Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
Buna dimineata!!! Scuze ca intru mai rarut dar fiu-meu imi acapareaza tot timpul... Daca ma plangeam ca nu se intoarce si nu stiu ce pitici mai aveam eu pe creier... acum nu mai sta locului un moment... Tot in rotiri e si a invatat sa se dea cu picioarele inapoi din pat si cand simte ca nu mai atinge patul se tot da inapoi... sa se dea jos.... dar bineinteles ca nu sta singur in picioare ca doar curul e greu... si asa toata ziua. Daca e pe jos trage de te miri ce... Cand ii pun pampersu ...se intaorce cu fundul in sus si eu il trag inapoi si el iar... de abea reusesc sa il sterg de kk ca daca nu ar face tot doar un kk ...
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI ALESSIA MARIA!!!
SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA!SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
VOTATI-NE! MULTUMIM!
http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946
stergeti spatiile de dupa 'www.' si de dupa 'nou-nascuti.'
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
creem spune:
Stefania...noi am inceout de ceva vreme diversificarea si chiar incepuse sa ii placa...nu stiu de ce dintr-o data nu mai vrea. Si daca papa si mancarica ii ajungea lapticul...acu vrea numai tzatzi...
Daca vrei sa incepi ia-o treptat cate putin....sa su scada productia de laptic (cu toate ca tu stiu ca ai...si pentru altii)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Buna dimineata!!! Scuze ca intru mai rarut dar fiu-meu imi acapareaza tot timpul... Daca ma plangeam ca nu se intoarce si nu stiu ce pitici mai aveam eu pe creier... acum nu mai sta locului un moment... Tot in rotiri e si a invatat sa se dea cu picioarele inapoi din pat si cand simte ca nu mai atinge patul se tot da inapoi... sa se dea jos.... dar bineinteles ca nu sta singur in picioare ca doar curul e greu... si asa toata ziua. Daca e pe jos trage de te miri ce... Cand ii pun pampersu ...se intaorce cu fundul in sus si eu il trag inapoi si el iar... de abea reusesc sa il sterg de kk ca daca nu ar face tot doar un kk ...
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
tu cum te simti?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
creem spune:
Cristina...ar putea fi o lipsa de calciu? se manifesta si asa?
La dr. as fi vrut sa ma duc si cu asta mica...nu stiu de ce nu mai vrea sa pape si ma gandesc sa nu aibe cumva rosu in gat sau altceva, dar ma enerveaza la culme dr. mea de familie, ca tot timpul se uita la mine ca la o nebuna, zice ca exagerez, ca fata arata foartte bine si parca ma ignora..plus ca face o mie de treburi in acelasi timp ce ma consulta..... Cred ca o sa caut si in alta parte...dar sunt si singurica acasa si asa n-am chef de nimic...am o stare tare nasoala
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
eu ma simt bine ... multumesc ... doar fara puteri uneori hihihi.
Azi merg la kineto cu el... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa ii faca aia masaje ... saraca femeie .
Merg sa schimb si semnatura ca azi avem 10 sapt ..hihihi
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
creem spune:
Ank...stiu ca tu i-ai dat lui Raul laptic de vaca: i-ai dat lapte proaspat sau la cutie? diluat sau integral? fiert sau asa cum e daca e la cutie? ai mai adaugat ceva...zahar ulei (cum recomanda capraru)?
(am mai pus intrebarea asta mai de dimineata..da nu cred ca mai citesti tu din urma)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creem
Ank..parca tu i-ai dat lui Raulito laptic...il fierbi, il diluezi cu apa, ii mai pui ceva in el cum racomanda Capraru (zahar, ulei)?
Poze Maria Sofia
I-am dat lapte pasteurizat care nu l-am fiert ... dar cel care l-a baut la tara direct de la sursa l-am fiert. Nu am pus nimic in el... Initial l-am diluat cu putina apa plata ... acum numai... Nu am observat nici o reactie urata... Dar nu primeste asa des ... cam o data la 3 zile un bibe..
Sa nu uit si Raul facea cacareze dinacele... dar de cand am scos cerealele si morcovul fiert nu mai face asa. E semn de constipatie ... plus ca i se inrosea funduletul cand le scotea afara
Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creem
Si ...ca sa fie tacamul complet de vreo saptamana imi amorteste mana stanga...mai ales buricele degetelor...din din ce in ce mai des cred ca ma asteapta o vizita la neurolog
Poze Maria Sofia
asa am patit si cand am iesit din maternitate... si adurat vreo luna jumate... cred ca de la calciu e ... Incearca o cura cu Cal-C-vita
Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito
creem spune:
Mersi, Anka...vad ca ai citit mai din urma.
Vreau sa incerc si cu lapte de vaca pentru ca formula nu ii place deloc...nu il papa nici cu cereale nici simplu, nici cu bibe nici cu lingurita...m-a capiat. Poate o sa ii placa asta, ma gandesc!
Saracutul Raul...bine ca i-ai scos orezul si morcovul...dar ce ii mai dai sa pape, poate mai imi dai si mie idei. Si a mea se cam constipa si cred ca tot de la astea+ banana...
Poze Maria Sofia