*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***
Raspunsuri - Pagina 18
gabitaco spune:
STRICT PT MAMICI DE FETITE....
www.laredoute.fr/vente-poupee-anneliese-et-sa-boutique-pour-animaux-mattel.aspx?productid=324131305&documentid=346108&categoryid=38032271&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Aici vedeti castelul Barbie de care va spuneam acu vreo 3 saptamani. Eu l-am luat ceva mai ieftin. Dar merita si banii astia.E f frumos....atractiv pt fetite....si vine si 1 iunie.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Gabi si restul linkurilor???? Ziceai ca pui link-uri!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bratu Monica spune:
Da Gabi ,vrem link-uri sa nemai clatim ochiu!Eu aminceput sa "arunc"de prin sifoniere caci vin reducerile!!!!!!!Chiar ,cand incep reducerile 21 Iunie?Zic bine sau nu?
Monikka
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Chiar ,cand incep reducerile 21 Iunie?Zic bine sau nu?
Monikka
Pe 25 iunie. Ati observat ca totdeauna incep intr-o miercuri?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Miki
Incep Miercuri pentru ca Miercurea este in directa legatura cu zeul comertului Mercur si este cea mai potrivita zi pentru afaceri,comert ,negot etc.Nu stiu,zic si eu ceea ce am auzit la altii.Sunt multe persoane care fac tranzactii importante numai Miercurea.
Abia asttept!!!!!!!!!!!1
Monikka
cristina_dm spune:
Miki, ai avut dreptate...gusturile nu se discuta!
Am vb azi pe web cu o amica, fata ei e la liceu. Tocmai "faceam reclama LR"aratandu-i ce si cum am luat si nu zici ca sare copila pana in tavan ca ce super geanta si ca alea alea...
M-am gandit la tine!Se pare ca e la moda! Pai sa fie si o dau cu drag!
Eu cred ca mai merge codul pentru ca l-a mai incercat sapt trecuta o amica.Dar saptamana trecuta...
Ai mai gasit ceva frumos, mai pregatesti o comanda sau esti intr-un moment de respiro? Eu parca as mai respira un pic, dar tot mai arunc un ochi...deh, microbul!
pupic
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
... fata ei e la liceu.
Ai mai gasit ceva frumos, mai pregatesti o comanda sau esti intr-un moment de respiro? Eu parca as mai respira un pic, dar tot mai arunc un ochi...deh, microbul!
pupic
Sa le mai aud eu pe alea cu "35-inceputul declinului"(sau cam asa ceva) Ete ca eu nu ma "declin" deloc nici la 40. Tot in trend ma port, ca fetele de liceu
Cat despre comanda, am niste -90%/-80% in cos, da' parca nu-mi mai plac asa tare. Cadou misto nu gasesc, cod fdp 0, numa daca bag ceva TTBA... Am bagat niste ochelari de soare la aproape 8 euro (on ne pas ...), da ma mai gandesc ca nu mai e decat o luna pana la marile reduceri si parc-as mai menaja cardurile. Si, oricum mai am o comanda de primit, aia de pe 13.05
cristina d.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by miki68
[quote]Originally posted by cristina_dm
... fata ei e la liceu.
pupic
Sa le mai aud eu pe alea cu "35-inceputul declinului"(sau cam asa ceva) Ete ca eu nu ma "declin" deloc nici la 40. Tot in trend ma port, ca fetele de liceu
io ce sa mai zic .... mi-am luat www.laredoute.fr/vente-les-baskets-lollipops.aspx?productid=324082668&documentid=545008&categoryid=32411428&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia si era sa ma bat cu ficamea de 6 ani pe ei...cica sa-i pastrez pentru ea cand o sa-i mai creasca piciorul
Apropo, care e codul pentru geanta?
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
78298 Din pacate nu mai am oferta venita pe mail care are si poza
cristina d.
mirunajr spune:
Cristina_dm, fii-mea are 14 ani si sa stii ca e fan LR, de cand l-am descoperit. Si-a luat o gramada de lucruri....mie chiar imi convine ca i-au placut , pentru ca mai ieftine decat pe LR eu nu am vazut nicaieri tzoale. Daca m-as fi dus sa-i cumpar atatea din magazinele de la noi, cred ca m-ar fi "buzunarit" rau de tot.