*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cami, ziceai de tunica aia ca mergea si 162. spune-mi te rog ce inaltime si greutate ai. ca la un pulover m-am fript cu 162-ul ca ma strange, iar tunica asta tot la 168 vroiam sa iau si eu! (desi eu am 160 si 60kg...)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cami, pe aceeasi kestie eu vreau sa te intreb cat porti la sutien ca mi-as luat si eu bluzicile alea pt. 1,74 (eu am 1.77), dar mi-e ca m-or strange la

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare fetili,

Va pup pe toate. Eu am fost cuminte tare si nu am mai comandat nimic de la reducueri, dar acum mi-ati atras atentia cu tunicile de gravide.

Felicitari fetelor care au nascut!!!
Si eu ma pot lauda ca am acum 33 de saptamani, mai am 48 de zile pana la termen, deci ingros si eu randurile bebeilor redutisti in curand.

Camelia,
tu ce inaltime ai de ti-ai luat 168 si zici ca mergea si 162? Eu am cam 169-170 cm inaltime si burta mare-mare , ca doar sunt in luna a 7-a. Si am implinit mareata greutate de 68-69 kg deja , nu stiu cat ai mai pune pana la sfarsit... Oare se merita sa-mi iau si eu? M-or cuprinde cele de 168, sau sa iau 174? Ce ma sfatuiesti?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Cami imi poti spune te rog daca aceste tricouri aceste
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-manches-courtes-1-couleur-1-blanc.aspx?productid=324094571&documentid=321408&categoryid=32408136&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

sunt f decoltate si daca movul este unul tare(tipator) sau mai pal.
merci !

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Deci ... eu am cam 1.60 si greutatea de cca. 54-55 kg insa eu m-am orientat dupa dimensiune bust cand am ales-o, adica eu am cam 90 la bust si mi-era teama sa nu ma tina , dar aceasta camasuta e putin larguta, deci daca luam 162 mi-ar fi venit mai "pe corp"!
Acuma nu stiu ce sa zic, ce sa va recomand, ca eu mi-am mai luat odata o alta camasuta 168 si aceea nu-mi venea deloc, adicatelea imi venea bine la bust, dar ma strangea pe solduri, si se aseaza aiurea, a truit sa o dau sora-mii. Daca va place sa se aseze lucrurile mai lejer pe voi, luati un pic la mare, ca modelul e de asa natura ca vine bine si largut asa; ma mai gandesc ca e posibil la 162 sa nu tina prin alte parti- spre exemplu la umeri ...

Adina, tricoul nu vine fff decoltat, se aseaza bine, o sa-mi fac o zoza sa-ti arat , da mai pe seara Movul nu e fff tipator, dar e un mov destul de inchis.
Cam asta e culoarea.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hai ma miki ca m-ai facut sa zambesc...cum sa zici tu asa...si optimismu'unde mai e?? never say never , stii tu!!

ella ce mare s-a facut davidutul tau!!!si ce chelios eseamana cu mami blondut si frumusel de-ti vine sa-l papi

bun atunci imi zice cineva despre ce bluza este vorba?

18+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nushu, despre www.laredoute.fr/vente-la-tunique-sans-manches.aspx?productid=324098508&documentid=545008&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta

Ella, chiar ca e frumusel foooc Davidutzu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by nushulica

hai ma miki ca m-ai facut sa zambesc...cum sa zici tu asa...si optimismu'unde mai e?? never say never , stii tu!!
[quote]

Pai, nushu, numa ce m-am operat in martie si-mi scoasera aia "locul in care cresc bebeii", asa ca e cum zic eu, daca s-ar intampla as fi a nus' cata minune a lumii

cristina d.

Mergi la inceput

Cami, mercic de info despre parametri. Nus' daca sa comand ca eu is mai planturoasa (am 100 cm.) si ma gandesc ca, chiar daca iau 1.74, fiind facute pentru fete, s-ar putea sa nu ma incapa.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camelia, merci de info. Dar te mai intreb ceva: nasturii se deschid destul in fata la tunica cu maneca scurta? Io ma gandesc daca pot alapta cu ea , ca sa o folosesc si dupa nastere. O sa ma masor si eu la piept sa vad cat am acum, desi stiu ca atunci cand mai e si laptele, o sa am sanii si mai mari.
A, si are paiete pe ea???? Ma gandesc la spalatul ei...

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 33+ saptamani, AMR 48 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput