Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele, bine v-am regasit !
Vreau sa felicit proaspetele mamici , va doresc recuperare usoara si sa va bucurati de bebei sanatosi si mancaciosi !

Lauricaaaa, bine ai revenit ! iubita mea, tu si cand suferi esti frumoasa !, poza cu Mirciulica la piept mi se pare absolut superba ! pe de o parte ti se citeste in ochi suferinta si epuizarea si teama si nesiguranta, pe de alta parte radiezi de fericire si implinire.
Mirciulica e un scump, pot sa spun ca m-am indragostit de el? vorba lui sis, e un poet neinteles, imi place de mor moaca lui .
Haide curaj, inca catva zile si o sa fii ca noua, o sa fie din ce in ce mai bine, zi dupa zi. Te asteptam cu povestea nasterii sa nu crezi ca scapi . Te pup si ai grija de tine !

Simonel, matusica, sa-ti traiasca nepotelul , probabil esti la plimbarica, nu-i asa? saracutza de tine, te inteleg perfect. Profita cat mai mult de vremea asta placuta,cand o sa inceapa canicula, prevad ca o sa ne dam intalnire la 5 dimineata si la 11 noaptea

Miss Parker, ai grija cu contractiile alea buclucase, stai linistita, picioraele in sus si muzica de relaxare. Succes azi la dr.

Astazi m-am trezit cu noaptea in cap pentru ultimele analize de sange, coagulograma, ekg, etc, sper ca pana joi sa fie gata, iar la 6 am programare cu dr de familie si dr mea. Fetele, ce ziceti e cazul sa vb cu dr mea ref la anestezia rahi si de problemele pe care le-am avut dupa operatia de apendicita? Ma refer la migrenele alea ingrozitoare, va povesteam eu... Sa vb cu ea sau sa vb direct cu anestezistul si poate cine stie imi dozeaza altfel anestezia ca sa scap de cosmarul migrenelor. Nu stiu deloc...

Apropos de picioare umflate... ieri ne-am intalnit cu niste prieteni si ne-am plimbat nitel prin parc si apoi am stat la o terasa... dragele mele, aveam niste picioare cat capul... in ata mea nu le-am avut asa... se revarsau peste singurii adidasi care ma incapeau si care erau desfacuti la maxim... Iar acum sunt la fel, desi sunt cu ele in pe sus. Dr mi-a spus sa nu consum ceaiuri ca cica nu ar fi bine ca elimini si apa care e necesara organismului... of... dimneata nici nu aveam cu ce sa ma incalt , abia am gasit o pereche de papuci de plaja... albastrii, eram ca pacala, egari negri, bluzita sexoasa si papuci de plaja albastri. Parca e din ce in ce mai rau, nu mai reusesc sa ma desumflu nicicum. Mi-e dor de gleznele mele de printesa imperiala....

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Fetelor care ati nascut, aveati facute de acasa somoioage din vata cu tifon? Mai ales daca ai epiziotomie.........ma gandesc ca ar fi bune, dar ce te faci ca pansamentul ala absoarbe mai bine sangele si risti sa te patezi imediat. Cum e mai bine? Sa imi fac de acasa?

nu am avut de acasa, ptr ca rugam asistentele la fiecare toaleta sa imi mai dea cateva sa am pana la urmatoarea toaleta. dedesubt am avut cate un tampon always mare (de noapte) ptr ca intr-adevar lohiile trec prin torson destul de usor.

pupi

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai daca ziceti ca e vorba de Emycor - sa o felicit si eu - bine ai venit pe lume Rares!!!! Dar nu o trece nimeni in listutza de nasteri?

Eu m-am intors de la Cora - am gasit si pampersi ca stateam cu grija ca ramine baiatul fara... desi ar cam fi cazul sa scapam de ei...

Lorich - pai am sterilizat-o si am pus-o intr-o punga curata, noua (din aia pentru sendisuri) - o sa fie ok! La suzete am sterilizat si cutiutza lor, asa ca astea stau mai bine...

Gata, ma duc sa-mi iau baiatul de la gradi - daca nu ne mai auzim pina diseara, ne auzim sigur miine dimineata! O zi buna va urez, ca vremea afara e super!

Gabriela 39+ cu AMR 2 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor sunt tot in pat, nu m-amn ridicat decat sa mananc in we si atat.
Pupici MISS , ca te gandesti la mine, dar si la toate fetele.
Nu ma pot intoarce de pe o opartew pe alta, cel putin in dreapta simt ca paralizez, de asta si dorm pe stanga, simt ca innebunesc, acum de dim am luat laptopul in pat si sa-l ia naiba de net ce m-am enervat ca facea niste figuri..................., dar noroc ca ma net si de la Orange si asta merge asa am vazut ce ati mai scris.
Vad ca noi cele c are nu am nascut am incetut sa fim din ce in ce mai putine.
In we m-am epilat peste tot, de fapt nu eu cosmeticiana, o draguta, tot ea m-a ajutat sa ma ridic si din pat ca nu stiu ce faceam, oricum ma bucur ca nu mai am nici un fir de par pe mine ca simt ca mor daca vad par.............
Sapt asta ma duc sa ma si vopsesc, de fapt cobor de la et 5 la parter la salon laoacramea sa ma faca fetele si mi-a promis cosmeticiana ca ma vopseste si la gene
FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT, ABIA ASTEPT SI EU MOMENTUL.....
Fetelor cred ca azi ma DUC SA IAU MASINA CEA NOUA, E VENITA DE SAPT TRECUTA DAR DUPA CE AM PLATIT TOATE ALEA A mai durat cateva zile pana INTRA banii in banca lor, imp e CA AM COMANDAT-O SI CU SCAUN DE BEBE.
Cred ca la sf sapt mergem sa o botezam pe Alessia care e o dulcica micuta are deja 6 luni si vreau sa va zic ca deja se ridica in picioare, e ata de micuta.............VREAU SI EU O FETITA DAR MAI INCOLO CA SUNT TARE DULCI....................................
Mai am o veste sora mea, unica mea sora, a terminat SEFA DE PROMOTIE LA SF SAPTAMANII,AM O SORA TARE ISTEATA, STIE 5 LIMBI STRAINE SI E FRUMUSICA FOC.
MISS MAI AVEM 5 SAPT SI GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, S-A TERMINAT AVENTURA NOASTRA, DE-ABIA ASTEPT, SCHIMBA SEMNATURA.
Azi am vb cu o fata care a facut ceza la Filantropia , iese maine din spital si imi spune tot oricum m-am bucurat ca s-a deschis aripa cea noua de spital si care are mai multe rezerve de o sg persoana ca eu vreau sa stau singura, nu as vrea in salon cu mai multe.
Pupicii la toate fetele.
Lavi+35 cu Bogdanici Pogonici
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lavi, felicitari pentru surioara ta frumoasa si desteapta!

Am trecut- si pe Emy cu Rares pe lista de mamici cu bebelusi
Sa vina repede si o fetita sa pastram echilibrul bebelusilor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Salutare si de la noi!

De vineri nu am mai citit forumul...maaama ce greseala! asa imi venea sa fac cand am vazut ca iar am un capitol si ceva de citit din urma.

Felicitari mamicilor noi: Onyx, GD, Kristink, Daria_Ioana, Emycor! Sanatate maxima, voua si bebicilor! Sa va bucurati de ei si sa creasca frumosi si sanatosi!

Laura e un scuuuuuuuump Mirciulica! Ce bine ca ne-ai pus poze, sa vedem si noi baiatul mare si frumos! Simo felicitari, matusico!
Laura draga, cred ca dupa atatea aprecieri la adresa flacaului tau o sa-ti mai treaca starea in care esti! Fruntea sus!

Cleo aici sunt...stai linistita! 2in1, cu fie-mea la purtator! Este o cuminte si sta acolo fara sa-mi faca vreo problema. Parca si durerea de simfiza a mai trecut iar alte dureri nu am! Ea se misca la greu si sunt tare bucuroasa ca este atat de activa!

Nu am mai intrat pentru ca, dupa cum va spuneam, joi s-a finalizat odiseea mobilei. Am facut pe comanda dormitorul lui bebe si biroul. Deci 2 camere. Ideea e ca de atunci ne luptam sa facem curat, sa aranjam lucrurile la locul lor. La bb aproape e terminat, in birou insa sunt tone de hartii, dosare, etc, etc, etc de triat! Ne agitam la greu si sper sa terminam...o data si o data! O data, ca niciodata mai bine!

Alte noutati nu avem...decat ca pe 02.06 avem iar eco si abia astept sa-mi vad dulceatza si sa vedem cat a mai crescut.

Le tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca: Mihaser si MsBB !
Leeloo...tie mai lasam o zi si maine incepem agitatiunea!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Magnetism....ce masinutza v-ati luat? Si felicitari pt surioara desteapta foc.

Eu mi-am scos hainutele de vara...si am constatat ca...am de calcaaaat o tona. Deci...zilele urmatoare voi calca...Sa speram ca mai incap in cate ceva...ca altfel...am cam bagat-o pe maneca.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Magnetism....ce masinutza v-ati luat? Si felicitari pt surioara desteapta foc.

Eu mi-am scos hainutele de vara...si am constatat ca...am de calcaaaat o tona. Deci...zilele urmatoare voi calca...Sa speram ca mai incap in cate ceva...ca altfel...am cam bagat-o pe maneca.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Fetelor, apropo de haine, stiti cat de dpressata sunt??????????? N-am cuvinte. N-am cu ce sa ma imbrac. Cele dinainte de sarcina nu imi mai vin. Cele de gravi... nici atat si oricum ma saturasem de ele...........

Sunt atat de urata, am ramas cu o burta ingrozitoare. Chiar, voua vi s-a retras burtica?

Eh... dar de toate astea uit cand o tin pe fata in bratzic...

Mi-a citit si mie molifta de 8 zile azi, yupiiii, si i-a citit si fetei ceva...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Lavi, felicitari pentru surioara ta frumoasa si desteapta!

Am trecut- si pe Emy cu Rares pe lista de mamici cu bebelusi
Sa vina repede si o fetita sa pastram echilibrul bebelusilor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Oare va veni a mea? Deocamdata nici un semn.....azi cand vine tati sunt hotarata sa ma plimb......pana nu mai pot.Daca n-a fost ieri inducere......nici sa nu fie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, Ylari, merci mult!!
Ylari si eu tr sa-i dau calciu gluconic. Noi ii dam 3 ml./zi odata la 2 zile si eu tr sa beau restul ca bb al meu a stat prost cu calciu

Aseara nu am dormit deloc, i-am facut nitel supliment si i-am dat cu lingurita.
F putin: 20 de ml f diluat, nici pe departe 90, cum vad ca scrie pe cutie .
Voiam sa va intreb voi cat ii dati???

Al meu plange intr-una la baie isteric, ca in maternitate, ma intreb cand o sa treaca asta, cand trecem la baita normala, dupa ce cade buricutul?

Voi cu ce ii dati pe corp si la fundulet pentru iritatii???
Sa raman la neoperol?
iar pentru foliculita pe fetisoara? mai are vreun punctulet doua...

Felicitari Chinabulina, Emycor, GD, Daria Ioana
Sper sa pot vedea si eu diseara pozici, acum ma duc sa fac un nani ca cine stie ce mai e diseara.

Am super noroc cu soacramea ca si-a luat liber 3 sapt si sta de curul meu, altfel, nu stiu ce faceam.

Alysh, Dordia, Elenuca, Inais Povestim noi!!!

Va pup muuult si mi-e cam dor de voi, sper in curind sa pot si eu sta mai mult pe net..

Sis vine si vremea noastra, draga mea, sa ne intalnim cu toti baietii nostri. Nasico! ca vad ca ne fugarim in zadar pe net.
Te pup

Laurita mami de Mircea Ioan

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput