*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***
Raspunsuri - Pagina 19
kokiy spune:
quote:
Originally posted by miki68
78298 Din pacate nu mai am oferta venita pe mail care are si poza
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Thanks Cristina
Mie mi s-a intamplat sa vina postasul si sa-mi arunce peste gard una din pungile LR....am ramas masca cand am gasit-o...evident m-am bucurat pentru ca m-a scutit de drumul la posta,dar ma gandesc ca nu prea e ok din partea postei sa o trimita cu postasul....daca spuneam ca nu am gasit-o sau daca aveam cainele prin curte si o facea varza
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Jasmine spune:
34770 e codul pt setul de genti ca alea rosii de anul trecut si 78298 e pt geanta aia care nu-i place lui Miki?Sau invers?
miki68 spune:
Cum sa ti-o arunce in curte? Pai daca iti vine cadou ceva casant, ti-l face zob Ce crede Gicu-postasu', ca e distribuitor de ziare in State?
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
34770 e codul pt setul de genti ca alea rosii de anul trecut si 78298 e pt geanta aia care nu-i place lui Miki?Sau invers?
34770 is lotul de bagaje si 78298 e geanta le coq sportif care mie-mi place, nu-i place Cristinei spanioloaica
Editez ca sa v-o descriu: neagra cu logouri le coq sportif pe aproape toata suprafata, lunga de 26 cm., diametrul de 16 cm. ca-i de-aia tubulara (ca o teava culcata), iar manerele lungi de 32 cm. (adica scurte de 32 cm)
cristina d.
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
daca ai fi aplicat codul cu paharele de cristal, ti le facea confeti direct, daca arunca asa coletul...
cristina_dm spune:
Ai dreptate, Miruna! Sincer, eu nu am avut niciodata atatea haine de cand cu LR asta...Azi, cu 1 euro nu poti lua nimic!! Si totusi...
Apoi, parca ai alta stare de spirit dimineata cand trebuie sa alegi tinuta si ai de unde alege. Eu ma simt ca "gaina in boabe"...am dulapul burdusit, nu stiu pe ce sa pun mana, unele nici nu am apucat sa le port!
Sunt toata "made in LR"....ca sa nu zic ca am contaminat toata familia, am luat la toti cate ceva...acolo, cat de mic, de samanta, dar sa fie de LR!
Ma uit in oras la cate ceva si imediat "transform" pretul - oare cate as putea sa iau de pe site la pretul asta?? Microb curat!
Deci, te inteleg si pe tine si pe fiica ta de 14 ani, aveti dreptate fetelor sa comandati!
Miki, sunt in aceeasi dilema. Iti spuneam ca mai arunc un ochi, mai vad cate ceva...dar tot as mai astepta. Mari reduceri nu mai sunt acum, de ceva in mod special nu am nevoie, dar deh! ma intelegi...
Cred ca ti-a spus Clau ca am ajuns la centrul LR din Paris. Am ramas surprinsa de reactia care au avut-o cand au priceput ca sunt romanca. De fapt picasem exact in perioada cand nu ajungeau coletele. A fost un lant de zile libere care evident a bulversat toata livrarea. Am intrebat ce se intampla cu livrarile catre Ro si au fost f reci si seci: in Ro se fura la posta, nu e vina lor! PUNCT! Vorbeam cu Clau ca la Promod se poate urmari pe net unde este pachetul, in ce tara, cand intra la noi, la LR nu...De ce, nu am reusit sa aflu.
Oricum, fie raul cat de rau....stiu ca o sa ramanem fidele LR!
pupic!
mirunajr spune:
Important e ca l-am facut sipe sotz client fidel si ne mai alimenteaza si el cardul cand ramanem fara
kokiy spune:
Punga data peste gard era intradevar f.usoara si nevoluminoasa(cateva tricouri ptr. copchi),dar totusi ...ce-or fi crezut ca e in ea?...ziarul LeMonde
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
mirunajr spune:
Mai stiu ca e off topic, si ca s-a mai discutat pe aici de problema asta. ccu scuzele de rigoare va spun ca ma enerveaza rau de tot reclama la pampers..E prea agasanta, sincer!!