Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
monik16 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
De ceva timp nu mai mananc sarat..acum cateva minute am pus o bucatica de telemea la desarat, mancarea gatita e mai fara sare(sotul isi mai pune sare ca mai mereu e nevoie), apa beau de cand ma stiu(si acum daca as cobori sa cumpar ceva mi-as lua sticluta cu apa, am facut deja o obsesie.....daca nu am apa la mine, ma apuca o stare de sete si de rau.....iar asta e chestie veche, nu de acum).....dulciuri ce-i drept mananc la greu. citisem undeva ca si mersul pe jos ajuta.......azi cand vine sotul am de gand sa-l scot la o plimbare luuuuuuunga........asa poate o ajut si pe bebelina sa vina mai repede ca parca mi s-a facut frica de inducere. Chiar asa, ce ti-a zis dr-ul? De ce nu nasti inca? Col lung, inchis?
da, la mine e ok, col inchis, posterior si bb are capul mobil, cica nu nasc. E bine ca luni am un examen. Si nici nu am terminat cu casa... Poate termina pana vineri, poate sambata... Deci nici nu vreau sa nasc pana sapt. viitoare. Vreau cezariana, probabil o programam miercuri peste o sapt. Nu am o indicatie pt. asta dar mi-e frica sa nasc natural.
38+
Sara-Maria
mi_bebelina spune:
OK, gata.........la somnic......ca mi-au inghetat picioarele, dar oricum nu dau semne ca s-ar desumfla........propun urmatoarea intalnire pe la 11.00- 11 si ceva.
mi_bebelina spune:
Mie mi-e frica de ambele tipuri de nastere...si parca totusi as vrea naturala...de-abia acum constientizez ca mnai e putin si o sa tin si eu mogaldeata in brate......
Si eu am col posterior.....cica asta e bine pt nastere. In rest....nu a putut sa-mi spuna cam cat ar mai fi pana nasc.....
Ok, ramne cum am stabilit, ne intalnim pe la 11. Somn usor!
monik16 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
OK, gata.........la somnic......ca mi-au inghetat picioarele, dar oricum nu dau semne ca s-ar desumfla........propun urmatoarea intalnire pe la 11.00- 11 si ceva.
ok
somn usor!
38+
Sara-Maria
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)
Taticu
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Felicitari Mihaela!!!!!
Refacere usoara pentru tine si bebelina sa fie o mincacioasa!!!!!Chiar ma intrebam aseara daca o fi nascut Mihaser, dar nu am mai avut cum sa intru pe net...Gata, s-a echilibrat din nou numarul de fetite si baietei
Aseara am fost la ultimul control - miine de dimineata, la 7, ma prezint la internare...Vroia chiar sa ma opereze cu noaptea in cap, la 7.30, dar a sunat-o pe anestezista si ea intra intr-o operatie la gineco, apoi cica o sa ma ia pe mine. Laura - mersi de informatie, asa mi-a spus si el, ca nu-mi face clisma - trebuie doar sa nu maninc nimic de azi dupa ora 6 (nimic solid, lichide am voie)...Am ceva emotii si cu anestezia (asta pe linga operatia in sine!) - mie de la rahi imi e rau, vomit si in timpul operatiei si dupa, plus ca fac tratamentul asta cu anticoagulante...in fine, sper din suflet sa se termine cu bine pentru mine, dar mai ales pentru bb Tudor! Am citeva numere de telefon, asa ca imediat ce o sa fiu in stare, am sa va trimit un sms...pina atunci, scoateti
ca vine si rindul meu....Gata, ma duc sa citesc din urma!
Gabriela
39+ cu
AMR DOAR 1 zi!!!!...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Originally posted by mihaser
Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)
Taticu
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Felicitari Mihaela!!!!!Refacere usoara pentru tine si bebelina sa fie o mincacioasa!!!!!
Chiar ma intrebam aseara daca o fi nascut Mihaser, dar nu am mai avut cum sa intru pe net...Gata, s-a echilibrat din nou numarul de fetite si baietei!
Aseara am fost la ultimul control - miine de dimineata, la 7, ma prezint la internare...Vroia chiar sa ma opereze cu noaptea in cap, la 7.30, dar a sunat-o pe anestezista si ea intra intr-o operatie la gineco, apoi cica o sa ma ia pe mine. Laura - mersi de informatie, asa mi-a spus si el, ca nu-mi face clisma - trebuie doar sa nu maninc nimic de azi dupa ora 6 (nimic solid, lichide am voie)...Am ceva emotii si cu anestezia (asta pe linga operatia in sine!) - mie de la rahi imi e rau, vomit si in timpul operatiei si dupa, plus ca fac tratamentul asta cu anticoagulante...in fine, sper din suflet sa se termine cu bine pentru mine, dar mai ales pentru bb Tudor! Am citeva numere de telefon, asa ca imediat ce o sa fiu in stare, am sa va trimit un sms...pina atunci, scoatetica vine si rindul meu....
Gata, ma duc sa citesc din urma!
Gabriela39+ cu
AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
niatsa. Felicitari pui de mihaser!! sa traiti fericiti si sanatosi si sa creshteti mari!
Hai Leeloo, moralul sus, amr prea putin. A, azi papa capshuni multe. Ultimile....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
leeloo2004 spune:
Cleo - am bagat pepene galben...! Imi place mult de tot si mi-am luat unul in weekend de care uitasem in frigider...l-am zarit acum si l-am kilarit - norocul meu ca am nimerit unul asa de dulce si de parfumat de parca era din ala romanesc -
o minune, ce mai! Dar sa stii ca nu o sa renunt la capsuni - nu maninc o saptamina-doua, dar dupa aia il testez pe bebe si daca nu face nicio alergie (Stefan de ex nu a avut nimic!), ii dau inainte cu capsunile ca tare sunt bune!
Miss Parker - pentru tine un
special si o imbratisare - hai ca mai e asa de putin!
Am vazut si mesajul cum ca a nascut Acina - felicitari mamico si refacere usoara!!! Iar bb sa va aduca numai bucurii!!!
Monik - stai mai potolita! Tu chiar vrei sa nasti????? Pai mi-a raspuns la toate intrebarile (o fi zis ca-s nebuna!
) - una peste alta la 7 dimineata ma prezint la Ambulator cu buletinul, trimiterea pe care mi-a dat-o si adeverinta de la servici in care se mentioneaza daca am beneficiat de concediul pre/post natal. Dupa asta o sa ma pregateasca - doar toaleta ca ei nu fac clisma (ura!!!!), o sa vina anestezista sa stau de vorba cu ea si imediat ce se poate ma baga la taiat...Mi-a spus ca dupa operatie, cind mi se dezmortesc picioarele, am voie ceai neindulcit si apa, iar pe seara zeama de supa (supa facuta doar din morcov, radacina de patrunjel si telina, cu putin sare). De a doua zi am voie si carne fiarta, supa de mai sus (de asta data cu tot cu legume), iaurt. Hai ca oricum o sa vorbim imediat ce o sa pot, asa ca o sa-ti spun toate amanuntele!
Ma duc pina jos la banca sa fac un OP si revin mai tirziu!
Gabriela
39+ cu
AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
John D. Rockefeller, Jr.
inais spune:
Buna dimineata!
Sunt harnicutza azi...am de mers sa spal masina, sa fac niste cumparaturi de prin jur, sa ajung la piata si apoi sa ma apuc sa fac ordine in birou si in casa...toate plasele de la Ikea stau insirate prin toata casa...impreuna cu restul plaselor...uffffffff! 

Trebuie sa calc apoi perdeaua si draperia de la bb si sa mai spal niste rufe...hehe...treaba multa azi!
Monik nu luam alt taburet, il vom schimba pe asta!
fata insomniaca...aseara am inchis laptopul imediat ce am dat send la mesaj!
Luminel !!
si...

Leeloo !!!
Curaj mamici si va asteptam cu vesti de la extraordinar in sus!
Cleo mi-am amintit o chestiune: eu fac gimnastica cu o tipa care e kinetoterapeut. Tot ea ne spunea la un curs despre displazia de sold care e frecventa mai ales la fetitze si ne-a explicat cum trebuie facut masajul. Daca vrei iti pot da detalii despre ce si cum...poate in perioada de dupa scos ghipsul sa faceti o recuperare usoara. Pe de alta parte tipa asta lucreaza si cu bebei si poti apela la ea. Asta in cazul in care se va ajunge la ghips pentru pitica...
Mara! Stai linistita ca trece! 
CamiM welcome back si te asteptam mai des pe aici! 
Gata, merg sa pap (vedeti ce face forumul din om?? nici n-am mancat si am intrat pe forum!) si apoi incepe traseul!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 4 saptamani!!
gabitzam spune:
Bravo mami Acina! 

Sa creasca mare micutza Ana, sa fie sanatoasa si frumoasa, tot o bucurie si un zambet sa-i fie viata!
Asteptam sa ne spuna Acina cum e cu nascutul in apa ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
kitzy spune:
Alexuta ce printesa frumoasa ai
si tu ce bine arati!
Sa-ti traiasca!
Vigantolul se da 2 pic/zi.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )