Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

miniuta multumim pentru reteta cu bicarbonatul. Noi mergem in fiecare an in Germania la Nurnberg. Mai bine zis mergeam, la nasii nostri, ca acum facem un an pauza, dar la anul sigur facem o vizita cu tot cu bebe.

Felicitari noilor bebici si mamici

mi bebelina fara numar.

Noi azi dormim. Se pare ca e cu doua zile nu, o zi da sau ceva de genul acesta. Azi noapte s-a trezit numai la 2 jumate si la 5.

Ma duc sa fac niste treaba de casa.

Va pup mai intru

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

fetelor mi s-a rupt apa, plec la spital

M-a pacalit!!! A zis ca dormim pana la 11 si ea s-a apucat sa nasca

Hai mi_bebelina!!!
Nastere usoara!!! BB sanatos! sa va intoarceti repede si cu bine acasa!

Luminel, pastram majorete si pt. luni .

Leeloo, La 7.30??? Oare asa ma cheama si pe mine?. O sa-ti tin pumnii si o sa scot muuuuulte .

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Delfinuta Acina si Ana

Felicitari, multa sanatate, refacere rapida mamicii si o bebica voioasa si mancacioasa!!

Acina, abia asteptam detaliile nasterii in apa la Brasov

ancaurn, multumesc de incurajare, tare bine mi-a facut! Acum m-am mai linistit, imi dau si eu seama ca a fost un puseu de crestere masiv in ultimele 3 zile si de-aia m-a cam dat peste cap, acum buricul meu e intins la maximum, mai e putin si iese in afara, pielea da si ea semne ca are nevoie de tot mai multa crema... In fine, bebelului sa-i fie bine, el sa-si gaseasca locul inauntru, ca restul trece... Pediatra ta ar putea avea dreptate, noi oricum ne-am propus sa nu folosim premergator...

miniuta, multumesc mult, tare bine mi-a facut si mesajul tau! Acum vad si eu ca ne citeste multa lume pe forum, probabil ca toate mamicile sau viitoarele mamici traiesc alaturi de noi emotiile venirii bebeilor. Si eu am tot citit pe la odiseile fetelor de dinaintea noastra, cand incepusera sa vina bebeii, ma bucuram ca si cum ar fi fost ai nostri... Ce de emotii! Eu iau fier mai din doua in trei, ca sa nu fac constipatie, dar stau bine cu HGB-ul (ultima oara eram la 14, cica problemele apar cand cobori sub 11), deci anemica nu sunt, dar uite ca e adevarat ca pana la urma pe toate ne prinde „hormoniada“... Sa-ti traiasca si tie Daviducul, ca tare e scump si frumusel, sa-l serbati frumos maine!

monik16, mai ai si tu rabdare, ca la tine mai dureaza putin pana sa intri cu Sara-Maria in clubul „potoroaselor“ Dar adevarul e ca te inteleg perfect, si eu am inceput sa ma rog sa iasa bebe cel tarziu in saptamana a 39-a... adica stau cu frica: ba sa nu iasa prea devreme (azi mi se incheie a 35-a saptamana), ba sa nu vina prea tarziu si sa ma nenoroceasca de dureri cu capsorul lui maricel...

inais, bucura-te inca putin de statutul asta special, cand lumea e f.f.f. amabila cu noi (eh, majoritatea), ca dupa aia gata, s-a terminat. Eu de exemplu am observat ca fiecare mamica pe care o vad pe strada cu bebe sau copil mic langa ea imi arunca un zambet, asa, atotstiutor, cald, afectuos, imi incalzeste inima... E un fel de solidaritate muta care te face sa simti ca nu esti singura si ca in curand vei descoperi si tu „marele secret“... Bafta la schimbarea taburetului! Si eu tot ca tine: mi-am baut cafeaua pe forum, acum scriu si scriu si imi ghioraie matele ca inca nu am mancat nimic de micul dejun. Dupa ce termin conspectul si postez ma duc sa-mi fac si eu niste chifle cu unt si cu gem (gem de portocale, moartea mea ).

CamiM, felicitari pentru bebica papacioasa, se dezvolta de minune!! Da, noi fiind mamici de mladite si mugurasi ar trebui sa fim ... stejarite, nu?

leeloo, Ne trezim maine cu tine in gand: bafta multa!!!!

mi_bebelina, si bafta sa scapi de picioarele umflate! Lasa ca or sa se dezumfle cel mai tarziu dupa nastere! Uite ca pana sa postez mesajul asa am vazut ca ti s-a rupt apa. Bravo! Bafta multa, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara:

Lilly79, tinem pumnii si la tine, sa vina bebitza la termen! Baga tare cu ceai de frunze de zmeur, eventual celebrul ulei de ricin... si multa autosugestie! Sa nu faci eforturi fizice gen curatenie, ca am inteles ca alea nu declanseaza contractii productive... Plimbarea e mai buna...

Laurita, fata si pe Mirciulica, asteptam cu nerabdare poze noi cu frumuselul!

Melly, noua ni s-a spus aici ca epidurala nu doare, iti amorteste inainte locul ala unde infige acul. Stai linistita, ca numai durerea aia n-o simti, pe langa celelalte

Magnetism, de dormit eu dorm cel mai bine in a doua jumatate a noptii, pe stanga, cica asta e pozitia cea mai recomandata. Impotriva durerilor de spate: stat intinsa, relaxare, buiota calda sau pernuta din aia cu samburi de cirese (incalzita usor la microunde), masaj usor de la tati, relaxare... Fata draga, da’ vad ca si tu te „lauzi“ cu o familie „superba“ Ai mei stiu ca sunt gravida, dar nu stiu inca daca e baiat sau fetita, or sa afle dupa ce nasc. In orice caz, prin iarna (inainte sa-mi schimb numarul de mobil) primisem un SMS de la tata care ma intreba cu tupeu: „Ce face aia mica?“ (era el sigur ca nu se poate sa fie decat fetita, cum a fost si la el, nu?). Oricum, pe mine personal, dupa toate cate am trait cu oamenii astia, nu m-ar incalzi cu nimic niste regrete verbale tarzii, fiindca as simti falsitatea si oricum nu asta m-ar interesa de la ei (pupat piata Independentii si prefacut ca totul e ok), pe mine m-ar interesa sa-si recunoasca greselile, sa admita raul pe care mi l-au facut si mai ales sa vad eforturi mature de a repara acest rau... dar aceasta speranta o voi ingropa definitiv, fiindca pe ai mei (mai ales pe maica-mea) nu-i intereseaza decat cel mult sa le bag bani in banca, sa le dau celebra „cana cu apa“ pentru care m-au adus pe lume... Cand vii la München vara viitoare, poate-ti faci drum si pe la Frankfurt, sa ne cunoastem cu bebeii

Aseara la curs am vorbit despre lehuzie, alaptare etc. Fetelor, moasa a subliniat de nu stiu cate ori: sa nu citim prea multe carti standard, sa nu ne facem griji prea multe daca al nostru bebe nu va reactiona standard, pt. ca fiecare copil e altfel. Deci: e ok daca unul nu ragaie, e ok si sa sughita in draci (asta faceau si in burtica) pana scapa de reflex, e ok sa se mai inece (asta faceau si in burtica), e ok daca nu papa la fel de mult la fiecare masa, e ok si daca au colici in primele saptamani (se pare ca baietii ar fi mai predispusi), totul e ok pt. ritmul lor propriu. Aveti incredere in instinctele voastre, fiti atente la reactiile lor, fiti prezente la apel de fiecare data cand simtiti ca bebeii au nevoie de voi, alaptati-i cum va cer ei si nu dupa vreun ritm impus de altii, bebeii sunt criteriul de baza dupa care voi trebuie sa va adaptati! Fara panica si cu multa iubire, asa se rezolva toate!

Moasa m-a mai linistit putin, s-a uitat in carnet si mi-a zis ca totul arata in regula, colul e inchis, 3,5cm este super ok (una din gravidele celelalte mi-a zis ca ea are de la inceputul sarcinii 3,5 si doctorul i-ar fi zis ca e totul ok), mi-a spus ca nu am nici un motiv de ingrijorare, asa ca sa nu ma las influentata de doctor, iar daca el vrea sa ma vada mai des... asta e, sa ma duc mai des, n-am de ales...

V-am pupat, ma duc sa bag la ghiozdanel

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna dimineata mamici cu burtici si mamici cu bebici !
Scatem majoretele pentru Mi_Bebelina, draga de ea nu s-a lasat pana nu mi-a facut rost de nr de tel al menajerei inainte sa i se rupa apa . Bafta iubita, tinem pumnii sa fie totul bine !

Hai Mi_bebelina, hai Luminel, curaj fetele, inca putin si o sa va tineti bebeii la piept !

Dupa o noapte infernala in care m-am trezit din ora in ora, sunt cam zombi acum, cred ca o sa merg sa fac o plimbarica sa imi revin, una scurta in jurul blocului sa-mi iau capsuni, imbin placutul cu utilul. Astazi mai spal ceva rufe , am si de calcat, nu am chef de nimic, uf... le invidiez pe fetele care deja au o preocupare majora cu bebeii nascuti deja, stiu ca o sa-mi spuneti ca sunt nebuna si sa ma bucur cat mai pot de timpul pe care il am acum si de linistea din casa, dar eu nu mai pot, nu mai am rabdare, imi doresc tare mult sa vina bebe, stiu ca atunci intreaga noastra viata se va schimba radical. Hai ca sunt dusa, nu ma luati in seama, e de la noaptea chinuita.

fetele , plec la plimbare

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simo - multumesc mult de raspuns - o sa iau un schimb pentru bb la mine si punga cu restul am sa le las la sotul in masina - la nevoie mi le aduce! Oricum, eu facind cezariana, pe bb mi-l aduce doar la sin din cind in cind - abia a doua zi cind mi-l da la salon cred eu ca o sa am nevoie de restul de lucruri...

Monik - nu cred ca la Elias e la fel ca la Municipal - astia aici opereaza la orice ora, indiferent de zi... plus ca Badiu mi-a spus ca el oricum vine foarte dimineata la spital...

Deci pentru Luminel mai asteptam cu pina pe 26!

Miss Parker - mare dreptate are moasa ta - fiecare copil are ritmul lui si in acelasi timp reactioneaza altfel...dar chiar daca stii asta, tot tinzi sa faci comparatii intre bebei, sa intrebi, etc...eu zic ca e natural!

Gabriela 39+ cu AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

fetelor mi s-a rupt apa, plec la spital

baftaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! nastere usoara! vezi? daca ai stat toata noaptea de povesti pe forum?

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 5 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

Felicitari noilor mamici. Sa fie bebeii sanatosi, cuminti si mancaciosi.

La noi nu sunt multe schimbari in afara de pomenitele sagetutze in jos. A.. si mi s-a parut ca sambatata (dupa ce m-am agitat toata ziua) am eliminat si o mica particica din dop. Dar in rest bebitza loveste mult (mai ales cand nu stau intinsa) si eu ma simt obosita si nu mai am rabdare...

Laura, ti-am vazut si eu minumea. E un scump... si filozof de pe acum...

mi_bebelina, leeloo

MissP sa stii ca nu ai voie. Stii si tu ca nu te doboara niste ganduri asa aiurea...

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bag imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 80

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Miss sa stii ca si eu am observat priviri complice, asa cum le descrii tu la mamici sin u numai… Zambete calde… E frumos!

Si eu fac parte din categoria celor cu o familie mai dificila… Ultima oara cand l-am sunt pe tatal meu acum vreo 2 ani cand imi schimbasem nr. mi-a zis san nu-l mai deranjez ca eu ii amintesc de o perioada neplacuta din viata lui (de cand era cu mama)… Asa ca nu l-am mai anuntat ca o sa fie bunic… Cand il sunam blestema ca o tzatza asa ca am preferat sa nu-mi mai fac rau singura. Ma gandeam totusi daca sa ii trimit un sms dupa ce nasc... Ma mananca undeva! Imi pare rau de el... Ma gandesc ca intr-o zi o sa aflu ca a murit si o sa am regrete ca nu am mai incercat... A dat dovada de mult egoism, a spus lucruri f. urate, s-a cam dilit de cand a plecat mama dar tot imi pare rau de el... N-as vrea sa fiu in pielea lui. Cred ca e asa si pt. ca a avut o scarba de mama; l-a lasat si aia cu sechele.
In concluzie, e plina lumea de nebuni. Noi sa fim sanatosi! Eu vad deja lucrurile astea ca fiind naturale, ca m-am obisnuit cu ele. Sper doar ca noi vom avea suficienta intelepciune incat sa ne traim frumos viata, sa luam de la cei din jur doar ce e bun.
Pe mine m-a ajutat mult asta si umorul. Decat sa bocesc mai bine fac haz de necaz. Si apoi Dumnezeu ne da la toti atat cat putem duce. Compenseaza el pe alte planuri!!!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput