Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, chiar ca mai pus pe ganduri, de utrogestan stiu sigur, si de MagneB6 (pana in saptamana 35!), dar de Elevit nu stiu daca am vorbit, nu mi-am notat in caietel la momentul intalnirii, multe lucruri uit pur si simplu, de multe ori sotul stia raspunsuri, cica a zis Zadori, dar eu nu-mi amintesc. Sigur nu-l deranjez pentru Elevit, o sa intreb doctorul de aici.
Fetele care mai luati Elevit pana cand luati?

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Probleme cu concentrarea si goluri de memorie am si eu. Si nu putin...
Elevit eu am inteles ca se ia toata sarcina plus perioada de alaptare.
Pana la ora asta azi e ok..nu pete, nu dureri, e bine. M-a sunat asistenta dr. mele pt programarea de maine, i-am spus ce s-a intamplat si m-a certat ca nu am sunat la d-na dr. "ca doar stiti ca aveti o sarcina speciala si delicata". (mi-a placut cum a spus :) ).

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Ajutoor! Sunt disperata , iar sangerez!

E parca mai spre rosu culoarea!!! Ce sa fac, sa ma duc la dr . iar..sau sa mai astept???

Pe voi cat v-a tinut sangerarea??? Dati-mi un sfat va rog!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Deci nu numai eu am devenit senil.
Cel putin Catalina tu ai revenit, ma bucur.
Marush eu numai o seara am avut sangerare, a doua zi dimineata am avut inca putin pete marou si gata. Mie unul dintre doctori mi-o zis ca s-a eliminat unul dintre embrioni, celalalt doctor m-io zis ca probabil hematom era. Acum cand ati pomenit de mentrsruatie am calculat ca si mie exact in aceea peridoada trebuia sa vina, asa ca nu mai stiu nimic, cert e ca sunt bine acum. Tu stai strict in pat? Sa nu te plimb. Suna la medic si intreaba ce sa faci, nu te agita prea tare, ca vezi cu toti trecem de socul asta si tot e bine.

Julia 10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marush

Ajutoor! Sunt disperata , iar sangerez!

E parca mai spre rosu culoarea!!! Ce sa fac, sa ma duc la dr . iar..sau sa mai astept???

Pe voi cat v-a tinut sangerarea??? Dati-mi un sfat va rog!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

SPER SA NU FIE PREA TZ MESAJUL MEU.mARUSH FUGI LA DOCTOR. URGENT!!!

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Julia...am revenit dar nu mai stiu ce este in regula si ce nu...
Simt ca o presiune jos de tot, ca o durere dar nu este exact durere...la naiba.Sper sa trec cu bine si de ziua de azi, maine m-a chemat mai devrema la control( la 16).
Dpoamne ajuta...sunt atat de epuizata.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catalina pana ajungi la doctor PAT SI NOSPA !!! Nu prea ai ce face ....eu am fost la spital o saptamana si la contractii sau sangerari la toata femeile au dat " litic" ( injectii cu nospa si scobutil) altceva nu fac nici acolo.

Andrada fiind si eu "mamica de gemenas" sa vorbesti neaparat cu doctorul tau sa te treaca ca "gravida cu risc mare" si o sa iti dea concediu medical pana vrei tu sau sa te duci la servici 4/ore pe zi.
Eu asa sunt acum, sunt in concediu medical peste o saptamana ma duc inapoi la lucru 4 ore timp de trei saptamani si GATA!!!!! NU RISC!!!
Dupa saptamana 20 fara servici , acasa , plimbari etc. dar nu servici.
Imi da concediu medical pana la prenatal deci sa vorbesti despre asta cu doctorul tau si trebuie sa te protejeze de orice risc!!!!
Nu e de gluma , cel mai important lucru e BEBE si dupa aia restul, mai ales in cazul nostru.
Va pup
16+

Mergi la inceput

kittyke de aceea nu am alergat la spital pana acum. Data trecuta cand am fost cu sangerare s-a intamplat acelasi lucru. Nospa si scobutil. Prea mult nu au nici ei ce face. Si am vorbit cu mai multi medici care au spus cam acelasi lucru. Daca este sa se intample nenorocirea se intampla. Nu prea se poate stopa cu nimic. Asta mi-au recomandat. Daca nu te simti bine (dureri scurgeri ciudate), stat la pat, fara efort, fara stres, fara oboseala.
Doar bunul Dumnezeu ne mai poate ajuta. Medicii au facut tot ce se putea.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Fetele, in 10 minute plec la urgente (continuu sa sangerez vag), - cu masina, nu mai chem nici o ambulanta, nu am dureri. S-ar putea sa ma pastreze la spital, vedem... Rugati-va pentru mine.

Va pup, sper sa fie totul bine cu voi.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Am revenit....am fost la Giulesti si am avut noroc: l-am prins pe domnul dr. Ion IONUT.

Bebelusii sunt bine, erau linistiti! Dr ne-a dat ca de obicei explicatii vagi, adica mai multe variante care ar fi putut duce la sangerare!Nu a vazut insa hematom, deslipire de placenta , sau placenta asezata pe col. In schimb ne-a explicat ca sangerarile sunt normale si frecvente in I trim de sarcina, si pot fi datorate MODIFICARILOR UTERULUI, A VASELOR DE SANGE CARE SE FORMEAZA O DATA CU PLACENTA. Sa speram ca asta e!
Acum parca sunt mai bine, dar l-am intrebat ce sa fac: sa il deranjez de fiecare data cand apar probleme?!Nu vreau sa par exagerata! Se pare insa ca nu se poate interveni cu mai nimic, totul depinde de Bunul Dumnezeu.
Nu mi-a convenit varianta asta, insa vad ca si Catalina a primit acelasi raspuns.

Inca ceva, saptamana viitoare ne vedem cu dr. la 12 saptamani, si ne-a pus sa ne gandim la urmatorul lucru: se pare ca unii medici recurg la cerclaj in cazul sarcinilor gemelare, chiar daca nu exista un motiv! D-nu dr. ne-a spus sa ne gandim daca alegem sa facem sau nu aceasta procedura!
Voi ce stiti!?

!
Asa crestem Noi!

Mergi la inceput