Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
Lixa, sper sa termin proiectele intr-o saptamana-doua si sa ne vedem. :)
Pe mine ma tenteaza foarte mult Iseos Neo, desi as fi vrut cu sistem isofix. In legatura cu inotul nu stiu, ma gandesc. Au rezultate excelente cu copiii cu probleme (adica stiu ca sunt chiar buni, nu sunt fite), stiam de mult de ei, un coleg de-al sotului meu a predat acolo. Mi-ar place pentru ca as fi mai relaxata in multe privinte.
Mihuta, cam atat mananca si Maria. Eu ii dau o lingurita si cateodata cand si-o baga in gurita pun si eu repede lingura mea cu piure. Si noi suferim de caldura. Acum am dat drumul la aer conditionat, iar ieri am lasat vreo 15 min si cu Maria in camera. Ce ma fac la vara??
Lixa, Aralia, nu vreti sa ne intalnim mai devreme, pe la 10 sa zicem? La 2 o sa fie super cald si parcul probabil plin... (am ajuns intre timp si la mesajele in care stabileati o intalnire) :)
Adra, noi suntem cu Symbol. Are sistem isofix, scria in cartea tehica si l-am si gasit. Renault are de mult sistem isofix pe Clio. Aveti cumva aceeasi masina?
Adina, vreti sa rezolvati tot pana plecati sau dupa ce va intoarceti? In ce consta etapa asta?
In legatura cu diversificarea, nu stiu ce sa zic, Maria si-a manifestat interesul cu vreo doua saptamani inainte sa faca 6 luni si a cam pierit cand am asezat-o la masa. Tu vrei sa inlocuiesti o masa initial sau o sa introduci si legume si fructe in paralel?
bb, scuze, ramasesem cu scoica in cap! :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adinag spune:
Alexandra, dar unde ai tu burtica aia??? Un 5 in fata - wow!!!
Ah, si a propos de premergator: tocmai ca nu poti nici lasa copilul singur in el, ca este sursa nr. 1 de accidente cu bb-i! Dupa statistica...
Ma iertati, dar eu nu apuc sa citesc azi din urma, sunt fff obosita si ma simt cam aiurea. Maine e "o zi mare", ca vom face o oferta ptr o casa, sa vedem ce va iesi. Oare o fi bine, o fi casa buna, sau o luam din nou de la inceput? Nu stiu... :-((
pet.cost2005 spune:
alina - noi avem scaun de masina de la bb confort ... e un model mai vechi iseos oxygen pt. ca l-am primit de la o prietena. Deocamdata pare sa fie in regula ... Silvia sta bine in el, s-a fixat bine in masina ... vedem noi la drum lung cum e. Si cu ocazia asta i-am raspuns si adrei ... o sa fac poze cu el si bb in el . Daca ar fi fost sa-l cumpar eu as fi luat de la foppapedretti.
adina - bafta cu diversificarea. Cand plecati in vacanta? In Ro mergeti la vara?
Ca tot se vorbeste de bbi mofturosi ... Silvia nu prea mai mananca de vreo 2 zile fructele ... cu greu, fff greu. As vrea sa nu o fortez, da' stiu ca sunt importante si astea ... si mai ales ca face cam greu kk, de aia tin sa ia si fructe ... oooff ...
Petronela si Silvia
Vasari spune:
Multumesc, Petro!
Zilele trecute am cumparat o carticica super pentru copii mici. Desene si forme foarte simple. Autor Dick Burma. Ultimele poze de la semnatura sunt cu ea. Daca le gasiti le recomand cu caldura. Au aparut 3 din serie.
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
totulii spune:
buna fetelor, eu am cam disparut dar cu caldurile astea iesim mai tot timpul si ne uita dumnezeu afara.in week-end nu intram ca e tati acasa si incercam sa valorificam fiecare minutel impreuna cu el iar in rest nu ma lasa bica.vrea sa fiu alaturi de el mereu si are in plus un program tare aiurea doarme abia de la 5 dupa-amiaza iar eu sunt epuizata ca tot incerc sa-l fac sa doarma spre amiaza si tot fac ture si ture si ture de ametesc de atata mers in jurul blocului.
in parc nu mai am puterea sa ajung asa ca ma rezum la cei in jur. noi am inceput sa papam cereale dimineata si seara si vin cu o intrebare care marca ati auzit ca ar fi mai buna(din cele care se fac cu laptele matern)si ce cantitate puneti ca sa paota fi date cu bibi?
astept sa incepem si noi sa papam si altele cu teama dar si interes.
in rest suntem bine crestem usurel si suntem extrem de amuzant cum rade mami rade si el, pune mami boticul pune si el iar la tati doar ramanem mirati fara reactii majore ca si cum il vedem pt prima data asa ca sotul, necajit nevoie mare, a trecut la un program de imprietenire cu el adica il zbantuie rau seara, se joaca cu el si nu il mai lasa asezat langa el iar el arunca ochii in tv, acum ii acorda toata atentia.
eu sunt indragostita raaaauuu de puiul meu de cand a facut 4 luni, este un alt copil, surande mereu unde el era mereu plangacios si marait si nu-i convenea nimic, si amuzant, vorbim, e rupem in doua, si strangem pumnisorii precum ceasca "dragi preteni si tovarasi"
ce sa mai e un dulce.
gata ca paote mai prind si eu o ora de somn.
va pup si incerc sa revin mai tarziu dar nu promit ca nici din urma nu ma reusit sa citesc tot.
lixa vreau si eu la inot, tu cand incepi?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
ellis spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Multumesc, Ellis! Si eu i-am dat la fel. Nici noi nu mancam cu seminte, poate doar daca facem pane, ceea ce nu prea se intampla. O sa mai incerc mai incolo. Cred ca am zis ca l-am curatat...
Primul orice
_
scuze...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by Aralia
Alexandra, nu pot miercuri, e sarbatoare, Constantin si Elena...
Si mama si bunica sunt Elene, merg la ele sa sarbatorim!
Vorbim, vedem de alta zi!
Somn usor!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
bine fie te iertam
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Mi-era teama ca n-o sa ma intelegeti...
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Lixa, Aralia, nu vreti sa ne intalnim mai devreme, pe la 10 sa zicem? La 2 o sa fie super cald si parcul probabil plin... (am ajuns intre timp si la mesajele in care stabileati o intalnire) :)
Si n-ai ajuns inca la momentul cand o anulam...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
ellis spune:
Buna dimineata!
Astazi o sarbatorim pe cea mai scumpa noua minune: FACEM 6 LUNI! Sa cresti mare , iubita noastra, sanatoasa si fericita!
LA MULTI ANI BEBELUSILOR SARBATORITI AZI!
Facem cinste, tortul e facut,(nu pot pune poza din lipsa de picasa) si dam laptic pentru bebei!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII