Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

mi_bebelina!

Tin pumnii sa fie totul bine!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bebelina intru si eu cu

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari noilor mamici:babyname,emycor, mihaser si acina. Refacere rapida, iar bebelusii sa va fie cuminti,mancaciosi si sa va aduca numai bucurii.

wow...majorete pt mi_bebelina Nastere usoara.

Am vazut poze cu bebelusi superbi si cu mamici fericite. Nu nominalizez acuma, sa nu uit pe cineva.

Nu am mai scris de cateva zile, deoarece nu aveam nimic cu ce sa ma laud (nici contractii nu am mai avut, nici dureri, iar asteptarea asta ma termina si madeprima).Azi-noapte m-am trezit de vreo 3 ori sa ma duc la baie (de obicei ma duceam o data), dar asta nu e niciun semn clar.Si in ultima vreme am aflat ca la mine in familie au fost mai multe cazuri de sarcina peste termen (10 zile, 2 saptamani, 3 saptamani ), asa ca nu am ce face decat sa astept.Cred ca mai tarziu ma duc la o plimbare, poate-poate se intampla ceva, desi nu as vrea sa mi se rupa apa pe strada.

Lilly 39+
AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'neata

vroiam sa felicit si eu pe mihaser si acina, sa va traiasca puishorii, fetelor!

si sa fac puitina galerie pt leeloo si mi-bebelina, nasteri usoare fetelor si refacere rapida! sa va intoarceti acasa cu bebei sanatosi si mancaciosi!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, inteleg eu bine ca Mara are displazie de sold? draga de tine, fii tare ca o sa fie bine. multi copilasi au problema asta si este remediabil. Important e sa-ti pastrezi tu cumpatul!
Anasol, imi pare rau ca te chinuiesti cu eritemul...
Mihaserwow! ai nascut!!! Sa va traiasca!
La fel si pentru ACINA,
Mi-bebelina, Leeloo sa aveti nasteri usoare si bbei sanatosi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

fetelor mi s-a rupt apa, plec la spital

Uau! Nastere usoara Mi_bebelina si asteptam vesti!!!

Si sa nu o uit pe Luminel - !!!!!

Simo, Laura
- fetele care au mai nascut la Municipal, am uitat sa intreb ceva esential - eu bagajul pentru bb l-am facut in ideea ca mi-l aduce tati a doua zi, cind mi-l da si pe bb la salon. Aveti idee, trebuie sa iau un schimb de haine+pampers+servetele umede la mine, mi-l cer imediat dupa ce nasc??? Astept raspunsul vostru ca sa stiu cum fac...

Am o supa pe foc si il ascult pe Chilian cu Iubi (mor dupa albumul asta!!) - si stau cu ochii pe voi!

Acina a nascut in apa? Uau, chiar sunt curioasa sa ne povesteasca cum a fost!

Gabriela 39+ cu AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole, Alexutza, merci de felicitari pt baietelul meu!!
O sa mai postez poe pe picassa azi si sa le vad si pe ale voastre, ca sunt in urma raaaau.

Alina_anto pozele tale le-am vazut!!! e o dulceata papusica ta. si mamica si matusa la fel

Miss, of, ai tu parte de doctori!! Hai, fii optimista!

Simonix, gata!! Si eu ma declar complet refacuta.

Leeloo, eu l-am avut pe bb din prima ora cu mine in camera. cred ca la o ora era deja la san. am folosti numai hainutele mele, cremele si sampoanele mele pentru baita lui bb. asa ca echipeaza-te si cu bagajul lui!!! Nastere usoara maine!
va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor va scriu din pat, inca sunt consemnata la pat,acum ma pot intoarce de pe o parte pe alta dar cam atat de ridicat ma ridic tot cu macaraua, dar progresez, si cred ca daca ma ajuta Doamne Doamne sa-mi treaca pana vine bebe, dupa aia ma duc direct la operatie , nu mai stau deloc, altav varianta dupa ce m-a consulatat si Prof Popa nu am .
MISS , hai te rog eu sa fii mai optimista , totul va fi bine o sa vezi,maica-mea a aflat acu catev a luni ca o sa am un bebe si baiat, primul bauat din familie si a zis asa: cine isi face copii sa aibe grija de ei, nu are ce cauta la mine cu copilul.........ce sa mai zicj ramai fara replica , eu nu am vb de foarte mult timp cu ai mei si uite ca nu mai mor de dorul lor, ce lor le pasa de mine?Nu cred nici op clipa ca EU sunt cea care ar trebui sa cedeze pt ca nu am gresit cu nimic, dar maica-mea care e bolnava de avere probabil are alte impresii......hai sa-ti spun una buna, acu vreo 5-6 ani am fost noi pe la ei, adica eu cu prietenul meu, acum sotul meu, si ii luasera parintii lui asta al meu un Jeep o toyota rav 4 fff. misto, astia ai mei au intepenit, unde pana atunci din tigan nu il scoteau acu erau lapte si miere cu el, ei ce crezi ca a facut maica-mea: a stat cu gura pe taica-meu de i-a luat masina de 60.000 de euro, un Audi a 6 ult racnet( asta e luat de aproape un an), ca sa vada asta al meu ce tare e ea, si nu numai el si familia lui ci tot satul(am uitat sa mentionez ca ai mei s-au mutat la tara).MA cat de nebun poti sa fii sa umbli cu o masina de 60.000 de euro la tara?Hai ca itimai pove cand am timp si alte minuni
CLEO DRAGA MEA NU PLANGE TE ROG MULT MI SE RUPE SUFLETUL DE AIA MICA ZAU, TE ROG SA NU-MI STRESEZI NORA DA?SPER SA FIE BINE MICUTZA SA NU PATEASCA NIMIC.
PUPICI la fetele care nasc sau au nascut deja.FELICITARI PT PUII MICI.
Am si eu o intrebare la final: cum sa dormi oare mai ales acum? Pe stag , pe dreapta sau cu burta ijn sus ca eu dorm in toate pozitiile, mai ales de cand cu spatele asta parca sunt paralizata si cand gasesc o pozitie si adorm asa ca altfel nu pot, plus ca doct mi-a zis ca placenta mea este posterioara deci cred ca bebe e lipit de spate ca nu prea am burta, dar ma rupe spatele
IULICI 83 ,scuze te-am botezat, si eu sunt tare rea de caldura, de fapt de cand cu sarcina ca inainte nu era asa......dar acum mor prefer sa ploua in fiecare zi sa se mai racoreasca un pic, pai la vara cred ca iau ventilatorul in pat si aerul conditionat la fel.
Pt fetele care au intrebat ce masina mi-am luat sunt posesoarea unui NISSAN PATROL cu trei usi si scaun de bebe, astept sa ma fac bine sa o conduc ca in halul asta nici pe bicicleta nu ma pot urca........
MISS VARA VIITOARE VENIM LA MUNCHEN ORICE AR FI, al meu e pasionat de trenulete in miniatura si au aia acolo un muzeu ce cuprinde un intreg orasel facut in miniatura, asta nu se lasa pana nu-l vede, asa ca venim si noi in Germanica sa vedem minunea, am vazut-o deja pe net, e belea...............
Pupici la fetele cu bebei ne bucuram de sfaturile voastre pretioase, ne sunt tare bune.
Pupici multu multi la bebei
Lavi+35 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata
felicitari mamicilor!!!sa va traiasca bebei sa fie harnici si cumintei!!!
Bafta pentru fetele care nasc azi!!!

Sper sa nu va suparati pe mine dar nu m-a lamurit nimeni cu epidurala!!!sau nu ati facut nici una???doare acu ala in spate???

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Iulia, cum ai facut ieri sa ti se desumfle picioarele? De la furosemid sau de la sticlele alea cu apa bagate la congelator? Sau poate de la jocul de carti? Ca eu am dormit noaptea asta cu 3 perne sub picioare fata de 2 cum am de obicei si.......nimic.......am aceiasi butuci

neatza!!
iar calduri infernale

mi_bebelina am luat furosemid acu 2 zile si nu m-am mai umflat de atunci. foarte putin ieri dar recunosc, am stat toata ziua in pat, cu picioarele pe perna, mai bagam din cand in cand labutele in apa rece, apoi dat cu o crema pe baza de eucalipt mentolata care imi mai racorea sunculitele in formare de pe labe...in rest, apa plata cat incape..rece, o plimbarica pe racoare seara si voila!!! azi vad ca ma trezii cu ele normale! deci, aplic acelasi tratament..cu toate ca ma apuca dracii cand ma gandesc ca iar vine o zi de stat in pat

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 5 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput