Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Creem nu am mai pus nici zahar sau ulei... in lapte ..de ulei sincer nici nu stiam... ..
EEE si noi venim la mare la sfarsitul lui iulie.. inceputul lui august ... pupici

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Salutare

In sfarsit apuc si eu sa mai intru pe aici si sa va mai citesc…

Despre noi ce sa mai zic… Bebe Maria creste, e plina de energie, nu prea doarme in timpul zilei, abia vreo 2 ore pe la amiaza, de ma termina toata ziua, abia astept seara pe la 10 sa cada lata si sa doarma si sa scap de ea pana dimineata…

Diversificarea am inceput-o la 6 luni cu toate ca a inceput sa-si arate interesul pe la 5 luni, oricum acum s-a cam plictisit, are zile in care mananca acceptabil, in altele nu prea vrea sa manance , cu chiu cu vai ia cate o lingurita, doua…De o saptamana ii dau dimineata piersica, pana acum e fructul care ii place cel mai mult, i-o dau cu 2 lingurite de fulgi de orez de la Milupa, o mananca destul de bine…In schimb legumele sunt problema, mai ales cand nu le amestec cu carnita… cand ii fac fara carne de abia pot sa o conving sa ia vreo cateva lingurite…ieri am incercat sa amestec cu legumele si putin galbenus de ou fiert si parca a mancat putin mai bine…
Branzica calcica nu ii place deloc, asa ca am lasat-o balta deocamdata, sa ma mai gandesc cu ce sa mai incerc sa o mai amestec si cum sa o pacalesc sa o manance…

Referitor la premergator, fiecare face cum crede ca e mai bine, eu i-am luat de vreo saptamana, ca nu puteam sa merg nici la wc de raul ei, toata ziua dorea sa umblu cu ea, nu mai accepta sa stea la orizontala nici o clipa, ce sa spun, nu mai faceam fata mai ales ca sunt singura cu ea aproape tot timpul… Oricum toti copiii pe care-i stiu au mers cu premergatorul si nu au patit nimic, nu le-a intarziat mersul, depinde de copil, unii au mers la 9 luni, altii la 11, depinde de fiecare… Ea e foarte incantata ca poate sa fie independenta sa ajunga unde are chef,deja alearga prin casa cu el, merge destul de bine, si calca pe toata talpa nu pe varfuri …

Mai doream sa intreb fetele care sunt din Bucuresti daca sta cineva in Militari, poate ne mai intalnim cand iesim pe la plimbare…

Laura si bebe Maria (21 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Creem... i-am mai facut si din retetele puse pe mailul comun... uita-te acolo... sunt multe multeeeee idei ..
Sa va pove o faza.. ieri am urcat pana in casa si l-am lasat pe fiu-meu afara cu o vecina cand vin... el cu 2 pufuleti in mana toti molfaiti... unul lipit de tricou... dar bine de tot... si il mai presa sa se prinda si mai bine ... si celalalt intins pe fata... si radea de spargea

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

A si sa nu uit... folosesc blenderul mai rar... am inceput sa pisez marunt marunt cu lingurita... si am vazut ca mesteca si plimba mancarea in gurita cu limbuta

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Merg sa pregatesc Piul pentru vaccin.... Asa ma doare sufletuuuul!
BB, vroiam sa-ti spun ca am vazut pozele cu Iasmi si e o dulcica! Aaaaa, si ca si Alexia face cacareze ca de oita cateodata...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

mersi, de complimente si de raspuns!!!
tin pumnii sa treaca usor peste vaccin!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

zeynat nici raul nu papa branzica calcica... plus ca si aia constipaaa

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

BB stii ca a nascut Miha de pe Tm.... am batut si eu la niste tobe sa fac galagie pe acolo... ... imi era dor de majorete si tobe . .hihihi

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Creem... i-am mai facut si din retetele puse pe mailul comun... uita-te acolo... sunt multe multeeeee idei ..
Sa va pove o faza.. ieri am urcat pana in casa si l-am lasat pe fiu-meu afara cu o vecina cand vin... el cu 2 pufuleti in mana toti molfaiti... unul lipit de tricou... dar bine de tot... si il mai presa sa se prinda si mai bine ... si celalalt intins pe fata... si radea de spargea

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Super tare! Cred ca o sa ii iau si eu pufuleti!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

quote:
Originally posted by Ank83

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Super tare! Cred ca o sa ii iau si eu pufuleti!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

numai sa fii pe langa o sursa de apa... si cu haine de schimb

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si iasmi papa pufuleti!!ea singura!!!
eu ii dau iasminei branzica de vaca de la tara!!

gata!!"tzaraitoarea" a papat tot!!! fug si eu sa pap si ies la plimbarici!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput