefania,si eu am vazut pozele,chiar dinainte de a le posta pe forum si cred ca ti-am zis ca broscuta e adorabila.
Nu te supara mey ca (noi) nu ti-am laudat "fetitzul" tu stii ce-l mai bine ce ai la tine acasa si in suflet.
Si eu am pus poze de vreo 2 ori,n-am fost bagata in seama asa ca mi-am tras semnatura noua,macar asa primesc macar o injuratura.
Pupam si Piul mic vaccinat. Si noi mergem saptamana viitoare.
slimatei spune:
haideti ca am adormit-o pe fiimea am facut un nou desfasurator aicicap.64....wow
si am gasit si facturile la telefon si gas ..ca de doua sapt le caut pacat ca le-am gasit dupa ce a inchis la posta
in ultima vreme..sunt asa de aeriana..imi lipseste memoria..cea care n-am avut-o niciodata probabil
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!