Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

kittyke esti o draguta,mersi mult.da as vrea sa-mi dai numele ei pe pm.Stiu ca eu nici la FIV nu am ajuns dar nerabdarea din mine ma face sa fiu optimista ca voi reusi.asa ca ma interesez din timp,macar sa imi treaca timpul mai repede.Eu am auzit f multe de bine de dr.ion Ionut.e unul din medicii pe care ti i-a recomandat Dracea?

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Marush, din cate stiu eu gravibinonul se dadea in caz de sangerari. Dar cum nu se mai gaseste... Stiu ca dr mea (Dracea) mi-a spus ca in caz de sangerari tratamentul este...pat si antispastice. Si mi-a mai spus, la fel cum mai spunea cineva pe aici, ca sangerarile in trim I sunt frecvente si sa nu ma sperii, dar sa stau la pat cu no-spa si altele similare. Stai cuminte si va fi bine.
Spune-mi si mie cum as putea sa dau de dr. Ionut? Are vreun cabinet particular? El da nr de tel la paciente?

Kittyke, poti sa-mi spui si mie pe PM ce nume ti-a recomandat Dracea? Am rugat-o si eu sa-mi recomande pe cineva dar a spus ca mai vorbim la urmatoarea eco, care va fi pe 5 iunie. Dar as vrea sa ma gandesc si eu pana atunci.

Andrada, am uitat sa te intreb, cum faci cu laptopul? Stai la masa? Ma gandeam ca ai putea sa-ti iei o masuta din aia de micul dejun si il pui pe ea.

Mi-am luat si eu cateva saptamani de concediu medical pentru ca ma chinuie niste dureri ca de CM. Nu stiu de la ce sunt dar cum si contractiile dau dureri asemanatoare...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirelush stau la masa in continuare. Mi se pare ca si cu masuta de mic dejun am calculatorul cu device-ul de conexiune de internet prea aproape. Si apoi, cum eu lucrez pt servici, mai am si de notat, mai am nevoie de calculatorul de birou si ar fi peste mana sa tin toate instrumentele la indemana si cu toate in cap sa mai merg si din 30 in 30 de min la baie

Catalina te asteptam cu vesti bune de la eco!

Azi vad ca nu se mai plange nimeni de sangerari si pete maronii, lucru care ma bucura foarte mult!

Andrada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mirela 1 eu cand am fost sigura ca sinr gavidutza, dupa beta hcg, am fost la Giulesti, pe la 13.30. L-am gasit la camera de Garda, am intrat, am vorbit cu el, l-am rugat sa ma ia si cam asta a fost. Ne-am vazut la un eco la 6 saptamani, apoi mi-a facut programare pentru 12 saptamani. Nu se baga peste tratamentul dat de dr care iti face Fiv-ul. Pana la urma a trebuit sa mai merg acum cu sangerarile astea.
Dr. mi s-a parut extrem de realist, poate putin ca prea, eu prefer sa mi se mai dea sperante, sa mi se inspire optimismul!

Am auzit multe lucruri frumoase despre dr., altfel nu stiu daca perseveram in alegere!! Imi mai trece cand vad ca si alti dr. reactioneaza la fel la probleme similare cu ale mele...adica recomanda sa satai linistita in pat si atat!

Dr Ion Ionut, nu da telefonul personal, ieri am incercat sa dau de el la camera de garda, am sunat la spital, dar nu era la 13.15. Pana la urma am mers la spital si l-am gasit la Camera de Garda.

Acum 3 zile cand am sangerat prima data, era 9 dim. cand am ajuns la spital, am vb cu asistenta de la camera de garda, l-a sunat si l-am prins intre 2 operatii(dimineata e ocupat cu operatiile). A venit si mi-a facut eco! Cauta-l pana in 8 dimineata dar cel mai bine dupa 13.30, el asa mi-a spus!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi multumesc din suflet pt gandurile bune.
Si acum sa va spun ce am facut. Bebeii erau bine, miscatori, topaitori. Unul isi sugea probabil manuta si celalalt se scarpina la ochisori .Amandoi topaiau.
Mi-a mai dat cate un utrogestan/zi pt inca o saptamana si mi-a spus ca scurgerea a inceput din cauza utrogestanului (oprit ) iar in doua saptamani ar tb sa se opreasca.
Mi-a facut dansa si doua programari la ecografie (16 saptamani si 22 saptamani) la Dr. Chitescu.
Carmendu ti-am citit povestea si sunt socata. Mie cu eco x2 mi s-a intamplat la Medsana.Dr. mea este la Polisano (Mall Plaza) dar niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva.Iar la eco achit pretul unei eco normale ca orice gravida cu un bebe. Cel putin deocamdata.
Cu timpul au o problema dar in rest nu am ce sa le reprosez. Iar la eco stau cam o ora.
Probabil este mai putin important numele clinicii.Tine pur si simplu de medic.Iar unii dintre ei ar fi fost mai bine sa se apuce de altceva.

Va pup si va multumesc din nou.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Carmendu mi-au scapat toate mesajele tale! Hai ca ai patit-o!Nu ma mira deloc...hai sa va spun una la Medsana daca suntem la povesi: ma duc eu inainte de FIV, sa fac HSG. Stit si voi ce "placere" e aceasta analiza!! Ma rog, eu eram la sectia de radiografie, ma chiniam pe masa , si sotul meu era pe hol sa plateasca. Cand colo, vine o asistenta la receptie, langa el, si le spune unora(probabil niste cunostinte carora le facea o favoare)pe un ton sictirit : nu pot chiar acum ..e "UNA" la radiografie....sotului meu i s-a ridicat tensiunea, dar nu a spus nimic cu toate ca ii statea pe buze"UNA asta e sotia mea,e o persona" !

Era doar o curiozitate cu Gravibinonul, daca se da si la scurgeri usoare roz, sau la sangerari serioase...iar asta cu facutu rost ...am auzit si eu ca nu se mai gaseste!!!Credeam ca e zvon!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Catalina ma bucur ca sunteti bine si voi!
Ramaneti acasa sau incepeti serviciu, ce v-a recomandat!?
Acum cum mai arata sangerarea/scurgerea?Vreau sa vad in ce stadiu sunt eu?

!
Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marush

Catalina ma bucur ca sunteti bine si voi!
Ramaneti acasa sau incepeti serviciu, ce v-a recomandat!?
Acum cum mai arata sangerarea/scurgerea?Vreau sa vad in ce stadiu sunt eu?

!
Asa crestem Noi!

Marush eu am decis sa stau acasa toata sarcina.Dr. mi-a recomandat acelasi lucru. Daca am posibilitatea, sa stau acasa, cat mai mult in pat. Iar eu din fericire lucrez pt mine iar ceea ce fac pot face si de acasa, deci am hotarat sa ma menajez cat mai mult.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Eu saptamana viitoare plec la control in Grecia. Daca aveti nevoie de vre-un medicament care nu este aici dar poate fi acolo, va pot aduce fara nici o problema.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - ma bucur sa aud vesti bune despre tine si despre bebeii tai

carmen 13+

Mergi la inceput