Intins parul cu peria. Pe par umed sau uscat?

Intins parul cu peria. Pe par umed sau uscat? | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Avem pe forum stiliste sau prietene bune ale stilistelor? :-)
Am o mare nedumerire: atunci cand se intinde parul cu peria, este daunator parului daca intinderea se face inainte de uscarea acestuia?

Multumesc mult pentru lamuriri!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu fac asta intotdeauna pe uscat, eventual doar pe varfuri dau cu un lac de protectie impotriva despicarii.
Am incercat odata pe umed si a facut faasssssssssssssssssssss . Nu mai repet experienta.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe par uscat si dat in prealabil cu o solutie termoprotectoare.

Sorry, acum am vazut ca intrebarea ta se refera la perie. Procedeul de mai sus era pt placa.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Pentru ca am parul ondulat la salon mi se usuca parul cu feonul de departe in toate partile pana devine jilav. Dupa aceaa imi baga peria in par si il intinde efectiv suvita cu suvita pana se usuca complet.la sfarsit mi-l da cu ceara si putin fixativ. Eu acasa il lasa sa se usuce singur si cand este pe jumatate umed il intind cu peria, este foarte obositor sa te faci singura. De multe ori il las sa se usuce si cand e complet uscat il intind cu placa ceramica.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Pe par uscat si dat in prealabil cu o solutie termoprotectoare.

Sorry, acum am vazut ca intrebarea ta se refera la perie. Procedeul de mai sus era pt placa.

#8220;Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.#8221;
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Acum am observat si eu ca e vorba de perie . La asta nu ma pricep .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

E normal sa se intinda cu peria pe parul ud.

Ca sa eviti ruperea firelor, aplica masca sau balsam dupa spalare.
Poti folosi si spuma daca vrei, dar sa nu ai parul natural, ca-l increteste.
Numai bine...si spor la intins...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mie la salon mi-l intinde cu peria pe parul ud!In prealabil imi aplica o masca,iar dupa ce mi l-a intins imi aplica serum pt par increspat(asta pt firele jucause)si ceara!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Intinderea parului se face pe un par semiumed,aproape uscat.Daunator cred ca este orice "soc termic",chiar uscatul cu foenul.Dar din pacate intinderea nu se poate face decit la cald.Eu sint mai multumita de aspectul parului meu atunci cind il intind acasa cu peria rotativa(Revo),s-a mai discutat despre asta pe aici,decit atunci cind mi-l face un profesionist.Pentru ca aceasta perie ii da luciu natural.Si nu ma chinui prea mult,imi i-a cca 10 minute pt. un par mediu.Importanta este tunsoarea,si calitatea firului de par.Obligatoriu inainte de a te apuca de operatiune trebuie aplicata o masca protectoare.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc mult de tot, fetele!

Sa va spun de ce am intrebat.
Eu mergeam de cativa ani la o stilista super faina, care avea totusi un singur defect: nu ma vedea decat cu parul intins .
Mie nu-mi placea cu el intins (il am cret) si il voiam bucle (ce problema, domle ).
Cand mi-l intindea pt. bucle, o facea numai pe parul uscat cu foenul (punea chestie din aia protectoare), spunand ca mi-l strica daca imi face buclele alea pe parul umed .
Prin urmare, ieseau niste bucle din care nu mai ramanea nimic pana ajungeam io acasa (am parul tare razvratit).

Am gasit acum alta stilista, care mi-a facut niste bucle superbe (exact asa cum voiam eu), dar a lucrat pe parul umed si dat cu chestie din aia protectoare.

Vreau sa raman la tipa asta din urma, dar voiam sa stiu daca lucrul asta pe parul umed in loc de uscat nu mi-l afectaeaza (asa cum imi zicea cealalata).

De aia v-am intrebat!

Din ce ziceti voi, este OK daca mi-l indreapta umed. Multu inca odata! .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput